S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl – Το νέο trailer ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για Παράδεισο

by Aggeliki Tsoukana

Η developer GSC Game World κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, με τίτλο “Not a Paradise”.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας, “τα πλάνα που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στη συνέχεια περιλαμβάνουν cutscenes και παρέχουν μια επισκόπηση της τοποθεσίας, ώστε να σχηματίσεις μια πρώτη ιδέα για το σενάριο και την ατμόσφαιρα”.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl συνδυάζει με μοναδικό τρόπο στοιχεία first-person shooter, καθηλωτικής προσομοίωσης και τρόμου. Με απίστευτο μέγεθος, γραφικά νέας γενιάς, μεγάλη ελευθερία επιλογών, ατμόσφαιρα που δίνει την αίσθηση πως μετέχεις σε μια άκρως επικίνδυνη περιπέτεια, ετοιμάσου για την απόλυτη εμπειρία S.T.A.L.K.E.R.

Η GSC Game World σε καλωσορίζει στη The Zone, μια αποκλεισμένη περιοχή γύρω από το Chornobyl Nuclear Power Plant. Γεμάτη ραδιενέργεια, μεταλλαγμένους και ανωμαλίες, συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για περιπετειώδεις τύπους που ζουν πέρα από την περίμετρό της.

Κυνηγοί επικηρυγμένων έχουν βρει καταφύγιο στα βάθη της Zone, οδηγούμενοι εκεί από μυστήρια και πλάσματα διαφόρων ειδών και μορφών. Αυτοί είναι γνωστοί ως stalkers. Είσαι έτοιμος να γίνεις ένας από αυτούς;

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου 2024, για Xbox Series X, Xbox Series S, και PC (Steam, Epic Games Store, GOG). Ταυτόχρονα, θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: Xbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη