Meet’n’Play: Παίξε με τον αγαπημένο σου streamer και κέρδισε μεγάλα δώρα

by Zikou Stella

Αν είσαι gamer, ο Κωτσόβολος ετοιμάζεται να ανεβάσει την εμπειρία σου σε νέο επίπεδο. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει μια νέα σειρά events, με το όνομα “Meet’n’play”. Όπως πολύ καλά κατάλαβες από τον τίτλο, θα είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να συναντηθούμε από κοντά, να γνωριστούμε και να ασχοληθούμε με τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Θα έχεις τη δυνατότητα να δείξεις την αξία σου, σε αυτή την περίπτωση όχι μόνο στους φίλους σου, αλλά και στον αγαπημένο σου influencer / content creator / gamer, παίζοντας παρέα για πρώτη φορά, με το επιπλέον κίνητρο να κερδίσεις πολλά και μεγάλα δώρα.

 

Meet n’ Play

Το Meet n’ Play είναι χωρισμένο σε Instore Live Events και Online Εvents. Στην πρώτη περίπτωση η εκδήλωση θα πραγματοποιείται σε κάποιο κατάστημα Κωτσόβολος, στη δεύτερη σε επίπεδο Live Streaming από τα κανάλια του εκάστοτε streamer.

 

Instore Live Events

Τα Instore Live Events είναι μία σειρά από Gaming Live Events στα καταστήματα Κωτσόβολος. Θα πραγματοποιείται ένα event ανά μήνα και η αρχή θα γίνει την 1η Ιουλίου 2023. Την ημέρα εκείνη σε προσκαλούμε στο The Mall Athens, όπου ο δημοφιλής Fifanoidx θα σε περιμένει από τις 12:00 το μεσημέρι για ματσάκια στο FIFA23. Άραγε θα μπορέσεις να φορτώσεις τα δίχτυα του με γκολ;

Σε περιμένουν πολλά και πλούσια δώρα, με το μεγαλύτερο να είναι ένα PlayStation 5. Μην χάσεις την ευκαιρία. Από τη μια θα συναντήσεις τον Fifanoix από κοντά, από την άλλη ίσως φύγεις κρατώντας στα χέρια σου την κονσόλα των ονείρων σου, κάνοντας τις καλοκαιρινές σου διακοπές ακόμα καλύτερες.

 

Online Events

Είναι μια σειρά Online Live Events και θα πραγματοποιείται ένα ανά μήνα, με προορισμό την πλατφόρμα streaming του εκάστοτε δημιουργού και συνεργάτη του Κωτσόβολου. Θέλοντας να βρίσκεται πάντοτε κοντά στους creators και να προωθεί το gaming με κάθε ευκαιρία, ο Κωτσόβολος θα είναι χορηγός του κάθε δημιουργού περιεχομένου μέσω του Here to Play by Kotsovolos, σε όλα τα υπόλοιπα streams που πραγματοποιεί.

Πρώτος προορισμός το κανάλι της Slaki στο Twitch. Την ημέρα εκείνη, θα σε περιμένει από τις 14:00 για να παίξετε League of Legends (LoL) και να διεκδικήσεις την ευκαιρία να κερδίσεις πλούσια δώρα. Το μεγαλύτερο θα είναι ένα Street Fighter Arcade Console, για να μεταφέρεις στον χώρο σου τη μαγεία των μαχών με τους αγαπημένους σου ήρωες.

Τα events του Meet n’ Play θα συνεχιστούν, η πρόσκλησή μας προς εσένα παραμένει ανοιχτή και θα χαρούμε να σε δούμε σε όσο περισσότερα μπορέσεις να παραβρεθείς. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο και εσύ και το να βρεθείς κοντά μας, αποτελεί για εμάς χαρά και τιμή. Το gaming είναι τρόπος ζωής και ιδανικός τρόπος για να διασκεδάσεις, αφήνοντας πίσω σου την καθημερινότητα. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει δίχως ψυχαγωγία.

Για να έχεις άμεση ενημέρωση για το τι έρχεται, συντονίσου στην ιστοσελίδα του Meet’n’Play.

 

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη