MWC 2023 – Αυτές είναι οι νέες καινοτομίες της Segway-Ninebot

by Zikou Stella

Το Mobile World Congress (MWC) δεν είναι πλέον απλώς μια έκθεση για νέα smartphones και tablets. Πρόκειται για μια διεθνούς εμβέλειας έκθεση τεχνολογίας, στην οποία παρουσιάζονται δεκάδες καινοτομίες σε πολλούς τεχνολογικούς τομείς. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ακόμη και η Segway-Ninebot ήταν εκεί, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λύσεων μικροκινητικότητας παγκοσμίως.

Η Segway-Ninebot έχει επιτύχει ένα σημαντικό ορόσημο παραγωγής με 10 εκατομμύρια KickScooter και στοχεύει ήδη στο επόμενο ορόσημο, ενισχύοντας την γκάμα των προϊόντων της με τέσσερις νέες σειρές KickScooter και ένα εντελώς νέο Gokart Pro.

 

 

Το ΜΑΧ G2 είναι η απόλυτη λύση για μετακίνηση μέσα στην πόλη

Το ΜΑΧ G2 είναι το νέο KickScooter της Segway-Ninebot που υπόσχεται την καλύτερη εμπειρία οδήγησης. Με ισχυρό κινητήρα, κίνηση στον πίσω τροχό και μέγιστη ισχύ 900W, το ΜΑΧ G2 θα συνεχίσει να κινείται απρόσκοπτα σε γωνία ανάβασης έως 22%.

Έρχεται, επίσης, εξοπλισμένο με αυτοαποκαθιστάμενου τύπου ελαστικά 10 ιντσών χάρη στο στρώμα ζελέ στο εσωτερικό των ελαστικών. Με τα πνευματικά ελαστικά, η απορρόφηση κραδασμών θα είναι πιο ομαλή και χάρη στα 2 ανεξάρτητα φρένα (μπροστινό ηλεκτρονικό φρένο και πίσω δισκόφρενο) το φρενάρισμα γίνεται πιο ασφαλές!

Η νέα αποκλειστική τεχνολογία RideyLON συνδυάζει κινητήρα υψηλής απόδοσης χωρίς ψύκτρα και βελτιστοποιημένους αλγόριθμους ελεγκτών, προσφέροντας μεγάλη αυτονομία έως και 70χλμ. με μία μόνο φόρτιση.

Σε σύγκριση με τον εξαιρετικά επιτυχημένο προκάτοχό του, το MAX G2 προσφέρει νέα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν το επίπεδο της οδήγησης ακόμα περισσότερο. Κάτι τέτοιο σημαίνει καλύτερος έλεγχος, περισσότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη άνεση για τους αναβάτες.

Η μπροστινή υδραυλική ανάρτηση και η πίσω ανάρτηση με τα διπλά ελατήρια προσθέτουν ακόμη περισσότερη άνεση σε κάθε ταξίδι. Τα ενσωματωμένα φλας, το φαρδύτερο τιμόνι, η αντικλεπτική κόρνα και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια. Επιπρόσθετα, με τη λειτουργία Apple Find My ο χρήστης μπορεί πάντα να εντοπίζει το KickScooter του με ευκολία.

 

Νέα KickScooter F2 για απαιτητικούς αναβάτες

Η Segway-Ninebot έφερε στο προσκήνιο τρία νέα μοντέλα της σειράς F2, που αποτελείται από τα F2, F2 Plus και F2 Pro. Τα φαρδύτερα τιμόνια εξασφαλίζουν μεγαλύτερη σταθερότητα, την ίδια ώρα που τα ενσωματωμένα φλας κάνουν τις μετακινήσεις πιο ασφαλείς. Τα αυτοαποκαθιστάμενου τύπου ελαστικά 10 ιντσών χωρίς σαμπρέλα κάνουν τις βόλτες πιο άνετες, ενώ ο συνδυασμός των πιο ισχυρών κινητήρων και της μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίας δημιουργεί την τέλεια ισορροπία ακόμα και για τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Επιπλέον, με κίνηση στους πίσω τροχούς, μπροστινό δισκόφρενο, πίσω ηλεκτρονικό φρένο και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης για ολισθηρές επιφάνειες, η σειρά F2 εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια. Για τους χρήστες που αναζητούν ακόμα περισσότερη άνεση, το F2 Pro διαθέτει και μπροστινή ανάρτηση. Όλα αυτά, μαζί και με τη λειτουργία Apple Find My, έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν πάντα ασφαλείς, τόσο τον χρήστη όσο και το KickScooter του.

 

Για μικρούς και μεγάλους εξερευνητές

Η Segway-Ninebot έχει κάνει την ηλεκτρική κινητικότητα πιο αποτελεσματική και προσβάσιμη από ποτέ. Η σειρά E2, με τα E2 και E2 Plus KickScooters είναι εξαιρετικά προσιτή και πρακτική χάρη στον surf-style σχεδιασμό της. Το διευρυμένο ταμπλό συνδυάζεται με ανθεκτικά ελαστικά για βελτιωμένη απορρόφηση κραδασμών και διπλό σύστημα διπλού φρεναρίσματος. Όλα αυτά συνοδεύονται από ένα ισχυρό μοτέρ για την κάλυψη μικρών αποστάσεων.

 

 

Κινούμαστε οικολογικά διασκεδάζοντας

Ως εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, η Segway-Ninebot καινοτομεί στον τομέα της μικροκινητικότητας και επαναφέρει τη διασκέδαση στη βόλτα.

Η σειρά C2 εμπλουτίζεται με δύο νέα KickScooters, το C2 και το C2 Pro. Σύμφωνα με την Segway-Ninebot, υπάρχει ένα ειδικό KickScooter για κάθε παιδί, ανεξάρτητα από το ύψος και την ηλικία. Έτσι, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως φρένα με ταμπούρο και πιο γερά πλαίσια για να εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη των γονιών.

Επιπλέον, το C2 Pro διαθέτει έναν περιοριστή ταχύτητας τον οποίο μπορούν να ελέγχουν οι γονείς μέσω  εφαρμογής για κινητά, ενώ το ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth αποτελεί μια ευχάριστη «πινελιά». Κι επειδή τα «άλματα ανάπτυξης» κατά την παιδική ηλικία είναι πολλά και μεγάλα, ο σκελετός του C2 Pro έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται και να μεγαλώνει ανάλογα με τις ανάγκες τους.

 

GoKart εμπειρία πως ποτέ άλλοτε

Οι λάτρεις του GoKart μπορούν σύντομα να περιμένουν την άφιξη του Ninebot Gokart Pro στην ευρωπαϊκή αγορά. Επανασχεδιασμένο εξολοκλήρου, το Gokart PRO είναι μία εντελώς καινούρια έκδοση του προκατόχου του. Κάτι τέτοιο σημαίνει ρυθμιζόμενο μέγεθος και ταχύτητα που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες τόσο του ενήλικα όσο και του παιδιού.

Στην εφαρμογή μπορεί κανείς να βρει τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες ασφαλής οδήγησης, ξεκινώντας από τη “safe” λειτουργία και καταλήγοντας στη λειτουργία “race”. Με σπορ απόδοση 40χλμ./ώρα, επιτάχυνση 1,02G και ικανότητα drift, αυτό το μοντέλο είναι βέβαιο ότι θα υπερισχύσει έναντι των παραδοσιακών 125cc GoKarts.

Μπορείς να δεις ακόμη