Σε τι διαφέρουν οι συνδρομές XBOX;

by Aggeliki Tsoukana

Αν είσαι κάτοχος κονσόλας XBOX, τότε σχεδόν σίγουρα θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποιο από τα διαθέσιμα συνδρομητικά πακέτα, ώστε τελικά να ξεκλειδώσεις όλες τις δυνατότητες και την εμπειρία χρήσης της παιχνιδομηχανής σου. Άλλωστε, η εποχή του internet και η δικτύωση, άλλαξαν τα τελευταία χρόνια και το gaming με τρόπους που κάποτε δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί! Και δεν είναι μόνο το online competitive ή co-op game (ειδικά με φίλους), αλλά και οι cloud υπηρεσίες, οι προσφορές, οι δωρεάν τίτλοι και πολλά άλλα…

Ειδικότερα, υπάρχουν τρεις (3) επιλογές:

 

Gold

Πρόκειται για το βασικό πακέτο. Σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις online παιχνίδια (εκτός από αυτά που είναι free to play) και επιπλέον 4 δωρεάν παιχνίδια (2 για XBOX One και 2 για XBOX 360) τον μήνα που μπορείς να τα έχεις για πάντα στη βιβλιοθήκη σου!

 

Game Pass

Είναι το καμάρι της Microsoft και η πρώτη gaming υπηρεσία του είδους. Θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει σαν Netflix στη λογική, αλλά για gamers. Συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις να παίξεις από μία λίστα 100+ κορυφαίων τίτλων (που ανανεώνονται κάθε μήνα) και μάλιστα μέσα τους είναι κορυφαία παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το Halo Infinite ή το Doom Eternal. Όμως, δεν υπάρχει δυνατότητα online παιχνιδιού γιατί χρειάζεται και η gold συνδρομή. Τέλος, υπάρχει ξεχωριστή Game Pass συνδρομή για PC αποκλειστικά και για PC σε συνδυασμό με Κονσόλα!

 

Ultimate

Η Ultimate απλά συνδυάζει τις δύο προηγούμενες σε ένα πακέτο! Άρα, online play και πρόσβαση στη λίστα βιντεοπαιχνιδιών του Pass. Παράλληλα, περιλαμβάνει το EA Play και γενικότερα προνομιακές εκπτώσεις και προσφορές στο Store. Επιπλέον, μπορείς να παίξεις κάθε EA παιχνίδι, το οποίο ήδη κυκλοφορεί στην αγορά για πάνω από 6 μήνες.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη