Ο Κωτσόβολος υπερήφανος χορηγός του eSports WRC 10 και EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022

by Aggeliki Tsoukana

Το Ράλλυ των Θεών έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο Κωτσόβολος δίνει για ακόμα μία φορά βροντερό παρών, ως χορηγός στον μεγάλο αγώνα του EKO Acropolis Rally 2022 αλλά και στον Ελληνικό και Παγκόσμιο τελικό eSports WRC 10.

Διεθνώς αναγνωρισμένο με ονομασία, ταυτότητα και χαρακτήρα απόλυτα ταυτισμένο με την Ελλάδα, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχεται να δώσει συνέχεια σε ό,τι ξεκίνησε πέρυσι με την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στον υγιή αθλητικό ανταγωνισμό, ενώ μεταφέρει μία ιδανική εικόνα της Ελλάδας σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 

 

Ο Κωτσόβολος για ακόμα μία χρονιά στην καρδιά της διοργάνωσης

Στο πλαίσιο του EKO Acropolis Rally 2022, ο Κωτσόβολος θα έχει τον δικό του αποκλειστικό χώρο στο ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ στις 8 Σεπτεμβρίου και 9-11 Σεπτεμβρίου, στο Service Park στη Λαμία. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών του Κωτσόβολου, Κ+ team θα παρέχει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης για smartphone & tablet για να απολαμβάνεις υψηλές επιδόσεις στις συσκευές σου, εντός και εκτός Rally!

Μην ξεχάσεις να δηλώσεις συμμετοχή και στον μοναδικό Photo Contest by Canon. Έλα να εκτυπώσεις το αγαπημένο σου στιγμιότυπο από το Ράλλυ Ακρόπολις στον CANON Pixma G640 και μπες στην κλήρωση για μία Φωτογραφική Μηχανή Mirrorless Canon EOS R10.

Οι πιο ενθουσιώδεις έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 1 κλιματιστικό υψηλών επιδόσεων Toyotomi ErAI μέσα από το Photo Contest by Canon, όπου μπορείς να συμμετάσχεις σε ένα πραγματικό service αυτοκινήτου υπό την εποπτεία έμπειρων μηχανικών.

 

 

Συναρπαστικές εμπειρίες racing

Το Ράλλυ των Θεών, όπως συχνά ονομάζεται το Ράλλυ Ακρόπολις, είναι ένας από τους σημαντικότερους αγώνες αυτοκινήτου. Διοργανώνεται από το 1951 ενώ αποτελεί μια από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες διοργανώσεις του WRC.

Έτσι, για ακόμα μία χρονιά, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν τα συναρπαστικά racing tournaments. Ξεκινώντας από την Υπερειδική Διαδρομή στο ΟΑΚΑ το οποίο θα “αποχωριστεί” για λίγο το γρασίδι για μία ασφάλτινη διαδρομή συνολικού μήκους 2 χιλιομέτρων.

Στη συνέχεια, η διασκέδαση, η αύξηση της αδρεναλίνης και ο ενθουσιασμός θα μεταφερθεί στις τρεις νέες ειδικές διαδρομές. Η γνωστή ειδική διαδρομή «Χαρβάτι» (14,02 χλμ.) στην Κορινθία, η ειδική διαδρομή «Λειβαδιά» (21,21 χλμ.), γνωστή ως «Ευαγγελίστρια» τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και μία διαδρομή που θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά! Πρόκειται για τη «Δάφνη», στον Δήμο Τανάγρας, με μήκος 17,45 χλμ.

 

 

Δράση και πολλά οκτάνια στον τελικό του eSports WRC 10

Μαζί με την ανάδειξη του καλύτερου οδηγού στο θρυλικό Ράλλυ Ακρόπολις, θα αναδειχθεί και ο καλύτερος οδηγός των digital διαδρομών. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο παγκόσμιος τελικός του eSports WRC θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και ο Κωτσόβολος είναι επίσημος και υπερήφανος χορηγός. Στις 8 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, ο καλύτερος οδηγός του ελληνικού τελικού Αcropolis Rally22 eSports presented by Κωτσόβολος, θα κερδίσει μία θέση στον παγκόσμιο τελικό ESPORTS WRC 10 και θα αγωνιστεί την ίδια μέρα για το μεγάλο έπαθλο!

Η απόλυτη εμπειρία ταχύτητας και τεχνολογίας με τον Κωτσόβολο, δεν σταματά εκεί. Μοναδικοί διαγωνισμοί, πολλές εκπλήξεις και δώρα περιμένουν τους λάτρεις της τεχνολογίας, του μηχανοκίνητου και ψηφιακού αθλητισμού να τα ανακαλύψουν. Δες τα όλα αναλυτικά Photo Contest by Canon.

Μπορείς να δεις ακόμη