Παίκτης του Baldur’s Gate 3 αναβίωσε τη θρυλική μάχη του Helm’s Deep από το The Lord of the Rings

by Aggeliki Tsoukana

Παίκτης του Baldur’s Gate 3 δημιούργησε δίχως να το θέλει τη μάχη του Helm’s Deep από το The Lord of the Rings. Η συγκεκριμένη μάχη είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια όσων έχουν διαβάσει την τριλογία The Lord of the Rings του J.R.R. Tolkien ή έχουν παρακολουθήσει τις ταινίες του Peter Jackson. Πρόκειται για το γεγονός που κυριαρχεί στο δεύτερο βιβλίο, το The Twin Towers, όπου μια χούφτα πολεμιστών τα βάζουν με 10.000 Uruk-hai.

Πλέον, κατά κάποιον τρόπο η μάχη αναδημιουργήθηκε στο Baldur’s Gate 3. Αν έχεις ασχοληθεί με το παιχνίδι, μπορείς πολύ απλά να επιστρέψεις στο Act 1, για να θυμηθείς την υπεράσπιση του Druid’s Grove ενάντια στην επίθεση των πολεμοχαρών goblins.

Λοιπόν, ένας παίκτης στοίβαξε ένα ολόκληρο φορτίο από ξύλινα κουτιά έξω από την πύλη του Druid’s Grove . Μπορείς να δεις τη δημιουργία του ακριβώς από κάτω και πολύ εύστοχα, ένας χρήστης του Reddit σχολίασε πως πρόκειται για μια εντελώς ακούσια αναδημιουργία της σύγκρουσης στο Helm’s Deep.

Μάλιστα, στην κορυφή της οχύρωσης από ξύλινα κουτιά υπάρχει ένα σεντούκι θησαυρού.

Σου θυμίζουμε ότι, το Baldur’s Gate 3 κυκλοφορεί για PC και PlayStation 5. Σύντομα θα γίνει διαθέσιμο και για Xbox Series X|S.

 

Got meself a barrel wall to protect the grove
byu/The1andOnlyGhost inBaldursGate3

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PC. 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη