Πλησιάζει η κυκλοφορία του Vampire: The Masquerade – Swansong

by Aggeliki Tsoukana

Καθώς η κυκλοφορία του τίτλου πλησιάζει, η Nacon και η Big Bad Wolf Studio έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο pre-order trailer για το Vampire: The Masquerade – Swansong που θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC (μέσω Epic Games Store) στις 19 Μαΐου, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η έκδοση για Nintendo Switch.

 

 

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για την ιστορία, μια αιφνιδιαστική επίθεση ρίχνει τους βρικόλακες της Βοστώνης στο χάος, με αμέτρητους νεκρούς και αγνοούμενους. Έτσι ο Πρίγκιπας της σέκτας της Βοστώνης, ο Hazel στρέφεται στους Galeb, Leysha και Emem – που εσύ θα ελέγχεις ως παίκτης-, για να τον βοηθήσουν να βρει τους υπαίτιους της επίθεσης.

Ο τίτλος δεν θα έχει multiplayer στοιχεία και θα είναι ένα καθαρό single player RPG με έμφαση στην ιστορία και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στη χρήση των υπερφυσικών σου δυνάμεων ως βαμπίρ για να μην αποκαλύψεις κατά λάθος την ύπαρξη των βαμπίρ στους ανθρώπους, ενώ σε πολλά σημεία θα χρειαστεί να πάρεις δύσκολες ηθικά αποφάσεις.

Αν το trailer σε κάνει να προ-παραγγείλεις τον τίτλο θα πάρεις και ορισμένα δωράκια. Συγκεκριμένα θα αποκτήσεις το εναλλακτικό Outfits Pack ανεξαρτήτως πλατφόρμας, καθώς και πρόσβαση στο Vampire: The Masquerade – Coteries of New York, αν επιλέξεις κάποια από τις εκδόσεις για κονσόλες.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη