Νέα απόχρωση για τα επίσημα ακουστικά του PS5

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Μπορεί το πολυπόθητο total black PS5, να μην έχει γίνει ακόμα πραγματικότητα επίσημα από τη Sony, τίποτα όμως δεν εμποδίζει την Ιαπωνική εταιρεία να εμπλουτίζει την γκάμα των επίσημων αξεσουάρ με μαύρες εκδόσεις, προετοιμάζοντας πιθανόν το έδαφος για το λανσάρισμα της αντίστοιχης έκδοσης της κονσόλας. Έτσι μετά το Midnight Balck DualSense χειριστήριο, ένα ακόμα μαύρο αξεσουάρ έρχεται να προστεθεί στη λίστα, το ασύρματο headset Pulse 3D επίσης σε απόχρωση Midnight Black.

 

 

To νέο επίσημο headset ακολουθεί ακριβώς το ίδιο χρωματικό μοτίβο με το αντίστοιχο χειριστήριο, με δύο διαφορετικούς τόνους του μαύρου, και όπως το αρχικό δίχρωμο Pulse 3D σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς την τεχνολογία Tempest 3D AudioTech που διαθέτει αποκλειστικά η κονσόλα της Sony.

 

 

Μάλιστα, η Ιαπωνική εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσει και να βελτιστοποιεί την εν λόγω τεχνολογία και μέσα στις ρυθμίσεις της κονσόλας θα βρεις ένα νέο παραμετροποιήσιμο EQ, προκειμένου να φέρεις την εμπειρία του ήχου στα μέτρα σου, ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τρία έτοιμα προφίλ – Standard, Bass Boost και Shooter – καθένα εκ των οποίων δίνει έμφαση σε διαφορετικούς ήχους, όπως τα βήματα και οι πυροβολισμοί. Τα τρία αυτά προφίλ μπορείς να τα διαλέξεις ακόμα και την ώρα που παίζεις, μέσα από το Control Center, ενώ φυσικά μπορείς να δημιουργήσεις και να αποθηκεύσεις και τα δικά σου προφίλ.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PS5, δίχρωμο Pulse 3D

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη