MWC 2019: Τα νέα laptop της Lenovo

by K-Admin 1

 

Το κόνσεπτ του συνδεδεμένου κόσμου, ο λεγόμενος connected world, παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά, καθώς η μία μετά την άλλη οι σημαντικότερες εταιρείες τεχνολογίας παρουσιάζουν futureproof συσκευές, ικανές να σταθούν επάξια στις αυξημένες απαιτήσεις και τις επιταγές του σήμερα. Μια τέτοια εταιρεία είναι και η Lenovo που παρουσίασε κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress τις νέες της προτάσεις στο πλαίσιο των σειρών IdeaPad και IdeaCentre.

Η λύση που έκλεψε την παράσταση ήταν το IdeaPad S540. Με αλουμινένιο σκελετό, διατίθεται σε τρία χρώματα και τις 14 ή 15 ίντσες, όντας έτσι κατάλληλο τόσο για αυτούς που ενδιαφέρονται για τη φορητότητα, όσο και για εκείνους που αποζητούν ευχρηστία. Με όπλο την κορυφαία αυτονομία του (έως και 12 ώρες με RapidCharge για δύο ώρες χρήσης με 15 λεπτά φόρτισης), είναι κατάλληλο ακόμα και για τους χρήστες που μετακινούνται διαρκώς. Όσο για τα χαρακτηριστικά του, έρχεται εξοπλισμένο με Intel Core i7 8ης γενιάς ή Ryzen 7 και γραφικά GeForce MX250 ή Radeon RX Vega 10 έτσι ώστε σε συνδυασμό με τη FHD IPS οθόνη και τον ήχο Dolby Audio, να απολαύσεις έτσι άνετα το αγαπημένο σου περιεχόμενο.

 

 

Για εκείνους που θέλουν κάτι ακόμα πιο συμπαγές, υπάρχει το IdeaPad S340. Σε τέσσερα εντυπωσιακά χρώματα και με μέγεθος 14 ή 15 ιντσών, εμφανίζεται βελτιωμένο σε σχέση με την τελευταία έκδοσή του και όσον αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά: Intel Core i7-8565U 8ης γενιάς και GeForce MX250 ή AMD Ryzen 7 3700U και Radeon RX Vega υπόσχονται να καλύψουν πλήρως τα «θέλω» του μέσου χρήστη. Υποστηρίζει μάλιστα έλεγχο μέσω Alexa και Cortana για μια πρωτόγνωρη εμπειρία χρήσης!

 

 

 

Στην κατηγορία των 2-σε-1 η Lenovo είχε να προτείνει το IdeaPad C340, μια εξαιρετικά λεπτή συσκευή που απευθύνεται σε όλους εκείνους που αναζητούν ένα σύστημα ευέλικτο, ικανό να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες του lifestyle τους. Στις 14 ή 15 ίντσες και σε τρεις επιλογές χρωμάτων, είναι σε θέση να εναλλάσσεται μεταξύ tablet και laptop όποτε και για όσο το χρειάζεται ο χρήστης. Η αυτονομία του αγγίζει τις οκτώ ώρες ενώ σε επιλεγμένα μοντέλα προσφέρεται και Active Pen για ακόμα πιο ακριβή έλεγχο.

 

 

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα συσκευή ήταν το IdeaCentre AIO A340, ένα all-in-one σύστημα κατάλληλο για κάθε μοντέρνο σπίτι και για όλη την οικογένεια. Σε δύο χρώματα και ισάριθμα μεγέθη με οθόνη 22 ή 24 ιντσών, καταλαμβάνει ακριβώς όσο χώρο χρειάζεται, απόρροια του μικρότερου πλαισίου του. Η ισχυρότερη έκδοσή του περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel Core i5-8400T ή AMD A9 9425 με γραφικά AMD Radeon 530 για καθημερινές εργασίες στο σπίτι ή το γραφείο. Ο σχεδιασμός του all-in-one της Lenovo είναι πραγματικά υπέροχος με τη βάση του να κλέβει εύκολα την παράσταση.

Κάτι που μας εξέπληξε ευχάριστα, τέλος, ήταν τα νέα ακουστικά ANC Yoga που παρουσίασε η Lenovo ως ιδανικό συμπλήρωμα κάθε συστήματος. Διαθέτουν υβριδικά προγράμματα ακύρωσης ενεργού θορύβου, προσφέροντας έτσι κορυφαία ποιότητα ψυχαγωγίας και βοηθώντας σημαντικά στην απομόνωση του χρήστη –εκτοξεύοντας την παραγωγικότητά του. Πλαισιώνονται από μικρόφωνο με τεχνολογία ακύρωσης περιβαλλοντικών θορύβων ενώ διαθέτουν εκλεπτυσμένο design που δεν είναι απλά υψηλής αισθητικής αλλά και ιδιαίτερα βολικό.

 

Μπορείς να δεις ακόμη