Nintendo Direct: Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις

by K-Admin 1

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Nintendo Direct, η Ιαπωνική εταιρεία προέβη σε αρκετές ανακοινώσεις σχετικά με παιχνίδια και hardware που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα για το Nintendo Switch. Παρακάτω μπορείς να βρεις τις σημαντικότερες από αυτές:

 

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 16 Ιουλίου 2021. Ο τίτλος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Wii σχεδόν δέκα χρόνια πριν, τον Νοέμβριο του 2011 και το 2016 μεταφέρθηκε στο Wii U, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια της σειράς The Legend of Zelda. Ανήκει στην κατηγορία των action adventures και αποτελεί το 16ο μέλος της δημοφιλούς σειράς video games.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο αιωρούμενο νησί Skyloft αλλά και στη γη κάτω από αυτό. Σύμφωνα με έναν αρχαίο θρύλο, τρεις θεές δημιούργησαν το πανίσχυρο Triforce. Αυτό δεν διέφυγε της προσοχής του Demon King Demise που όχι μόνο θέλησε να το κάνει δικό του, αλλά στην προσπάθειά του αυτή άφησε πίσω του καμένη γη. Βλέποντάς τα όλα αυτά, η θεά Hylia συγκέντρωσε του επιζώντες και τους έστειλε στον ουρανό, κάτι που της επέτρεψε να οργανώσει καλύτερα την αντεπίθεσή της. Τελικά νίκησε, όμως η ζημιά που είχε γίνει στη γη ήταν ανεπανόρθωτη. Μετά από πάρα πολλά χρόνια, ο τόπος που στάλθηκαν οι επιζώντες έχει πλέον το όνομα Skyloft και οι κάτοικοί του πιστεύουν πως η ύπαρξη εδάφους κάτω από τα σύννεφα δεν είναι παρά απλά ένα δημιούργημα της φαντασίας.

Πρωταγωνιστής είναι ο Link που ολοκληρώνει την εκπαίδευσή του ως ιππότης, παρά τα εμπόδια που του θέτει ο Groose, συμμαθητής του αλλά και αντίζηλος για την καρδιά της πριγκίπισσας Zelda. Η περιπέτεια ξεκινάει όταν κατά τη διάρκεια των εορτασμών που ακολουθούν τις τελικές εξετάσεις, ένας σκοτεινός τυφώνας παρασύρει τη Zelda πέρα από τα σύννεφα. Κάπου εκεί αρχίζει ο αγώνας του Link να φέρει σώα τη Zelda πίσω στο Skyloft.  Η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι και προφανώς εσύ καλείσαι να τον βοηθήσεις επιστρατεύοντας όλες σου τις ικανότητες.

Εκτός από τις βελτιώσεις που θα υπάρξουν στα γραφικά, μία πολύ σημαντική αλλαγή έχει να κάνει με το μοντέλο χειρισμού. Προκειμένου να μπορούν να παίξουν και οι κάτοχοι Nintendo Switch Lite, δεν θα υπάρχουν μόνο motion controls, αλλά προστίθεται και ο παραδοσιακός χειρισμός με τη χρήση των μοχλών και των πλήκτρων των Joy-Cons.

Αν θέλεις μέσα σε όλα να μάθεις και για την προέλευση του Master Sword, το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD είναι η ιδανική περιπέτεια για εσένα.

 

 

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Joy-Cons

Μαζί με το The Legend of Zelda: Skyward Sword  HD για το Nintendo Switch, θα μπορέσεις να προσθέσεις στη συλλογή σου το αντίστοιχο ζευγάρι Joy-Cons, με διακόσμηση εμπνευσμένη από το παιχνίδι. Τα εν λόγω Joy-Cons θα γίνουν διαθέσιμα την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία του τίτλου, δηλαδή στις 16 Ιουλίου 2021.

Το βασικό τους χρώμα είναι το μπλε. Το αριστερό πιο ανοιχτό, το δεξιό πιο σκούρο. Στο δεξί Joy-Con θα υπάρχει σχεδιασμένο το εμβληματικό Triforce, ενώ σχέδια από το παιχνίδι θα υπάρχουν επίσης στον αναλογικό μοχλό και τα πλήκτρα. Στο αριστερό Joy-Con, έχει αποτυπωθεί το Royal Crest και παρόμοια σχέδια θα βρεις γύρω από τον αναλογικό μοχλό και τα πλήκτρα κατεύθυνσης του D-Pad. Όσο για τα straps τους θα είναι από λευκό πλαστικό, αναμειγμένο με μπλε χρωματισμούς. Τα Joy-Cons είναι πολύ σημαντικά για όσους προτιμούν να παίζουν με motion controls, καθώς θα αποτελούν τα κύρια μέσα με τα οποία θα χειρίζεσαι την ασπίδα και το σπαθί του Link.

 

 

Hades

To Hades της Supergiant Games κυκλοφορεί εδώ και καιρό σε ψηφιακή μορφή, όμως από 19 Μαρτίου θα μπορείς να το βρεις και στα ράφια των καταστημάτων. Η συσκευασία θα περιέχει, εκτός από το παιχνίδι, έναν κωδικό για να κατεβάσεις το soundtrack στον υπολογιστή σου, και ένα βιβλιαράκι 32 σελίδων με πορτρέτα των πρωταγωνιστών, των πνευμάτων και των τεράτων που θα συνατήσεις κατά τη διάρκεια της περιπέτειας.

Αναλαμβάνεις τον χειρισμό του Αθάνατου Πρίγκιπα του Κάτω Κόσμου και έχοντας στην κατοχή σου τα μυθικά όπλα του Ολύμπου, καλείσαι να σπάσεις τα δεσμά με τον άρχοντα των νεκρών. Όσο προχωράει το παιχνίδι θα γίνεσαι όλο και πιο δυνατός, θα ανακαλύπτεις νέες πτυχές της ιστορίας και ταυτόχρονα θα έχεις την υποστήριξη του Δια, της Αθηνάς, του Ποσειδώνα και πολλών άλλων θεών της Αρχαίας Ελλάδας, που θα συνδράμουν την προσπάθειά σου, δανείζοντάς σου τα πανίσχυρα όπλα τους.

H Supergiant Games έχει δημιουργήσει έναν κόσμο που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και ξέφρενη δράση, σε συνδυασμό με ατμόσφαιρα τέτοια που δεν αποκλείεται να υπάρξουν στιγμές που θα σε βυθίσουν τόσο πολύ στην περιπέτεια, που θα νομίζεις ότι όντως βρίσκεσαι στο βασίλειο του Άδη. Οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη και αν θέλεις να έχεις την ευκαιρία να γράψεις το όνομά σου στην ιστορία, δείχνοντας ποιος θα πρέπει να έχει την εξουσία στα χέρια του, θα πρέπει να γίνεσαι όλο και πιο δυνατός, βελτιώνοντας τις τεχνικές σου στη μάχη.

Ανεπιφύλακτα, το Hades θα πρέπει να είναι ένα από τα επόμενα παιχνίδια που θα πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

 

Mario Golf: Super Rush

To Mario Golf: Super Rush θα είναι το επόμενο παιχνίδι της σειράς Mario Golf και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Nintendo Switch στις 25 Ιουνίου 2021. Σκοπός της ομάδας ανάπτυξης είναι να μετατρέψει το σαλόνι σου σε εικονικό γήπεδο του γκολφ. Τοποθέτησε το μπαλάκι, εξέτασε προσεκτικά την ποιότητα του τερέν και την ταχύτητα του ανέμου, στόχευσε και δώσε το αποφασιστικό χτύπημα που θα σε φέρει όσο το δυνατό πιο κοντά στην τρύπα. Με τη βοήθεια ενός απλοποιημένου συστήματος χειρισμού, θα μπορέσεις να καταφέρεις χτυπήματα που φαντάζουν εξαιρετικά δύσκολα σε πραγματικές συνθήκες.

Στη διάθεσή σου θα έχεις γνωστούς χαρακτήρες του Mushroom Kingdom, όπως οι Mario, Luigi, Princess Peach και Bowser. Ο καθένας με τις δικές του ξεχωριστές δυνατότες. Άλλος χτυπάει το μπαλάκι με μεγαλύτερη δύναμη, άλλος έχει καλύτερη τεχνική και εσύ καλείσαι να διαλέξεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου στυλ. Εκτός από τους κλασσικούς αγώνες, η ομάδα ανάπτυξης έχεις προσθέσει το Speed Golf, ένα mode όπου θα αναδειχτείς νικητής μόνο εφόσον βάλεις τη μπάλα στην τρύπα πιο γρήγορα από τους αντίπαλους. Η στρατηγική και η γρήγορη λήψη των σωστών αποφάσεων είναι σημεία κλειδιά για την επιτυχία. Επίσης θα υπάρχει και story mode. Εκεί θα δημιουργήσεις τον δικό σου χαρακτήρα Mii και ξεκινώντας από χαμηλά θα πρέπει να προπονηθείς σκληρά και να παλέψεις με τους κατοίκους του Mushroom Kingdom προκειμένου να φτάσεις στην κορυφή της κατάταξης. Όσο περισσότερες είναι οι επιτυχίες σου, τόσο περισσότερους πόντους θα κερδίζεις για να αναβάσεις τα στατιστικά του χαρακτήρα σου.

Το παιχνίδι με παρέα πάντοτε ανεβάζει την ποιότητα του ανταγωνισμού και της διασκέδασης. Έτσι, στο Mario Golf: Super Rush θα μπορέσεις να παίξεις παρέα με άλλα τρία άτομα, είτε στον ίδιο χώρο, είτε online. Η όλη εμπειρία αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερα μέσω των motion controls, που μετατρέπουν το Joy-Con σε μπαστούνι του golf, κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς λες και βρίσκεσαι σε πραγματικό γήπεδο.

 

 

Miitopia

Το Miitopia επιστρέφει ανανεωμένο και η νέα περιπέτεια για τους κατόχους Nintendo Switch ξεκινήσει στις 21 Μαΐου 2021. Καλείσαι να δημιουργήσεις και να διαμορφώσεις τον δικό σου χαρακτήρα Mii, έχοντας ως αποστολή να σταματήσεις τη δράση του Dark Lord που έχει κάνει χόμπι του την κλοπή προσώπων. Οι μάχες με τους υποτακτικούς του σκοτεινού άρχοντα θα είναι συχνές και ανάλογα με την ειδικότητα που έχεις επιλέξει για τον χαρακτήρα σου, όπως mage, warrior και pop star, θα έχεις τις αντίστoιχες επιλογές κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων.

Πολύ σημαντικές είναι επίσης οι σχέσεις σου με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Θα υπάρχουν πολλά σημεία, όπως παραλίες και καφετέριες, όπου θα μπορέσεις να δεθείς μαζί τους. Όσο πιο ισχυροί είναι οι δεσμοί που θα δημιουργήσεις μαζί τους, τόσο μεγαλύτερη είναι η βοήθεια που θα σου προσφέρουν σε δύσκολες καταστάσεις.

Το Miitopia υπόσχεται μία ξεχωριστή περιπέτεια, σε έναν κόσμο που αγωνιά για τη βοήθειά σου.

 

 

Splatoon 3

Μπορεί το Splatoon 3 να αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων το 2022, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις του πρόσφατου Nintendo Direct. Όπως θα διαπιστώσεις αν παρακολουθήσεις το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση, αυτή τη φορά θα έχεις περισσότερες επιλογές για τη διαμόρφωση του Inkling σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποιου είδους σενάριο με αφήγηση, καθώς είδαμε τον πρωταγωνιστή να ταξιδεύει με το τρένο από μια έρημη περιοχή σε μια μητρόπολη που μοιάζει με την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο.

Όπως αναφέρει η Nintendo, τα Splatlands έχουν βυθιστεί στο χάος και οι παίκτες θα βρεθούν σε μια νέα πόλη, τη Splatsville, αντιμέτωποι με σκληροτράχηλα Inklings και Octolings. Σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς θα υπάρχουν νέες κινήσεις και νέα όπλα που θα σε βοηθήσουν να βυθίσεις τα πάντα στο μελάνι. Μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του, μπορείς άνετα να κάνεις προπόνηση προσθέτοντας στη συλλογή σου το Splatoon 2 που είναι άμεσα διαθέσιμο για αγορά, εννοείται αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

 

 

No More Heroes 3

To No More Heroes 3 θα λανσαριστεί αποκλειστικά για Nintendo Switch στις 27 Αυγούστου 2021. Ο θρυλικός εκτελεστής Travis Touchdown επιστρέφει θριαμβευτικά στον κόσμο της Madness. Αυτή τη φορά αποστολή του είναι να φτάσει στην κορυφή των Galactic Superhero Rankings προκειμένου να βάλει τέλος στην προσπάθεια του σατανικού Prince FU και των δέκα δολοφόνων του να αποκτήσουν την εξουσία της Γης.

Για να μπορείς να λαμβάνει μέρος σε μάχες θα πρέπει να πληρώνεις το κατάλληλο αντίτιμο, με χρήματα που θα κερδίζεις από την ολοκλήρωση αποστολών. Μέσω των motion controls και με τη χρήση των Joy-Cons θα μπορείς να μετατρέψεις το Beam Katana του Travis Touchdown στο απόλυτο όπλο. Επίσης, για πρώτη φορά στη σειρά ο Travis θα χρησιμοποιεί το Death Glove για την ενεργοποίηση μιας μεγάλης γκάμας ειδικών ικανοτήτων που θα του προσφέρουν στρατηγικό πλεονέκτημα στις μάχες. Οι συνδυασμοί που μπορούν να υπάρχουν στο Death Glove Chip είναι πολλοί και μόνο μετά από πολλές δοκιμές θα μπορέσεις να καταλήξεις στον ιδανικό.

Το μέλλον της Γης είναι στα χέρια σου.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη