Όλες οι ανακοινώσεις της Sony στο τελευταίο State of Play του PlayStation

Στο τελευταίο «επεισόδιο» του State of Play, της εκδήλωσης της Sony που μεταδίδεται ζωντανά σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες streaming –Twitch, Facebook, YouTube κ.ά- και αφορά σε οτιδήποτε (νέα, ανακοινώσεις παιχνιδιών) σχετίζεται με τον κόσμο του PlayStation, η Ιαπωνική εταιρεία έκανε ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις. Αυτή τη φορά αποκάλυψε ένα νέο trailer μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us: Part II, αναφέρθηκε στo Wattam (το νέο παιχνίδι από τον δημιουργό του Katamari Damacy) και στο campaign mode του Call of Duty: Modern Warfare αλλά και σε άλλα παιχνίδια.

 

The Last of Us: Part II

 

Το μεγαλύτερο νέο από το τελευταίο State of Play αφορά βεβαίως στο επερχόμενο πολυαναμενόμενο παιχνίδι The Last of Us: Part II της Naughty Dog. Το νέο παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2020. Πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν τίτλο που οι φίλοι του PlayStation περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία και το τελευταίο trailer του παιχνιδιού δεν θα τους απογοητεύσει και θα κάνει λιγότερο υποφερτή την αναμονή.

 

 

 

Humanity

 

H Sony ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι με τον τίτλο Humanity, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει η Enhance, του στούντιο που ηγείται ο γνωστός Tetsuya Mizuguchi. Από ότι φαίνεται, πρόκειται για ένα παιχνίδι με ενδιαφέρουσα αισθητική και sound design που δανείζεται στοιχεία από τα Lemmings και Totally Accurate Battle Simulator.

 

 

Call of Duty: Modern Warfare

Η Sony, σε συνεργασία βεβαίως με τις Infinity Ward και Activision, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer που αφορά στο campaign mode του πολυαναμενόμενου Call of Duty: Modern Warfare.

 

 

Wattam

Η τελευταία έμπνευση του δημιουργού του Katamari Damacy, Keita Takahashi, ονομάζεται Wattam, και με βάση στο υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα η Sony, μοιάζει με μία πολύχρωμη, εύθυμη εμπειρία. Το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί φέτος τον Δεκέμβριο.

 

 

Medievil

Θυμάστε το Medievil, το hack-and-slash παιχνίδι από το πρώτο PlayStation; Όπως και να έχει, το remake του παιχνιδιού είναι σχεδόν έτοιμο και η Sony έδωσε ένα νέο trailer στη δημοσιότητα ενώ έκανε γνωστό ότι όσοι το επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν ένα δωρεάν demo του τίτλου από το PlayStation Store.

 

Civilization VI

Μπορεί το Civilization VI να κυκλοφόρησε για την πλατφόρμα PC πριν από τρία χρόνια και για το Nintendo Switch πέρυσι, όμως από τον Νοέμβριο, και οι φίλοι του PlayStation θα μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία του κορυφαίου τίτλου.

 

 

PS4 Limited Edition Bundle Death Stranding

To παιχνίδι του Hideo Kojima θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου και για να γιορτάσει την κυκλοφορία του Death Stranding η Sony θα κυκλοφορήσει μία ειδική έκδοση του PlayStation με εκπληκτική αισθητική που παραπέμπει βεβαίως στον πολυαναμενόμενο τίτλο.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη