Νέος τίτλος Star Wars με επικεφαλής την Amy Hennig

by Aggeliki Tsoukana

Σε ανακοίνωση ανάπτυξης νέου παιχνιδιού προχώρησαν οι Skydance New Media και Lucasfilm Games με υπεύθυνη ανάπτυξης να είναι η Amy Hennig, γνωστή για τη συμβολή της στη σειρά Uncharted της Sony. Το νέο παιχνίδι πρόκειται για κομμάτι του σύμπαντος του Star Wars χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό το όνομα το παιχνιδιού.

Οι πρώτες πληροφορίες το θέλουν να είναι ένα κινηματογραφικού επιπέδου υπερθέαμα με βάσεις στην κατηγορία των action adventure παιχνιδιών. Η Amy σχολίασε την επιστροφή της στο franchise με μια ατάκα από τις ταινίες Star Wars. Υπενθυμίζεται ότι η Amy Hennig επρόκειτο να συμμετάσχει και σε ένα ακόμη Star Wars παιχνίδι την ανάπτυξη του οποίου είχε αναλάβει η Visceral Games και αργότερα ακυρώθηκε χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Σχετικά με το νέο Star Wars και την επιστροφή της Amy Hennig στο franchise, ο διευθυντής της Skydance New Media ανέφερε πως από τότε που αντίκρισε για πρώτη φορά το σύμπαν του Star Wars το 1977, κάτι άλλαξε μέσα του και ο καλλιτεχνικός του εαυτός ξύπνησε. Ήταν μια στιγμή που καθόρισε το υπόλοιπο της ζωής του και σίγουρα την καριέρα του. Ανέφερε ότι η χαρά του είναι μεγάλη, αφού θα ξανά συνεργαστεί με την Lucasfilm και την Amy σε ένα παιχνίδι για τον γαλαξία που τόσο αγαπάει.

Περισσότερες πληροφορίες για τον παιχνίδι όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας του και οι πλατφόρμες διάθεσης δεν έχουν γίνει γνωστές. Δεδομένο ότι η Skydance New Media, από το περασμένο κιόλας έτος, αναπτύσσει ένα ακόμα παιχνίδι σε συνεργασία με την Disney για τον κόσμο της Marvel, το νέο Star Wars δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα. Τέλος, για την ιστορία, η Amy Hennig έχει εργαστεί σε κορυφαία franchise της Sony, που πέρα από το Uncharted περιλαμβάνουν ακόμα τα Legacy of Kain, Jak and Daxter κ.α.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη