Όλες οι ανακοινώσεις του State of Play May 2019 της Sony

by K-Admin 1

 

Μπορεί το δεύτερο κατά σειρά State of Play livestream της Sony να μην είχε αποκαλύψεις σχετικά με την επόμενη γενιά PlayStation, είχε όμως πολλές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις και εκπλήξεις για τους κατόχους PlayStation 4, όπως μεταξύ άλλων την ανακοίνωση του «ολόφρεσκου» Predator: Hunting Grounds, την επανακυκλοφορία του Final Fantasy VII Remake και πληροφορίες για άλλα επερχόμενα παιχνίδια.

 

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Monster Hunter World: Iceborne

Η Sony σε συνεργασία με την Capcom έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer για το Monster Hunter World: Iceborne, το πολύ-αναμενόμενο expansion που είχε ανακοινωθεί στις αρχές της χρονιάς. Όπως δηλώνει και η ονομασία του νέου πακέτου επέκτασης, το Iceborne θα ανανεώσει το παιχνίδι με εντυπωσιακά χιονισμένα περιβάλλοντα, αλλά και νέα τέρατα που σε περιμένουν να τα κυνηγήσεις! Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του expansion. Συγκεκριμένα, το Monster Hunter World: Iceborne αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

 

 

Γνωριμία με το πολύχρωμο Riverbond

Το Riverbond αποτελεί ένα διασκεδαστικό συνεργατικό hack and slash παιχνίδι για έως και τέσσερις παίκτες, το οποίο μας έρχεται από την εταιρεία ανάπτυξης Cococucumber. Με γραφικά που θυμίζουν Minecraft, το Riverbond περιλαμβάνει διασκεδαστικές αποστολές όπου οι παίκτες θα πρέπει να καταστρέψουν όλους τους κύβους και να νικήσουν πολύχρωμους εχθρούς. Επιπλέον, περιλαμβάνονται και crossover skins από δημοφιλή κλασικά indie games, όπως ο Juan Aguacate από το Guacamelee, ο The Kid από το Bastion, ως Shovel Knight και άλλοι πολλοί. Το Riverbond αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

 

 

Away: The Survival Series – O Indie τίτλος έρχεται στο PlayStation 4

To Away: The Survival Series είναι ένας πολύ ενδιαφέρον indie τίτλος που είχε ανακοινωθεί μόνο για Windows PCs, από το ανεξάρτητο στούντιο ανάπτυξης Breaking Walls. Όπως ανακοίνωσε η Sony, σύντομα θα μπορούν να το απολαύσουν και οι κάτοχοι PlayStation 4. Στο Away: The Survival Series οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο των τελευταίων ζώων στη Γη και στόχους τους είναι να επιβιώσουν από τις φυσικές καταστροφές που θα συναντήσουν. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

 

Νέα gameplay πλάνα από το Final Fantasy VII Remake

Η επανακυκλοφορία του Final Fantasy VII στο PlayStation 4, ήταν μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις στη συνέντευξη Τύπου της Sony στην E3 2015. Το θρυλικό JRPG εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά στο PlayStation Experience 2015, αλλά από τότε είχαμε χάσει τα ίχνη του. Πολλές φήμες έκαναν λόγο για προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού κι ότι, μάλλον, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ.

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν τρία χρόνια για να έρθει η διάψευση με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, αφού Sony και Square Enix έβαλαν τέλος στην αγωνία των fans αποκαλύπτοντας ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer με εντυπωσιακά πλάνα από τους χαρακτήρες και το περιβάλλον του τίτλου. Το Final Fantasy VII Remake βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PlayStation 4, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, η Square Enix υποσχέθηκε να αποκαλύψει περισσότερα τον Ιούνιο.

 

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το remake του MediEvil

Το MediEvil αποτελεί ένα από τα πιο κλασικά παιχνίδια του PlayStation που, αν μη τι άλλο, άξιζε μια επανακυκλοφορία στην τωρινή γενιά, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. Στο φετινό livestream event, η Sony μας χάρισε ακόμα ένα χορταστικό gameplay trailer, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε ότι η νέα περιπέτεια του Sir Daniel Fortesque έρχεται αποκλειστικά στο PS4 στις 25 Οκτωβρίου. Το MediEvil έρχεται με πλήρως επανασχεδιασμένα γραφικά από την ομάδα ανάπτυξης Other Ocean Interactive, η οποία συνεργάζεται με προγραμματιστές που είχαν συμβάλει στην ανάπτυξη του πρώτου τίτλου που κυκλοφόρησε το 1998.

 

 

Predator: Hunting Grounds

Το φετινό State of Play έφερε την αποκάλυψη ενός ακόμα αποκλειστικού τίτλου για τους κατόχους PlayStation 4, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από το κλασικό κινηματογραφικό franchise. Βασικό συστατικό του Predator: Hunting Grounds είναι το ασύμμετρο gameplay: μία ομάδα παικτών ελέγχει τα μέλη μιας ελίτ ομάδας στρατιωτών που είναι εξοπλισμένη με κορυφαίας τεχνολογίας εξοπλισμό -από shotguns και SMGs μέχρι sniper rifles και πολλά άλλα- καθώς την κυνηγά ένας αδίστακτος Predator, το ρόλο του οποίου αναλαμβάνει κάποιος άλλος παίκτης.

Το Predator: Hunting Grounds αναπτύσσεται από την Illphonic σε συνεργασία με την 20th Century Fox και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2020.

 

Μπορείς να δεις ακόμη