E3 2018: Όλα όσα είδαμε στο EA Play

by k-Admin 3

 

Το EA Play ήταν η πρώτη από τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις Τύπου στο πλαίσιο της φετινής E3. Σε ένα event που κύλησε μάλλον αναμενόμενα και χωρίς πολλές-πολλές εκπλήξεις, η EA παρουσίασε τους τίτλους που πρόκειται να λανσάρει τους προσεχείς μήνες, με το Anthem να κλέβει την παράσταση, το Jedi: Fallen Order να εντυπωσιάζει και το Unravel Two να ενθουσιάζει χάρη στην άμεση διάθεσή σου.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

 

Anthem

O τίτλος της BioWare ήταν εκείνος που μαγνήτισε το ενδιαφέρον του κοινού, και εδώ που τα λέμε, όχι άδικα. Θυμίζοντας αρκετά Destiny ως προς το gameplay του, δεν θα πρόκειται για MMO, αφού θα συνδυάζει την εμπειρία και την αμεσότητα ενός single player τίτλου, με την ψυχαγωγία που προσφέρει ένας multiplayer. Η ιστορία του παίκτη θα γίνεται γνωστή μέσα από τις αλληλεπιδράσεις του με τους διάφορους NPC και τις διηγήσεις τους. Δεν θα υπάρχει love story ενώ ο παίκτης θα πρέπει να είναι διαρκώς online για να παίξει, ακόμα κι αν παίζει μόνος του.
Θα είναι σε θέση να παίξει online με αγνώστους ή τους φίλους του ενώ δεν θα υποστηρίζονται τοπικό co-op και PvP. Πρόθεση της BioWare είναι η προσθήκη περιεχομένου στο Anthem αρκετά χρόνια έπειτα από την κυκλοφορία του και με βάση αυτό έχει σχεδιαστεί το παιχνίδι. Η EA μάλιστα ανακοίνωσε πως ο τίτλος δεν θα υιοθετεί pay-to-win φιλοσοφία και δεν θα περιλαμβάνει loot boxes, ο παίκτης θα γνωρίζει τι παίρνει πριν από κάθε του αγορά. Το Anthem θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 για PS4, Xbox One και PC.

 

 

Jedi: Fallen Order

Το Jedi: Fallen Order είναι ο τίτλος Star Wars στον οποίο δουλεύει τα τελευταία χρόνια η Respawn Entertainment. Το σενάριο του παιχνιδιού τοποθετείται στις “σκοτεινές εποχές” όταν οι Jedi διώκονταν και ζούσαν ως κυνηγημένοι, κάπου ανάμεσα στα Star Wars: Episode 3 & 4. Ο τίτλος είναι ένα action adventure τρίτου προσώπου και πρόκειται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2019, πιθανότατα σε PS4, Xbox One και PC.

 

 

Unravel Two

Κατά τη διάρκεια του EA Play, η EA παρουσίασε το Unravel Two, το sequel του εξαιρετικού puzzle platformer Unravel. Το παιχνίδι υποστηρίζει πλέον δύο παίκτες, χωρίς να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους, διαθέτοντας έναν κόκκινο και έναν μπλε Yarny, προσφέροντας μία εξίσου προσεγμένη και ψυχαγωγική εμπειρία όπως ο προκάτοχός του. Το καλύτερο όλων; Είναι ήδη διαθέσιμο σε PS4, Xbox One και PC!

 

 

FIFA 19

Όπως αναμενόταν, η EA ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την UEFA. Ως εκ τούτου, το FIFA 19 θα έρχεται “πακέτο” με Champions League και Europa League το οποίο θα είναι προσβάσιμο από τα FIFA Ultimate Team, story και tournament modes. Το FIFA 19 θα περιλαμβάνει μάλιστα και νέο μηχανισμό για τα σουτ, μεταξύ άλλων, για ακόμα πιο ρεαλιστικές φάσεις, αυξάνοντας ταυτόχρονα το βαθμό δυσκολίας για τον παίκτη. Ο τίτλος κυκλοφορεί στις 28 Σεπτεμβρίου, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό, οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να κάνουν… ζέσταμα, με το World Cup 2018 patch για το FIFA 18 που διατίθεται εδώ και μερικές εβδομάδες.

 

 

Battlefield V

Οι πληροφορίες σχετικά με το Battlefield V ήταν πολύ συγκεκριμένες. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει με ένα νέο mode, το Royale που θα συνδυάζει το gameplay ενός battle royale με το στιλ και το ύφος της σειράς. Από τα ελάχιστα που μάθαμε ήταν το ότι θα προσφέρει ομαδικό παιχνίδι ενώ θα διαθέτει και οχήματα, με την EA να υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες εν καιρώ.

 

 

Command & Conquer Rivals

Η θρυλική σειρά strategy επιστρέφει, αν και αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με όπως θα τη θυμούνται οι παλιότεροι. Το Command & Conquer Rivals θα κυκλοφορήσει σε mobile συσκευές, Android και iOS, και θα προσφέρει μια εναλλακτική, ταχύτερου ρυθμού multiplayer εμπειρία RTS. Οι χάρτες του θα είναι σημαντικά μικρότεροι, ο παίκτης δεν θα χειρίζεται την κάμερα ενώ οι μονάδες του θα παράγονται βάσει μίας ύλης που θα δημιουργείται με τον καιρό. Στο demo που παρακολουθήσαμε εμφανίστηκαν η Brotherhood of NOD και η GDI.

 

https://www.youtube.com/watch?v=fyNXQpAFQJc

Sea of Solitude

Κυκλοφορώντας στο πλαίσιο των EA Originals, το Sea of Solitude έρχεται με πλήθος κρυμμένων νοημάτων. Πρωταγωνιστεί μια κοπέλα, η Kay, η οποία βρίσκεται ολομόναχη σε έναν πλημμυρισμένο κόσμο και καλείται να αντιμετωπίσει το ισχυρότερο τέρας που υπάρχει: τη μοναξιά της. Η ίδια καλείται να βρει τι προκάλεσε αυτή την καταστροφή και να νικήσει τους δαίμονές της. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από τη γερμανική Jo-Mei και θα διατεθεί στις αρχές του 2019.

 

Origin Access Premier

Το EA Origin Access Premier είναι ένα ιδανικό πακέτο για εκείνους που δεν μπορούν να περιμένουν το λανσάρισμα ενός τίτλου για να παίξουν. Θα κοστίζει $15/μήνα (ή $100 τον χρόνο) και θα επιτρέπει στους κατόχους PC να παίξουν τίτλους της EA, και όχι μόνο, νωρίτερα από την κυκλοφορία τους. Στη λίστα που έδωσε η EA περιλαμβάνονται τα FIFA 19, Madden NFL 19, Battlefield V και Anthem με τη λειτουργία του προγράμματος να ξεκινά το καλοκαίρι. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή η EA τρέχει το EA Access με το οποίο οι παίκτες έχουν μεν πρόσβαση σε νέους τίτλους, για περιορισμένο ωστόσο χρονικό διάστημα.

 

Μπορείς να δεις ακόμη