Ο Leatherface έρχεται να σε στοιχείωσει στην αγαπημένη σου πλατφόρμα

by Aggeliki Tsoukana

Μαζί με τον Freddy Krueger και τον Jason, o Leatherface συμπληρώνει την τριάδα των πιο εμβληματικών φιγούρων των ταινιών τρόμου της βιομηχανίας του Hollywood, έχοντας στοιχειώσει των ύπνο γενεών και γενεών οπαδών τoυ είδους. Ήρθε η ώρα λοιπόν να στοιχείωσει και την αγαπημένη σου πλατφόρμα καθώς το νέο παιχνίδι Texas Chainsaw Massacre είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει εντός του 2023 για PC, PS4 ,PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Xbox Game Pass.

Ο νέος τίτλος θα είναι καθαρά multiplayer, αλλά θα ακολουθήσει μία λίγο διαφορετική λογική από τα πρόσφατα Friday the 13th, Dead by Daylight και Evil Dead: Τhe Game και θα βάζει σε μία αρένα τέσσερα “θύματα” εναντίον τριών επίδοξων “μανιακών δολοφόνων με το πριόνι”. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να πάρεις μία γεύση από τα γραφικά και την ατμόσφαιρα του τιτλου, αλλά προσοχή καθώς το trailer είναι τρομακτικό και για γερά στομάχια.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη