Remix Special Edition: το νέο ειδικό χειριστήριο της Microsoft

by Zikou Stella

Τα controllers του Xbox δικαίως θεωρούνται από τα καλύτερα, πιο ανθεκτικά και πιο εργονομικά στην αγορά, ενώ δεν συνδέονται μόνο σε κονσόλες Microsoft, αλλά και σε άλλες συσκευές, ενσύρματα ή ασύρματα, όπως είναι οι υπολογιστές, τα κινητά, τα τάμπλετ, τα media box και οι τηλεοράσεις.

Επιπρόσθετα, η Microsoft κυκλοφορεί συχνά διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς (π.χ. το Velocity Green) ή θεματικά και επετειακά χειριστήρια, δηλαδή βασισμένα σε κάποιο παιχνίδι, όπως είναι το Gears. Συνάμα, μέσα από την ιστοσελίδα της Design Labs, μπορείς να σχεδιάσεις και να παραγγείλεις online, κυριολεκτικά το απόλυτα δικό σου χειριστήριο επιλέγοντας χρώμα, πλήκτρα, ακόμα και χάραξη λέξεων!

 

 

Όμως, πρόσφατα και με αφορμή τον Εορτασμό της Ημέρας της Γης, η εταιρεία το πήγε ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας επίσημα το Remix Special Edition Xbox Wireless Controller.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και μοναδικό στο είδος του χειριστήριο, το οποίο ουσιαστικά και ποικιλοτρόπως σέβεται το περιβάλλον. Είναι ένα περιφερειακό που αξίζει να τσεκάρεις και φυσικά συνάδει με το όραμα και τις δράσεις του Κωτσόβολου για έναν καλύτερο και βιώσιμο κόσμο.

 

Το χειριστήριο με οικολογικές ανησυχίες!

Έτσι, το νέο αυτό χειριστήριο Xbox είναι εν μέρει κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό και από περισσευούμενα εξαρτήματα από άλλα χειριστήρια για Xbox, ακόμα και από παλαιότερες γενιές. Για την ακρίβεια, το ένα τρίτο του Remix Special Edition Xbox Wireless Controller είναι κατασκευασμένο από αυτά τα «ανακυκλωμένα και αλεσμένα υλικά», όπως τα χαρακτηρίζει η εταιρεία.

Επιπλέον, αξιοποιούνται ανακυκλωμένα μέρη και από άλλες πηγές, όπως για παράδειγμα είναι τα πλαστικά είδη οικιακής χρήσης, τα καλύμματα προβολέων αυτοκινήτων ή τα CD, ώστε να συμπληρώσουν την πλαστική ρητίνη που χρειάζεται για το περίβλημα ενός controller. Για αυτό ακριβώς και ως αποτέλεσμα, τα νέα χειριστήρια έχουν τον δικό τους μοναδικό χρωματισμό (πάντα σε γήινα χρώματα), αίσθηση και υφή.

Παράλληλα, συνδυάζονται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία μπορεί να φορτίσει μέσω USB-C και να αξιοποιηθεί έως και 30 ώρες. Άρα, δεν χρειάζεται να αγοράζεις συνεχώς ΑΑ μπαταρίες που επιβαρύνουν το περιβάλλον έστω και αν τις ανακυκλώνεις.

 

Τέλος, έχει δοθεί έμφαση και σε άλλες λεπτομέρειες σε μία προσπάθεια επαναχρησιμοποίησης υλικών και μείωσης των αποβλήτων. Για αυτό και η συσκευασία αγοράς είναι από 98% ανακυκλώσιμο υλικό, ενώ ο Quick Start Guide είναι τυπωμένος πάνω στο χάρτινο κουτί μαζί με ένα QR Code, αντί για ένα ξεχωριστό εκτυπωμένο manual. Φυσικά, το χειριστήριο διατηρεί την αξιοπιστία και όλα τα καλά χαρακτηριστικά ενός Xbox Wireless Controller και απευθύνεται και στους πιο hardcore gamers.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη