PlayStation Plus & Xbox Live Gold: Δωρεάν τίτλοι Μαΐου 2019

by K-Admin 1

Sony και Microsoft ανακοίνωσαν τους δωρεάν τίτλους Μαΐου που θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές PS Plus και Xbox Live Gold, με τις κάρτες συνδρομής που μπορούν να προμηθευτούν από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

 

 

Συγκεκριμένα, οι τίτλοι του μήνα για τους συνδρομητές του PS Plus είναι το παιχνίδι μαγειρικής των Team 17 και Ghost Town Games, Overcooked και η indie περιπέτεια πρώτου προσώπου της Giant Sparrow, What Remains of Edith Finch. Οι παραπάνω τίτλοι έρχονται αποκλειστικά για τους κατόχους PlayStation 4 και PlayStation 4 Pro στις 7 Μαΐου. Στο μεταξύ, εάν δεν έχεις προλάβει ακόμα να παίξεις τα PS Plus games του προηγούμενου μήνα, Conan Exiles και The Surge, θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 6 Μαΐου.

 

 

Σε ό,τι αφορά στους δωρεάν τίτλους Xbox Games With Gold, οι κάτοχοι Xbox One θα έχουν στη διάθεσή τους το party game της M2H, Marooners (1-31 Μαΐου) και στη συνέχεια, θα προστεθεί το The Golf Club 2 Featuring PGA Tour 2019 (16 Μαΐου -15 Ιουνίου). Επίσης, διαθέσιμα θα είναι και τα Earth Defense Force: Insect Armageddon (1-15 Μαΐου) και Comic Jumper (16-31 Μαΐου) για το Xbox 360, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και στο Xbox One μέσω του προγράμματος Backwards Compatibility.

Καλή διασκέδαση!

 

Μπορείς να δεις ακόμη