MWC 2023 – Nέα λύση αποθήκευσης πολλαπλών cloud λανσάρει η Huawei

by Zikou Stella

Στο πλαίσιο του MWC 2023 που διεξάγεται στη Βαρκελώνη η Jacqueline Shi, Πρόεδρος της Huawei Cloud Global Marketing and Sales Service, σε ομιλία της με τίτλο «Unleash Digital with Everything as a Service» ανέφερε : «Ελπίζουμε να παρέχουμε αξιόπιστες, ασφαλείς και βιώσιμες υπηρεσίες για τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους προγραμματιστές μας με ό,τι γίνεται στο cloud».

 

Το KooVerse, η παγκόσμια υποδομή Huawei Cloud, προσφέρει μια premium εμπειρία cloud με καθυστέρηση μόλις 50 ms. Απαιτητικές υπηρεσίες όπως ο ήχος και το live βίντεο, τα παιχνίδια και η διαδικτυακή εκπαίδευση είναι πλέον πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές. Μέχρι στιγμής, το KooVerse εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 170 χώρες και περιοχές.

Το Landing Zone είναι μια βιώσιμη, επεκτάσιμη λύση πολυμίσθωσης για την αυτοματοποίηση των υπηρεσιών B2B για μεταφορείς. Η λύση προσφέρει πολυεπίπεδη διαχείριση πόρων cloud, σχεδιασμό ταυτότητας και αδειών, όρια δεδομένων, έλεγχο συμμόρφωσης και οικονομική διαχείριση. Βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα λιτό σύστημα διαχείρισης που συντονίζει ανθρώπους και οικονομικά.

Το Cloud Container Instance (CCI) είναι μια υπηρεσία κοντέινερ χωρίς server που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν εφαρμογές σε κοντέινερ χωρίς να δημιουργούν ή να διαχειρίζονται cloud servers ή υποκείμενους πόρους. Με το CCI, ακόμη και μια δεκαπλάσια αύξηση της επισκεψιμότητας δεν επηρεάζει πλέον τις υπηρεσίες ή τα συστήματα.

 

 

Η σειρά AI Pangu καλύπτει εφαρμογές ανάπτυξης φαρμάκων και Οπτικής Υπολογιστικής (CV). Τα μοντέλα Pangu είναι προεκπαιδευμένα χρησιμοποιώντας εκατοντάδες δισεκατομμύρια παραμέτρους και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά σε περισσότερες από 100 περιπτώσεις χρήσης σε πάνω από 10 βιομηχανίες, όπως η υγειονομική περίθαλψη.

Για να βοηθήσει τους παρόχους να επεκταθούν στην επιχειρηματική αγορά, η Huawei Cloud κυκλοφορεί τη λύση Cloud on Cloud. Οι πάροχοι αξιοποιούν πλέον στο έπακρο τις υπηρεσίες, τις τεχνολογίες, τα οικοσυστήματα και τους πόρους πωλήσεων του Huawei Cloud, μαζί με τα δικά τους κορυφαία δίκτυα στον κλάδο, για να τροφοδοτήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Μπορείς να δεις ακόμη