Νέες πληροφορίες για το gameplay και τον κόσμο του A Plague Tale Requiem

by Aggeliki Tsoukana

Ένα επεξηγηματικό gameplay video έδωσε στη δημοσιότητα η Focus Entertainment, για το πολυαναμενόμενο A Plague Tale: Requiem, το οποίο καταφθάνει τον Οκτώβριο. Στο gameplay βίντεο που διαρκεί λίγο πάνω από 5 λεπτά, θα μάθεις τα βασικά για την πλοκή, αλλά και για το σύστημα μάχης του νέου παιχνιδιού.

 

 

Στο “A Plague Tale: Requiem” οι πρωταγωνιστές του franchise, τα αδέρφια Amicia και Hugo ταξιδεύουν προς τη νότια Γαλλία σε μία προσπάθεια να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή και να βρουν θεραπεία για την κατάρα που βασανίζει τον Hugo. Στο ταξίδι τους αυτό, με τελικό προορισμό ένα νησί που σύμφωνα τα όνειρα του Hugo μπορεί να λύσει την κατάρα του, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους στρατιώτες της Γαλλικής Ιεράς Εξέτασης όσο και τα ξεσπάσματα της κατάρας του Hugo, με τους λυσσασμενους αρουραίους να σπέρνουν τη μαύρη πανούκλα στο πέρασμά τους.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, το “A Plague: Tale Innocence”, ο νέος τίτλος θα χρησιμοποιεί οπτική τρίτου προσώπου, όμως το σύστημα μάχης είναι βελτιωμένο και εμπλουτισμένο. H Amicia για παράδειγμα, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μαχαίρια, σφεντόνες ή το τόξο της για να επιβιώσει, ενώ θα μπορεί να ακολουθήσει είτε μια καθαρά επιθετική προσέγγιση, είτε να καταφύγει σε stealth τακτικές. Αντίστοιχα, ο Hugo  θα μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάρα του και να χρησιμοποιήσει τους αρουραίους για να λύσει γρίφους ή να σκοτώσει τους εχθρούς τους.

Το “Requiem” του “A Plague Tale”, θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ενώ μία cloud έκδοση θα γίνει διαθέσιμη και στο Nintendo Switch. Τέλος, οι συνδρομητές Xbox Game Pass, θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη