Απογείωσε τη μουσική σου εμπειρία με premium ηχεία και ακουστικά

by K Admin

 

Είναι πλέον δυνατό να αφήσουμε στο κέντρο του σαλονιού ένα ηχείο και να μπορεί ο καθένας να στείλει εκεί τη μουσική του, χωρίς καλώδια, συνδέσεις, αποσυνδέσεις και άλλα θέματα. Μπορεί κάποιος να φοράει ακουστικά ή να έχει ένα ηχείο πάνω του καθώς ταξιδεύει και εξερευνά, ενώ κάποιος άλλος μπορεί να έχει ήχο σε κάθε γωνιά του σπιτιού, χωρίς να χρειάζεται δεκάδες ή εκατοντάδες μέτρα καλωδίου, ή πολλαπλά ηχοσυστήματα.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου, όταν έχεις στη διάθεσή σου high-end ηχεία και ακουστικά καταξιωμένων κατασκευαστών όπως οι Bowers & Wilkins, Technics και Bang & Olufsen, τότε όχι μόνο «απογειώνεις» τον ήχο σου, αλλά μπορείς ακόμα και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου.

 

Μουσική σε όλο το σπίτι

Η μουσική μας ευχαριστεί, μας ξεκουράζει, μας κάνει να χορεύουμε, να γελάμε, να συγκινούμαστε. Οι ευεργετικές λειτουργίες που έχει πάνω μας είναι άπειρες. Βάλε στους χώρους του σπιτιού που επιθυμείς από ένα premium Bluetooth ηχείο όπως το Bowers & Wilkins Formation Wedge και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική με ήχο ανώτατης ποιότητας. Άκου μουσική από τις ψηφιακές σου συλλογές ή από streaming μουσικές υπηρεσίες όπως το Spotify και διαχειρίσου τις playlist σου από το tablet ή το smartphone σου μέσω ασύρματης σύνδεσης.  Κι αν είσαι λάτρης του βινυλίου μπορείς να επενδύσεις σε ένα καλό σύγχρονο πικάπ, όπως το

 

 

Εάν χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο, αλλά και τη δυνατότητα να επιλέγεις να παίξεις το αγαπημένο σου τραγούδι σε ολόκληρο το σπίτι ή ακόμα και διαφορετικό τραγούδι για κάθε δωμάτιο, μπορείς να συνδυάσεις ένα μεγάλο Bluetooth ηχείο όπως το Technics Ottava S SC-C30, με ένα μικρότερο, πιο φορητό ασύρματο ηχείο, όπως το Bang & Olufsen Beoplay A1 Natural. Για παράδειγμα, το πρώτο θα έχει κεντρική θέση στο σαλόνι σου, ενώ το δεύτερο μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα άλλο, μικρότερο δωμάτιο ή και να το παίρνεις μαζί σου για τις outdoor δραστηριότητές σου, αφού είναι ανθεκτικό στις πιτσιλιές και στη σκόνη.

Μάλιστα, με προτάσεις όπως το Bowers & Wilkins Formation Flex μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε ζεύγος ή και να τα συγχρονίσεις με άλλα ηχεία της ίδιας σειράς, για να φτιάξεις τέλειο οικιακό ηχοσύστημα. Συνδύασέ το με ένα subwoofer όπως το Bowers & Wilkins Formation Bass και απόλαυσε surround ήχο.

 

 

Smart living με έξυπνες λειτουργίες

Τα premium ηχεία είναι σχεδιασμένα για το σύγχρονο σπίτι. Το εκλεπτυσμένο design και ο κρυστάλλινος ήχος συνδυάζονται με έξυπνες και διαισθητικές τεχνολογίες για να απολαμβάνεις άνεση… μετά μουσικής!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η εφαρμογή Bowers & Wilkins Formation Home app. Τώρα μπορείς να συνδέσεις τα Bluetooth ηχεία σου με το βοηθό φωνής της Amazon, Alexa, για να ρυθμίζεις και να ελέγχεις τα ηχεία σου μέσω φωνής.

Απόβαλε το άγχος της καθημερινότητας με την αγαπημένη σου μουσική, ή και ικανοποίησε κάθε μουσικό γούστο με διαφορετικά τραγούδια σε ξεχωριστά δωμάτια και με διαφορετική ένταση για κάθε χώρο.

Φαντάσου να ξυπνάς το πρωί, βάζοντας το αγαπημένο σου άλμπουμ ή λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ήχου στην κρεβατοκάμαρα σου και, στη συνέχεια, πηγαίνοντας στο μπάνιο για ένα γρήγορο ντους να συνεχίζεις να ακούς τα ίδια τραγούδια από διαφορετικό ηχείο. Δώσε τη φωνητική εντολή “Alexa, play jazz music in the bedroom” και θα «παίξει» το ηχείο που βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο, για να «ξυπνήσεις» με χαλαρωτική μουσική Jazz. Αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε όλα τα ηχεία της σειράς Bowers & Wilkins Formation.

Με ένα high-end φορητό ηχείο όπως το Bang & Olufsen Beoplay A1 Natural θα μπορείς να ενεργοποιήσεις τις φωνητικές εντολές για τα Apple Siri και Google Now. Ακόμη και να πραγματοποιήσεις τηλεφωνικές κλήσεις με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου.

Τώρα, μπορείς να απολαμβάνεις premium μουσική στην παραλία, στη βόλτα, ακόμα και στο camping, αφού διαθέτει και premium επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Μάλιστα, το σύστημα έξυπνης φόρτισης της Bang & Olufsen προσαρμόζει την ταχύτητα φόρτισης στα χαρακτηριστικά του φορτιστή USB, για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

 

Δώσε premium ήχο στην τηλεόρασή σου

Ο ήχος αποτελεί βασικός παράγοντας για μια εμβυθιστική εμπειρία όταν βλέπεις ταινίες ή και παίζεις video games στην τηλεόρασή σου. Με ένα premium Bluetooth ηχείο, όπως το Bowers & Wilkins Formation Bar Soundbar, άκουσε τους διαλόγους, τα εφέ και το score της ταινίας ή της αγαπημένης σου εκπομπής όπως δεν τα έχεις ξανακούσει, πορώσου με τους ήχους του αγαπημένου σου game όταν παίζεις Xbox One ή PlayStation 4, ή απογείωσε τη μουσική σου όταν streamάρεις μουσική από τη smart TV σου. Συνδύασέ το με το Bowers & Wilkins Formation Bass Bluetooth Ηχείο και απόλαυσε με τους φίλους σου μια καθηλωτική εμπειρία home theatre.

 

Πάρε τον ήχο μαζί σου

Για πολλούς ανθρώπους, η μουσική είναι τρόπος ζωής. Οι περισσότεροι από εμάς, ακούμε μουσική στη δουλειά, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο γυμναστήριο, ή ακόμα κι όταν κοιμόμαστε.

Τα ασύρματα ακουστικά είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για να μπορείς ν’ απολαμβάνεις ποιοτικό ήχο σε κάθε περίσταση. Όταν θέλεις να ακούς μουσική με στυλ, θα επιλέξεις ένα σετ ακουστικών κεφαλής όπως τα Bowers & Wilkins PX7 Wireless Headphones. Έχουν εντυπωσιακή αυτονομία και υψηλή εργονομία για πολλές ώρες μουσικής, την ίδια στιγμή που οι ισχυροί drivers και η τεχνολογία προσαρμοστικής απαλοιφής θορύβου εξασφαλίζουν ότι θα απολαμβάνεις ήχο σε υψηλή ένταση κρατώντας τους θορύβους του έξω κόσμου μακριά από τη μουσική σου.

Αντίστοιχες προτάσεις υπάρχουν και για εκείνους που αναζητούν κάτι πιο διακριτικό για να απολαμβάνουν ασυναγώνιστο ήχο όταν ταξιδεύουν, γυμνάζονται, ή όταν θέλουν να ακούσουν κάτι για να χαλαρώσουν πριν τους πάρει ο ύπνος γλυκά. Ένα σετ ασύρματων ακουστικών in-ear όπως τα Bowers & Wilkins PI3 είναι τόσο άνετο και ευχάριστο όταν τα φοράς, που παραμένουν στη θέση τους ακόμα κι αν κινείσαι ή τρέχεις γρήγορα.

Για εκείνους που χρειάζονται πλήρη ελευθερία από καλώδια είτε όταν βρίσκονται εν κινήσει, είτε όταν εργάζονται, υπάρχουν high-end προτάσεις σε true wireless ακουστικά όπως το Technics EAH-AZ70WE-S. Εκτός από την απουσία καλωδίου, διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό για να προσφέρουν άνεση και σταθερότητα. Οι drivers παράγουν καθαρό ήχο και πλούσιο μπάσο, ενώ οι καινοτόμες τεχνολογίες ακύρωσης θορύβου διασφαλίζουν ότι θα ακούς μουσική, αλλά και θα απολαμβάνεις υψηλής ποιότητας τηλεφωνικές συνομιλίες, χωρίς δυσάρεστους θορύβους.

 

 

Καλύτερη ζωή με μουσική σε όλες τις δραστηριότητές σου

Η μουσική συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, μας κάνει πιο δραστήριους και μπορεί να προκαλέσει θετικά συναισθήματα. Έτσι, όπου κι αν βρίσκεσαι, ό,τι κι αν κάνεις, βάλε να «παίζει» η αγαπημένη σου playlist στα premium ηχεία ή ακουστικά σου και δώσε περισσότερο χρώμα στη ζωή σου!

Μπορείς να δεις ακόμη