Garmin Pay. Πλήρωσε με το ρολόι σου.

by K-Admin 1

Μερικές φορές η τεχνολογία εντοπίζει τις ανάγκες σου πριν από εσένα και φροντίζει να τις καλύψει για να διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Ακριβώς αυτό κάνει η υπηρεσία Garmin Pay, η οποία είναι διαθέσιμη πλέον και στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Alpha Bank. Έχεις πλέον τη δυνατότητα να πληρώνεις τις αγορές σου με το smartwatch σου χωρίς τη χρήση τραπεζικής κάρτας.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όλους, χωρίς εξαίρεση, που διαθέτουν τραπεζική κάρτα Visa της Alpha Bank και ένα από τα συμβατά smartwatches: Garmin Fenix 5 Plus series, vivoactive 3 (Music).

 

 

Πώς λειτουργεί;

Με τον ίδιο απλό τρόπο που εκτελείται η ανέπαφη συναλλαγή με κάρτα. Όμως, αντί να πλησιάσεις την κάρτα σου στο τερματικό POS, πλησιάζεις το smartwatch σου.

 

 

Πώς θα συνδεθείς;

Συνδέεσαι μέσω Garmin Connect. Επιλέγεις το συμβατό σου smartwatch και στη συνέχεια την επιλογή Garmin Pay. Ακολουθείς μερικά απλά βήματα για να ορίσεις τον προσωπικό σου κωδικό για το πορτοφόλι Garmin Pay και να καταχωρήσεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Έτοιμο! Τώρα, έχεις περασμένα στον καρπό σου, εκτός από το Garmin smartwatch σου, χρήματα και την τραπεζική σου κάρτα. Δηλαδή ένα άυλο πορτοφόλι.

 

Πού γίνεται δεκτή η υπηρεσία;

Η υπηρεσία Garmin Pay γίνεται δεκτή σε κάθε σημείο συναλλαγών που διαθέτει POS που δέχεται ανέπαφες συναλλαγές με κάρτα Visa. Άρα, σχεδόν παντού.

 

 

Γιατί να επιλέξεις την υπηρεσία Garmin Pay;

Η υπηρεσία Garmin Pay, κυριολεκτικά σου λύνει τα χέρια. Αποτελεί ιδανική λύση για εσένα που βγαίνεις καθημερινά για jogging και δεν θέλεις να κρατάς χρήματα ή κάρτες επάνω σου, για εσένα που κρατάς το μωρό σου αγκαλιά και δεν μπορείς να ψάχνεις για ψιλά στην τσάντα σου για μια μικρή συναλλαγή, αλλά και για εσένα που νιώθεις ανασφάλεια όταν κυκλοφορείς με τις τραπεζικές κάρτες στο πορτοφόλι σου, στην καθημερινότητά ή στα ταξίδια σου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη