Mortal Kombat 11 Ultimate Kollector’s Edition

by K-Admin 1

 

Απόκτησε την απόλυτη συλλεκτική έκδοση με με τη μάσκα του Sub Zero!

 

Μπορεί να ήταν μόλις πέρσι την άνοιξη που NetherRealm Studios και Warner Bros. Interactive Entertainment κυκλοφόρησαν τo Mortal Kombat 11, όμως η έλευση της νέας γενιάς κονσολών, των Xbox Series X/S και των PS5, ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για μία νέα ανακοίνωση και μάλιστα με συλλεκτικό ενδιαφέρον. Αναφερόμαστε στη Mortal Kombat 11 Ultimate Kollector΄s Edition .

 

 

Σε περίπτωση που δε γνωρίζεις τί εστί Ultimate Kollector’s Edition, πρόκειται για την απόλυτη συλλεκτική έκδοση για κάθε φανατικό οπαδό των Mortal Kombat, η οποία περιέχει:

 

  • Το Mortal Kombat 11 Ultimate σε φυσική μορφή
  • Αποκλειστικό Steelcase με Die Cut Μαγνήτη με το Logo του παιχνιδιού
  • Αποκλειστικό DLC – Avalanche Sub-Zero Skin
  • To Time Warriors Skin Pack DLC (Pre-order Bonus)
  • Και το σημαντικότερο όλων, τη μάσκα του Sub-Zero σε κλίμακα 1:1 (εσείς οι K-mers μπορεί να θυμάστε ότι η Kollector’s Edition του Mortal Kombat 11 έδινε τη μάσκα του Scorpion επίσης σε κλίμακα 1:1, οπότε όσοι την είχατε αποκτήσει πέρσι, θα μπορέσετε να συμπληρώσετε το σετ)

 

 

Να σημειώσουμε εδώ, ότι το Mortal Kombat 11 Ultimate εκτός από το βασικό τίτλο περιλαμβάνει όλα τα DLCs που έχουν κυκλοφορήσει, δηλαδή: το Kombat Pack 1 (με τους χαρακτήρες Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Terminator T-800, The Joker, Spawn), το Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion (με τους Fujin, Sheeva, RoboCop), το Kombat Pack 2 ( με τους Mileena, Rain, Rambo), καθώς και όλα τα Story Expansions/Skins Packs που τα συνοδεύουν.

 

 

Παράλληλα, η Warner Bros. Interactive Studios ανακοίνωσε ότι η έκδοση Mortal Kombat 11 Ultimate για τα Xbox One και PlayStation 4 θα δεχθεί δωρεάν αναβάθμιση για τις κονσόλες επόμενης γενιάς (Xbox Series X/S, PS5), που σημαίνει πως όσοι αποκτήσετε το παιχνίδι στην τρέχουσα γενιά θα μπορέσετε να παίξετε τη βελτιωμένη έκδοση όταν αγοράσετε καινούρια κονσόλα χωρίς πρόσθετο κόστος.

Μάλιστα η NetheRrealm Studios επιβεβαίωσε πως θα σε ακολουθήσουν και όλα τα saved data, συμπεριλαμβανομένου του inventory, των rewards, των time crystals, των αγορών που μπορεί να έχεις κάνει με τα Time Crystals καθώς το progression σου στο Kryp και στο Tower of Time, με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιήσεις το ίδιο account και στις κονσόλες νέας γενιάς.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη