Το 7ήμερο του gaming

by K-Admin 1

 

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις σημαντικότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Συνεχίζεται η ενημέρωση για το Gran Turismo 7

Με δύο νέα developer diaries συνεχίζουν η Sony Interactive Entertainment και η Polyphony Digital την ενημέρωση για το Gran Turismo 7. Ο δημιουργός του παιχνιδιού, Kazunori Yamauchi, μιλάει για το νέο δυναμικό σύστημα καιρικών συνθηκών και τις διαφορές στο υψόμετρο κάθε διαδρομής, παράγοντες που μεταβάλουν κάθε φορά τις συνθήκες οδήγησης, αλλά και για τις δυνατότητες για customization και tuning των εκατοντάδων αυτοκινήτων που θα μπορέσεις να προσθέσεις στη συλλογή σου.

To Gran Turismo 7 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 4 Μαρτίου 2022, για PlayStation 5 και PlayStation 4. Με σκοπό την αποφυγή φαινομένων cheating θα απαιτείται η κονσόλα σου να είναι συνεχώς συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

 

 

Το Islets θα κυκλοφορήσει για PC εντός του 2022

O publisher Armor Games Studios και ο developer Kyle Thompson ανακοίνωσαν το side-scrolling action adventure game Islets, που θα κυκλοφορήσει για PC το 2022.

O Iko είναι ένας νεαρός πολεμιστής που εξερευνεί γη και ουρανό, με σκοπό να ενώσει ξανά μια σειρά από νησιά που αιωρούνται. Χρησιμοποιώντας το σκάφος του, μεταφέρεται από νησί σε νησί, όπου ενεργοποιεί τον μαγνητικό πυρήνα καθενός, πολεμώντας με όσους αντιτίθενται στα σχέδιά του. Παρά το έντονο στοιχείο τίτλων metroidvania, ουσιαστικά το Islets είναι μια εμπειρία σχετικά με το πως θα μπορέσεις να δημιουργήσεις γύρω σου έναν κύκλο ανθρώπων. Ενώνοντας τα νησιά και πιάνοντας φιλίες με τους κατοίκους τους, ανοίγουν νέες περιοχές προς εξερεύνηση. Σε αυτές θα βρεις αρκετές αναβαθμίσεις για τον εξοπλισμό σου, που θα σε βοηθήσουν να διευκολύνεις το συναρπαστικό σου ταξίδι.

 

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Final Fantasy VII: The First Soldier

Όπως ανακοίνωσε η Square Enix, το free-to-play battle royale game Final Fantasy VII: The First Soldier θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου 2021, για συσκευές με λειτουργικό iOS και Android.

Θα κληθείς να λάβεις μέρος σε μάχες με τη συμμετοχή έως και 75 παικτών, σε έναν τίτλο με ξέφρενη δράση που συνδυάζει στοιχεία RPG και battle royale. Θα έχεις την ευκαιρία να διαλέξεις τον τύπο του χαρακτήρα σου, όπως Warrior ή Sorcerer και θα εξοντώνεις τους αντιπάλους σου με όλα τα δυνατά μέσα, σύγχρονα, σπαθιά, μαγεία. Εξολοθρεύοντας τέρατα θα κερδίζεις experience points και gil. Επιπλέον, θα μπορείς να καλείς ως συμμάχους  Ifrit, ενώ πιάνοντας ένα chocobo θα μπορείς να μετακινείσαι με στυλ στο πεδίο της μάχης.

 

 

Το 2022 θα λανσαριστεί το OU

H G-Mode και η room6 ανακοίνωσαν ότι το side-scrolling adventure game OU θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC και Nintendo Switch. Ακόμα δημοσίευσαν ένα νέο trailer.

Βρισκόμαστε στη χώρα U-chronia, έναν κόσμο που ζει με τις αναμνήσεις του. Ο OU είναι ένα νεαρό αγόρι που ξυπνάει στις όχθες ενός ποταμού, δίχως να θυμάται το παραμικρό για το παρελθόν του. Σύντομα θα συναντήσει τον Zarry, ένα συμπαθητικό τετράποδο με φλεγόμενη ουρά, που θα τον βοηθήσει να συνθέσει το παζλ της ζωής του.

Ο Saudage Specter, που καταδιώκει το αγόρι, ο Gemini που του μοιάζει σαν δίδυμος αδερφός και η Weeping Woman “La Llorona”, η οποία κινεί τα νήματα της τραγωδίας δίνουν το “παρών” για να αλλάξουν τη ροή της ιστορίας και τον τρόπο ολοκλήρωσής της.

 

 

Εμπνευσμένο από τις περιπέτειες του Πινόκιο το Lies of P

Ο publisher Neowiz και η developer Round8 Studio δημοσίευσαν ένα gameplay teaser για το action RPG Lies of P.

Το Lies of P είναι εμπνευσμένο από τις περιπέτειες του Πινόκιο, που έγραψε ο Ιταλός Carlo Collodi. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στην ερειπωμένη, παρόλα αυτά όμορφη πόλη Krat. Ο τόπος διοικείται από διεφθαρμένους αυτοματισμούς και μόνο ο P έχει τις ικανότητες να βρει τον Mr. Geppetto για να επιστρέψει η Krat στις παλιές της δόξες.

Το Lies of P βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S και PC.

 

 

Trailer- αντί προλόγου- για το Sherlock Holmes: Chapter One

 

H Frogwares δημοσίευσε ένα νέο trailer- αντί προλόγου- για το επερχόμενο Sherlock Holmes: Chapter One, όπου μας συστήνει με τον πρωταγωνιστή. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC στις 16 Νοεμβρίου 2021. Λίγες εβδομάδες μετά θα κυκλοφορήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για Xbox One και PlayStation 4.

To σενάριο του Sherlock Holmes: Chapter One περιστρέφεται γύρω από τα νεανικά του διάσημου detective, όταν ήταν ακόμα ένα ανήσυχο, επαναστατικό πνεύμα και προσπαθούσε να αποδείξει την αξία του.

 

 

Στις 18 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του Exo One

Έπειτα από αρκετά χρόνια σε διαδικασία ανάπτυξης, το Exo One θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου 2021, για PC, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One. Θα κληθείς να εξερευνήσεις το διάστημα πίσω από το τιμόνι ενός παράξενου αεροσκάφους, στην πρώτη αποστολή της ανθρωπότητας πέρα από το ηλιακό σύστημα. Θα είναι ένα μοναδικό ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο.

 

 

Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC, Google Stadia και Amazon Luna. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε ότι το παιχνίδι θα προσφέρει cross-play, cross-progression και cross-save across σε όλες τις πλατφόρμες. Ακόμα, κάθε αντίτυπο θα συνοδεύεται από δύο “Buddy Pass” tokens, οπότε θα μπορέσεις να καλέσεις άλλους δύο φίλους σου να παίξετε παρέα, για ένα διάστημα 14 ημερών. Οι φίλοι σου θα μπορέσουν να διατηρήσουν και να μεταφέρουν την πρόοδό τους, σε περίπτωση που αργότερα αποφασίσουν να αποκτήσουν και οι ίδιοι τον τίτλο.

Το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction είναι ένα three-player cooperative tactical first-person shooter. Θα πρέπει να οργανώσεις μια ομάδα αποτελούμενη από Rainbow Six operators για να αποκαλύψετε τα μυστήρια που κρύβονται πίσω από τη θανάσιμη, εξωγήινη απειλή που ακούει στο όνομα Archaens. Η γνώση, η συνεργασία και η τακτική θα είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιβίωση όλης της ομάδας.

 

 

Την 1η Μαρτίου το λανσάρισμα του ELEX II

Το ELEX II θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC και παράλληλα, η THQ Nordic και η Piranha Bytes ανακοίνωσαν τη συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού, λεπτομέρειες για την οποία θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις στο video που ακολουθεί.

Ο Jax επιστρέφει στον πλανήτη Magalan, αρκετά χρόνια μετά από τη νίκη του επί του Hybrid. Μια νέα απειλή εξαπολύει τις σκοτεινές δυνάμεις του Elex, απειλώντας τη ζωή στον πλανήτη. Για να υπερασπιστεί ό,τι κινείται και αναπνέει στον Magalan, αλλά και για την ασφάλεια της οικογένειάς του, ο Jax ξεκινάει μια αποστολή με σκοπό να πείσει όλες τις φυλές να ενωθούν απέναντι στους εισβολείς. Τέλος, θα πρέπει να βρει και τον γιό του που έχει απαχθεί.

 

Με trailer προετοιμάζεται η άφιξη του Spider-Man στο Marvel’s Avengers

Στις 30 Νοεμβρίου, ο δημοφιλής Spider-Man θα προστεθεί στο Marvel’s Avengers και για να σε προετοιμάσει για το γεγονός, η Square Enix δημοσίευσε ένα νέο trailer. Η άφιξη του νέου ήρωα θα συνοδεύεται από το σχετικό event. Με τις ικανότητές του να ίπταται και τις κινήσεις του στις συγκρούσεις με αντιπάλους, ο Spider-Man είναι ο ιδανικός ήρωας για κάθε ομάδα κρούσης.

 

 

Στις 16 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει το The Gunk

Η Thunderful Games και η Image & Form Games ανακοίνωσαν ότι το The Gunk θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου 2021, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Ετοιμάσου για μία περιπέτεια σε έναν τεράστιο και εξωτικό κόσμο, γεμάτο τρομακτικά πλάσματα και γρίφους που θα δοκιμάσουν το μυαλό σου. Αποστολή σου είναι να αποκαλύψεις τα μυστήρια που κρύβει ένας ξεχασμένος πλανήτης και παράλληλα να φροντίσεις για τη σωτηρία του.

 

 

Εμπνευσμένο από την άγρια Δύση το Laika: Aged Through Blood

H Thunderful Games και η Brainwash Gang ανακοίνωσαν το Laika: Aged Through Blood, που είναι εμπνευσμένο από την άγρια Δύση. Θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες- δίχως να έχει γίνει γνωστό σε ποιες ακριβώς πλατφόρμες- σε ημερομηνία που θα κοινοποιηθεί στο προσεχές μέλλον.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε μία μετά-αποκαλυπτική έρημο. Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από μία φυλή που καταπιέζεται από κατοχικές δυνάμεις. Στη μέση ένα θηλυκό κογιότ και μητέρα, που αναζητάει εκδίκηση για να πάρει η φυλή της πίσω όσα ε΄χει χάσει. Πάνω στην αξιόπιστη μοτοσυκλέτα της θα πρέπει να διασχίσει την έρημο εκτελώντας επικίνδυνα κόλπα, πυροβολώντας ταυτόχρονα τους εχθρούς της. Σταδιακά θα μπορεί να αναβαθμίζει τις ικανότητές της, για να μπορέσει να τα βάλει με τα αδυσώπητα bosses.

 

 

Σε ασπρόμαυρο σκηνικό το σουρεαλιστικό White Shadows

 

Το black-and-white platformer White Shadows των Headup Games και Monokel θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Το White Shadows αποτελεί μία διαστρεβλωμένη αναπαράσταση της σύγχρονης πραγματικότητας.

Αρκετό καιρό πριν, ο μεγάλος πόλεμος οδήγησε σε θανατηφόρα ασθένεια, που εξαφάνισε σχεδόν όλα τα πλάσματα από τη Γη. Τουλάχιστον έτσι λένε. Κανείς δεν είναι ασφαλής έξω από τη White City και υποστηρίζεται ότι τα πουλιά είναι υπεύθυνα για την ασθένεια. Μόνο μία λαμπερή επικάλυψη λευκού χρώματος θα σε προστατεύσει από την αρρώστια και παραμένοντας υπάκουος θα κερδίσεις την απαραίτητη ποσότητα. Τουλάχιστον έτσι λένε. Όμως η Ravengirl σταμάτησε να ακούει.

Η φυγή της σε οδηγεί όλο και πιο βαθιά σε σουρεαλιστικές περιοχές της πόλης- φτωχογειτονιές δημιουργημένες στα απομεινάρια ενός τσίρκου, εργατικές κατοικίες όπου το μάτι χάνεται, ένα θεματικό πάρκο όπου κυριαρχεί το λευκό χρώμα και μια ξεχασμένη συνοικία, όπου οι κακοποιοί μαζεύονται γύρω από ένα δέντρο φτιαγμένο από κονσέρβες.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου θα προσελκύσεις το ενδιαφέρον των κατοίκων της πόλης, συνδυασμός ανθρώπων και ζώων. Θα έρθεις αντιμέτωπος με το παρελθόν σου και θα μετατραπείς σε θύμα, θύτη και προφήτη. Στα βάθη της πόλης θα βρεις την αντίσταση και θα μάθεις τη φρικτή αλήθεια για το λευκό χρώμα και τον κόσμο έξω από την πόλη. Ή μήπως όχι;

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη