Νέα συλλεκτικά περιφερειακά για το 20 χρόνια του Xbox

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Xbox αποφάσισε να γιορτάσει μαζί μας η Microsoft παρουσιάζονται δύο νέα επετειακά αξεσουάρ συμβατά με PC, Xbox One, Xbox Series X|S και Android: το 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller και το 20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset. Tα δύο νέα αξεσουάρ είναι εμπνευσμένα από την ημιδιάφανη πράσινη έκδοση του πρώτου Xbox, με τη διαφορά ότι εδώ τα ημιδιαφανή μέρη είναι μαύρα, με ορισμένες πράσινες λεπτομέρειες.

Ξεκινώντας από το gamepad, αυτό διαθέτει πράσινα grips, κεντρικό κουμπί με πράσινο Χ και δύο ακόμα πράσινα δαχτυλίδια γύρω από το D-pad, ενώ όλα τα υπόλοιπα πλαστικά μέρη είναι ημιδιάφανα, με ασημένιο εσωτερικό, που σύμφωνα με την εταιρεία αντιπροσωπεύει τα 20 τεχνολογικών εξελίξεων του Xbox. Το νέο χειριστήριο δεν είναι μόνο συμβατό με Xbox Series X|S, αλλά μπορείς να το συνδέσεις στο PC, στο Xbox One, καθώς και στο Android ή iOS smartphone ή tablet σου.

Αντίστοιχη φιλοσοφία στη σχεδίαση έχει και το επετειακό headset, με πράσινες λεπτομέρειες στην απόληξη του στελέχους του μικροφώνου, στις ενδείξεις “L” και “R” στο εσωτερικό των ακουστικών και στα δύο δαχτυλίδια που ενώνουν τα earcups με τα μαξιλαράκια, ενώ τα ίδια τα πλαστικά των earcups είναι ημιδιάφανα με αντίστοιχα ασημένιο το εσωτερικό. Από κει και πέρα το επετειακό headset υποστηρίζει τις τεχνολογίες τρισδιάστατου ήχου Windows Sonic, Dolby Atmos και DTS: Headphone X, είναι συμβατό με Xbox Series X|S, Xbox One και υπολογιστές και εκτός από ασύρματη σύνδεση υποστηρίζει και ενσύρματη μέσω παραδοσιακής υποδοχής 3,5mm.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: smartphone, tablet, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη