Καλοκαιρινή Διάθεση στο Σπίτι με λίγες απλές κινήσεις

by Aggeliki Tsoukana

Το καλοκαίρι φέτος άργησε να έρθει όμως αυτή η καθυστέρηση δυνάμωσε την προσμονή σου και τώρα θέλεις να τα δώσεις όλα για να το απολαύσεις στο έπακρο. Για να ζήσεις το καλοκαίρι σου όπως σου αξίζει, μην περιορίσεις την καλοκαιρινή σου διάθεση μόνο στις διακοπές και στις παραλίες. Ζήσε το καλοκαίρι ακόμα και μέσα στο σπίτι, κάνοντας μερικές μικρές αλλαγές, εύκολα, απλά και γρήγορα!

 

 

Άλλαξε τις κουρτίνες και φέρε στο φως τον χώρο σου

Οι κουρτίνες είναι ένα βασικό στοιχείο της διακόσμησης του σπιτιού. Για αυτό και τώρα που ξεκινάει το καλοκαίρι μπορούν να φέρουν το σπίτι σου στην πιο αεράτη και ανάλαφρη εκδοχή του. Άφησε το σπίτι σου να αναπνεύσει αλλάζοντας τις χειμωνιάτικες, βαριές κουρτίνες με πιο ανοιχτόχρωμες, με ελαφρύτερη ύφανση. Έτσι ο χώρος σου θα φαίνεται πιο φωτεινός και η διάθεσή σου θα ανανεωθεί. Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις μερικές ζωηρές πινελιές, κρεμώντας μια πλαϊνή κουρτίνα σε έντονο χρώμα, συνδυάζοντάς την με μαξιλάρια και άλλα αξεσουάρ σε παρόμοιους χρωματισμούς.

 

 

Ντύσε τους καναπέδες και τα κρεβάτια στα καλοκαιρινά τους

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα ριχτάρια στους καναπέδες και να τους φορέσεις τα καλοκαιρινά τους. Επίλεξε ανοιχτά ή ζωηρά χρώματα και δροσερά υφάσματα από φυσικές ίνες. Στρώσε στα κρεβάτια χαρούμενα βαμβακερά σεντόνια και απόλαυσε τον ύπνο σου στο έπακρο.

 

 

Μάζεψε και αποθήκευσε τα χαλιά

Τα αγαπημένα σου χαλιά που κρατούσαν ζεστό το σπίτι σου όλο τον χειμώνα, τώρα μοιάζουν σαν παραφωνία μέσα στον χώρο σου. Ήρθε λοιπόν η ώρα να τα σηκώσεις, να τα καθαρίσεις και να τα αποθηκεύσεις. Άφησε το δάπεδο του σπιτιού σου ακάλυπτο ή στρώσε καλοκαιρινά χαλιά, φτιαγμένα από φυσικές ίνες που προσδίδουν ζωντάνια και ομορφαίνουν τον χώρο σου.

 

 

Τοποθέτησε αρωματικά κεριά

Τα αρωματικά κεριά χαρίζουν μια νότα φρεσκάδας στον χώρο σου και τον μεταμορφώνουν σε ένα μέρος για να χαλαρώνεις και να ξεκουράζεσαι. Άναψε ένα κερί με το αγαπημένο σου άρωμα, ξάπλωσε, διάβασε ένα βιβλίο, άκουσε μουσική και χαλάρωσε προτού ακόμα αρχίσουν και επίσημα οι διακοπές σου.

 

 

Φρόντισε το μπαλκόνι σου

Το καλοκαίρι έχεις τη δυνατότητα να επεκτείνεις το σπίτι σου αξιοποιώντας το μπαλκόνι σου. Εκεί μπορείς να χαλαρώσεις, να απολαύσεις τον καφέ ή το φαγητό σου, να παρακολουθήσεις μια ταινία ή να χαρείς την παρέα των φίλων σου. Φρόντισε λοιπόν το μπαλκόνι σου και διακόσμησέ το με πολύχρωμα λουλούδια και ένα αναπαυτικό καθιστικό.

 

 

Προστάτευσε τα αγαπημένα σου αντικείμενα

Για να απολαύσεις ακόμα πιο ξέγνοιαστα το καλοκαίρι στο σπίτι σου, προστάτευσε το περιεχόμενό του μόνο από €19 τον χρόνο. Ο Κωτσόβολος σε συνεργασία με την Anytime σου δίνουν τη δυνατότητα να ασφαλίσεις τα αγαπημένα σου αντικείμενα σε πολύ προσιτή τιμή. Έτσι, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως οποιαδήποτε ξαφνική ζημιά κι αν προκύψει στα έπιπλά σου, στις ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, αλλά και στα ρούχα σου, από φωτιά, έκρηξη, κλοπή και καιρικά φαινόμενα, θα μπορείς να τα αντικαταστήσεις άμεσα, χωρίς να αλλάξει καθόλου η καθημερινότητά σου.

Μπορείς να δεις ακόμη