ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ THE HIDDEN TREASURE OF AREA ZERO PART 2: THE INDIGO DISK DLC ΤΩΝ POKEMON SCARLET ΚΑΙ POKEMON VIOLET

by Manos Kavvalos

Η The Pokemon Company και η developer Game Freak δημοσίευσαν ένα νέο video αλλά και πληροφορίες για το The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk DLC των Pokemon Scarlet και Pokemon Violet. Θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Δεκεμβρίου 2023 και μεταξύ άλλων θα προσθέσει στους δύο τίτλους το Syncro Machine και μάχες με θρυλικά Pokemon.

Όταν έχεις προχωρήσει αρκετά στο “The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk”, θα ξεκλειδώσεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς μια νέα συσκευή, το Synchro Machine. Έτσι θα μπορέσεις να βλέπεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια των Pokemon που έχεις στη συλλογή σου. Τη στιγμή που είσαι συγχρονισμένος με ένα από τα Pokemon, θα μπορείς να μετακινείσαι από περιοχή σε περιοχή και να πολεμάς με άλλα, άγρια Pokemon. Με τον τρόπο αυτό θα ανανεωθεί σημαντικά το ενδιαφέρον σου για να ασχολείσαι με το παιχνίδι. Η συσκευή είναι σε πειραματικό στάδιο και θα μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις μόνο αν πρώτα βοηθήσεις μια επιστήμονα στο Tearium με την έρευνά της.

Τα Legendary Pokemon Koraidon ή Miraidon (ανάλογα με την έκδοση του παιχνιδιού που έχεις) θα αποκτήσουν τη δύναμη να πετάξουν για πρώτη φορά όταν οι Trainers περάσουν με επιτυχία από το Elite Trial που έχει δημιουργηθεί από την Amarys της BB League Elite Four. Αν και αρχικά πιστεύεται ότι αυτή η δύναμη μεταδίδεται μόνο προσωρινά, μπορεί όπως φαίνεται να γίνει μόνιμη, επιτρέποντας στον Koraidon και στον Miraidon να πετάξουν ανά πάσα στιγμή – αλλά μόνο όταν οι παίκτες έχουν φτάσει αρκετά μακριά στη νέα περιπέτεια. Ως εκπαιδευτής θα μπορείς να πετάς όπου θέλεις με το θρυλικό Pokemon και να απολαμβάνεις την αίσθηση ελευθερίας που μόνο ένας ανοιχτός κόσμος μπορεί να προσφέρει.

Ολοκληρώνοντας την κύρια ιστορία του “The Hidden Treasure of Area Zero Part 2: The Indigo Disk”, θα συναντήσεις έναν περίεργο χαρακτήρα που ονομάζεται Snacksworth στο Blueberry Academy. Ολοκληρώνοντας τα Blueberry Quests (BBQ) στο Tearium, οι εκπαιδευτές θα μπορούν να κερδίσουν σνακ από το Snacksworth που θα τους επιτρέψουν να αναμετρηθούν με ορισμένα θρυλικά Pokemon από όλη τη σειρά στην περιοχή Paldea. Θα μοιραστεί επίσης τις εκτενείς γνώσεις του σχετικά με αυτά τα Pokemon με τους Trainers – καθώς και ιστορίες για τις ηρωικές του συγκρούσεις μαζί τους.

 

Τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet κυκλοφορούν για το Nintendo Switch.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη