Ο Κωτσόβολος χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας των Χειμερινών Αγώνων στο Πεκίνο

by Aggeliki Tsoukana

 

Η έμπρακτη και ισότιμη υποστήριξη του Κωτσόβολου και στις δύο ομάδες, έγινε ήδη γνωστή από τους Θερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Μια πράξη στήριξης με στόχο τόσο την ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσα από την τεχνολογία, όσο και τη δημιουργία εύκολης πρόσβασης σε αυτή από όλους, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

Έτσι λοιπόν, ο Κωτσόβολος συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους αθλητές των Ελληνικών Αποστολών, και τους εύχεται Καλή Επιτυχία στους χειμερινούς αγώνες του «Πεκίνο 2022».

 

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022

Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν στις 4 Φεβρουαρίου και ρίχνουν αυλαία στις 20 του ίδιου μήνα ενώ είναι γνωστοί ως οι 24οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. Ως διοργανώτρια χώρα επιλέχθηκε η Κίνα και πιο συγκεκριμένα το Πεκίνο. Με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης αυτής το Πεκίνο θα γίνει και επίσημα η πρώτη πόλη που ανέλαβε τη διεξαγωγή Θερινών και Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι επιπλέον οι 3οι Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξάγονται στην Ασία. Το Πεκίνο «μονομάχησε» με άλλες πόλεις για να αναλάβει τη διοργάνωση νικώντας εν τέλει το Αλμάτι του Καζακστάν με 44 ψήφους, έναντι 40 που έλαβε το Αλμάτι. Το Όσλο αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση μαζί με την Κρακοβία, το Μόναχο, τη Στοκχόλμη, το Νταβός και το Λβιβ.

Στο Εθνικό στάδιο του Πεκίνου θα διεξαχθεί η Τελετή έναρξης και Λήξης. Σημαιοφόροι για την Ελλάδα θα είναι οι πρωταθλητές της χιονοδρομίας Μαρία Ντάνου και Απόστολος Αγγέλης. Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής: Αλπικό σκι, δίαθλο, έλκηθρο, χιονοδρομία αντοχής, κέρλινγκ, καλλιτεχνική παγοδρομία, ελεύθερο σκι, χόκεϊ επί πάγου, λούτζ, βόρειο σύνθετο, παγοδρομία μικρής πίστας, σκελετός, άλμα με σκι, χιονοσανίδα και παγοδρομία ταχύτητας.

 

 

Μαζί σε μια ακόμη κορυφαία αθλητική διοργάνωση

Ο Κωτσόβολος έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων. Μια εταιρεία που υποστηρίζει όλους τους αθλητές, όλων των αγωνισμάτων και στέκεται δίπλα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου, τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες. Μια εταιρεία που στηρίζει και ενδυναμώνει την Ελληνική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή αποστολή, με στόχο την ισότιμη συμμετοχή όλων των αθλητών, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις σε οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Μπορείς να δεις ακόμη