Στις αρχές Δεκεμβρίου θα γίνει η ανακοίνωση του Grand Theft Auto 6

by Aggeliki Tsoukana

Βάζοντας τέλος στις φήμες και τις διαρροές των τελευταίων εβδομάδων, η Rockstar Games ανακοίνωσε και επίσημα ότι το πρώτο trailer για το GTA 6 θα δοθεί στη δημοσιότητα στις αρχές Δεκεμβρίου, καθώς ο επόμενος μήνας σηματοδοτεί την επέτειο των 25 ετών από την ίδρυση της εταιρείας. Συγκεκριμένα η εταιρεία έγραψε στην επίσημη ανάρτηση:

“Ο επόμενος μήνας σηματοδοτεί την 25η επέτειο της Rockstar Games. Χάρη στην απίστευτη υποστήριξη των παικτών μας παγκοσμίως, είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε παιχνίδια για τα οποία είμαστε πραγματικά παθιασμένοι -χωρίς εσάς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό και είμαστε ευγνώμονες που μοιραστήκατε μαζί μας αυτό το ταξίδι.

Το 1998, η Rockstar Games ιδρύθηκε με την ιδέα ότι τα βιντεοπαιχνίδια θα μπορούσαν να γίνουν εξίσου απαραίτητα στον πολιτισμό όπως οποιαδήποτε άλλη μορφή ψυχαγωγίας, και ελπίζουμε ότι στην προσπάθειά μας να συμμετέχουμε σε αυτή την εξέλιξη δημιουργήσαμε παιχνίδια που αγαπάτε.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να σας ενημερώνουμε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα δημοσιεύσουμε το πρώτο trailer για το επόμενο Grand Theft Auto.

Ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε αυτές τις εμπειρίες με όλους εσάς για πολλά χρόνια ακόμα.

Σας ευχαριστούμε,

Sam Houser

 

Φυσικά, από εκείνη τη στιγμή το δίκτυο έχει γεμίσει με φήμες για το πότε ακριβώς θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη, με τους ειδήμονες του Internet να έχουν ως νούμερο μία ημερομηνία την 3η του Δεκέμβρη. Παράλληλα συνεχίζονται και οι διαρροές, και οι εικασίες για το περιεχόμενο του παιχνιδιού. Κάποιοι χρήστες μάλιστα κάθισαν και έφτιαξαν ένα χάρτη του παιχνιδιού βάσει όλων των διαρροών.

 

 

Στο hype των ημερών μπήκε πρόσφατα και το Spotify, όπου δημιούργησε μία ειδική playlist που περιλαμβάνει 100 τραγούδια από τα soundtrack όλων των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη