Νέα ταινία Mortal Kombat από το HBO Max

by Manos Kavvalos

 

Μετά την τεράστια επιτυχία του Zack Snyder Justice League που γονάτισε την “πειραματική” υπηρεσία video streaming, η HBO ετοιμάζεται για ένα ακόμα θανάσιμο χτύπημα στον ανταγωνισμό με τη μεταφορά ενός εκ των πλέον επιτυχημένων franchises στην κατηγορία των fighting games, από τις οθόνες των υπολογιστών και των κονσολών στην smart TV στο σαλόνι σου. Αναφερόμαστε φυσικά στη νέα ταινία Mortal Kombat που θα κάνει ντεμπούτο στην πλατφόρμα (και στις κινηματογραφικές αίθουσες αν το επιτρέψει η πανδημία) στις 16 Απριλίου.

H νέα ταινία Mortal Kombat της Warner Bros, αναμένεται να είναι εξίσου βίαιη και αιματηρή με το Mortal Kombat 11 Ultimate, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη τους πιο γνωστούς μαχητές του τίτλου όπως η Sonya, ο Kung Lao, ο Liu Kang, ο Raiden, και φυσικά οι Sub-Zero και Scorpion με εντυπωσιακά εφέ που ζωντανεύουν τις ειδικές τους κινήσεις/δυνάμεις και με όλες τις χαρακτηριστικές ατάκες, όπως το αλησμόνητο “Get Over Here” του τελευταίου.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Simon McQuoid στην πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, ενώ το cast αποτελείται από τους: Tadanobu Asano (Midway) ως Lord Raiden, Ludi Lin (Aquaman) ως Liu Kang, Lewis Tan (Deadpool 2) ως Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) ως Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) ως Kano, Mehcad Brooks (Supergirl) ως Jackson Briggs, Chin Han (Skyscraper) ως Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) ως Sub-Zero και Hiroyuki Sanada (Skyscraper) ως Scorpion.

Να θυμίσουμε στους νεότερους πως τόση ώρα δεν γράφουμε τυχαία περί νέας ταινίας. Αυτή δεν είναι η πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του Mortal Kombat, αφού η “original” ταινία είχε κυκλοφορήσει το σωτήριο έτος 1995. Και μπορεί η τότε ταινία Mortal Kombat να μην ήταν κάποιο αριστούργημα της 7ης τέχνης, όμως είχε αφήσει εποχή με απίστευτο techno soundtrack, που είχε γίνει τρελό hit σε όλα τα νυχτερινά club. Δεν είναι τυχαίο που αμέσως μετά την κυκλοφορία του επίσημου trailer, οπαδοί έσπευσαν να βγάλουν νέα έκδοση του trailer με το αξέχαστο κομμάτι των The Immortals.

 

 

To νέο μουσικό theme μπορεί να μην έχει το beat και την ταχύτητα του παλιού, όμως είναι εντυπωσιακό και φουλ επικό και ελπίζουμε να αποτελεί προπομπό των όσων θα δούμε τον επόμενο μήνα!

 

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη