Το Fort Solis η μεγάλη έκπληξη του Summer Games Fest με κορυφαίο καστ

by Aggeliki Tsoukana

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη του φετινού Summer Game Fest 2022, δεν μας ήρθε από κάποια μεγάλη εταιρεία, αλλά από την ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης Fallen Leaf από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία παρουσίασε το νέο της IP, με τίτλο Fort Solis. Πρόκειται για ένα single-player third-person διαστημικό θρίλερ, το οποίο καθώς φαίνεται δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα project φτασμένων εταιρειών και από μεγάλες AAA κυκλοφορίες.

 

 

Τα γεγονότα του τίτλου λαμβάνουν χώρα σε μία αποικία σε μία απομονωμένη γωνιά του πλανήτη Άρη. Εκεί, ο μηχανικός Jack Leary καλείται να απαντήσει σε έναν φαινομενικά τυπικό συναγερμό, αλλά όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται αρχικά και σύντομα θα αρχίσουν να ξετυλίγονται τρομακτικά γεγονότα, πέρα από κάθε φαντασία.

Αν και η ιστορία δείχνει συνηθισμένη και κλισέ, το Fort Solis έχει εστιάσει πολύ στην ατμόσφαιρα και στην αφήγηση καθώς η ομάδα ανάπτυξης έχει επιστρατεύσει ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών, του οποίου ηγούνται ο Troy Baker (The Last of Us, BioShock Infinite, Death Stranding) και ο Roger Clark (o θρυλικός Arthur Morgan του Red Dead Redemption 2), οι οποίοι άλλωστε παρουσίασαν και τον τίτλο.

Το Fort Solis είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PC, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι για την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη