Νέα περιφερειακά gaming από την Alienware

Με την καθοδήγηση της gaming κοινότητας αλλά και των κορυφαίων επαγγελματιών παικτών, η Alienware παρουσιάζει μια νέα γκάμα μηχανικών πληκτρολογίων και gaming mice με τη νέα σχεδίαση Legend, που ολοκληρώνουν το πρωτοποριακό οικοσύστημα της Alienware.

 

Το μηχανικό πληκτρολόγιο Alienware Low-Profile RGB AW510K διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τη μέγιστη απόδοση ενός gaming πληκτρολογίου. Είναι βασισμένο στους κορυφαίους, νεότερης γενιάς μηχανικούς διακόπτες χαμηλού προφίλ Cherry MX Low-Profile Red. Είναι σχεδιασμένο για εξατομίκευση από τον gamer, με πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ειδικά χειριστήρια ήχου και επιλογή από μια γκάμα 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων ανά πλήκτρο, χάρη στο σύστημα φωτισμού AlienFX per-key RGB για καθηλωτικό gaming.

 

 

 

 

 

Το μηχανικό πληκτρολόγιο Alienware AW310K παρέχει στους gamers όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά αιχμής,.όπως την τελευταία γενιά διακοπτών Cherry MX Red με αρχιτεκτονική “floating key” με λευκό οπίσθιο φωτισμό. Τα πλήκτρα είναι πλήρως προγραμματιζόμενα με μακροεντολές για ξεχωριστές λειτουργίες ανά πλήκτρο, αλλά και ειδικά χειριστήρια για τον ήχο. Πρόκειται για ένα βασικό gaming πληκτρολόγιο, στιβαρό και καλοφτιαγμένο, για να αντέξει.

 

 

 

 

Το wireless gaming mouse Alienware AW610M (με δυνατότητα και ενσύρματης σύνδεσης), παρέχει στους gamers κορυφαία εμπειρία σε ασύρματο χειρισμό. Η διάρκεια της μπαταρίας του φτάνει μέχρι τις 350 ώρες με μία μόλις φόρτιση. Διαθέτει ρυθμό δειγματοληψίας (polling rate) 1.000Hz είτε με καλώδιο, ή ασύρματα, για μέγιστη απόδοση. Η εταιρεία να κάνει λόγο για τον καλύτερο αισθητήρα στην κατηγορία του, με ανάλυση 16.000 DPI για απόλυτη ακρίβεια. Επιπρόσθετα, ο ρυθμιζόμενος τροχός κύλισης, τα 7 πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά και ο φωτισμός 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων AlienFX RGB παρέχει μια πλήρως εξατομικευμένη εμπειρία gaming.

 

 

 

 

Το Alienware RGB gaming mouse AW510M παρέχει πραγματική ευελιξία χάρη στα 10 πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά, βελτιστοποιημένη διάταξη κουμπιών στο πλάι και προσαρμοζόμενο τροχό κύλισης που ταιριάζει σε κάθε είδος παιχνιδιού. Διαθέτει, επίσης, αισθητήρα 16.000 DPI για εξαιρετική ακρίβεια. Ο φωτισμός 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων AlienFX RGB επιτρέπει στους gamers να προσαρμόζουν την εμπειρία τους στο gaming.

 

 

 

 

 

Τέλος, το  Alienware wirelles gaming mouse AW310M υπόσχεται στους χρήστης μια ευχάριστη εμπειρία gaming οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Πρόκειται για ένα πλήρους μεγέθους φορητό gaming mouse με έξι πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Με αυτονομία που φτάνει τις 300 ώρες gaming με μία μόλις μπαταρία AA. Επιπρόσθετα διαθέτει έναν ειδικό αισθητήρα Alienware ανάλυσης 12.000 DPI και διακρίνεται για το χαρακτηριστικό Alienware design που ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη χεριού και τρόπους χρήσης.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη