Samsung Gear IconX: ένα fitness tracker… στο αυτί σου!

by K Admin

Gear IconX

 

Είναι γνωστό ότι η καθημερινή άσκηση έχει πολλά οφέλη για τη σωματική και πνευματική υγεία. Ιδιαίτερα, το τρέξιμο (ή το τζόκινγκ) είναι από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις, τόσο για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση όσο και για να αποκτήσεις τέλεια σιλουέτα.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης που βρίσκεται ο καθένας ή την ικανότητα που έχει στο τρέξιμο, όλοι μπορούν να αυξήσουν το επίπεδο της αντοχής τους. Τα Bluetooth ακουστικά Gear IconX της Samsung θα σου δώσουν την «ώθηση» που χρειάζεσαι στις ασκήσεις σου, για να γίνεις πιο αποτελεσματικός!

 

Ένα εξαιρετικά λειτουργικό fitness tracker… στα αυτιά σου

Δεν χρειάζεσαι τηλέφωνο, γιατί το Gear IconX της Samsung είναι αρκετά έξυπνο ώστε να διακρίνει και να παρακολουθεί κάθε σου δραστηριότητα, παρέχοντας μέσω αποκλειστικής φωνητικής καθοδήγησης διαρκή ενημέρωση για σημαντικά δεδομένα: από ταχύτητα, απόσταση, διάρκεια μέχρι καρδιακούς παλμούς και θερμίδες που κάηκαν.

Φυσικά, το Gear IconX σχεδιάστηκε για να λειτουργεί και με το smartphone σου! Συγχρονίζοντάς το με το τηλέφωνο σου μετά την προπόνηση, μπορείς να ελέγξεις τα στατιστικά σου και να παρακολουθείς την πρόοδό σου στην εφαρμογή S Health. Μπορείς, επίσης, να μεταφέρεις τα δεδομένα σου και σε άλλα fitness apps, όπως τα Endomondo, MapMyRun, Runkeeper και Strava, με το τελευταίο να χρησιμεύει ως «Bluetooth heart rate monitor», που σου παρέχει ενημέρωση για τους καρδιακούς παλμούς.

Τα ακουστικά Gear IconX είναι πλήρως ασύρματα χωρίς ενοχλητικά καλώδια ή άλλο εξοπλισμό. Απλά, τα τοποθετείς στα αυτιά σου και ενεργοποιούνται.

 

gear-icon-x_kv

 

Ένα μικροσκοπικό σύστημα αναπαραγωγής μουσικής

Εκτός από ένα εξαιρετικά λειτουργικό fitness tracker, το Gear IconX είναι ίσως το μικρότερο σύστημα αναπαραγωγής μουσικής που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι τα ακουστικά αυτά είναι το μόνο πράγμα που θα χρειαστείς για κάθε σου δραστηριότητα. Με εσωτερική μνήμη 4 GB που μπορεί να δεχτεί έως και 1.000 κομμάτια, θα συνεχίσεις να ακούς μουσική ακόμα και μετά την προπόνησή σου. Άλλος ένας τρόπος αναπαραγωγής της μουσικής σου είναι μέσω Bluetooth. Ετοίμασε μία playlist με αγαπημένα σου «power songs» και… τρέξε μετά μουσικής! Και για να μην είσαι αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, ενεργοποίησε τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος, για να ακούς τι συμβαίνει γύρω σου, ενώ συνεχίζεις τις δραστηριότητές σου με τα αγαπημένα σου κομμάτια. Όσο για το χειρισμό, με παρατεταμένο πάτημα, ακούγονται φωνητικές προτροπές που σε καθοδηγούν μεταξύ των λειτουργιών του Gear IconX: την αναπαραγωγή μουσικής, τη λήψη ή απόρριψη κλήσεων και την ενεργοποίηση της λειτουργίας ήχου περιβάλλοντος. Μόλις ακούσεις τη λειτουργία που επιθυμείς, απομακρύνεις το δάκτυλό σου για να ενεργοποιηθεί. Τόσο απλά!

 

6

 

Εφαρμόζουν άνετα για να κάνεις όποια δραστηριότητα επιθυμείς

Το  Gear IconX έρχεται με τρία διαφορετικά μεγέθη eartips και wingtips, για να εφαρμόζει άνετα στα αυτιά σου, ενώ είναι σχεδιασμένο για σταθερή εφαρμογή, έτσι ώστε να κάνεις ταυτόχρονα όποια δραστηριότητα επιθυμείς. Επιπλέον, προστατεύεται από τον ιδρώτα και την υγρασία χάρη στην τεχνολογία P2i. Κατά τη διαδικασία κατασκευής, εφαρμόζεται νανοεπίστρωση P2i με αόρατες υδροαπωθητικές ιδιότητες που καθιστά τα ακουστικά περισσότερο αξιόπιστα, ό,τι κι αν κάνεις.

 

Πάντα έτοιμο για την επόμενη σου προπόνηση

Το Gear IconX έρχεται με μία πανέμορφη θήκη που χρησιμεύει και ως φορτιστής. Μπορείς να τροφοδοτείς το Gear IconX σου, ενώ εσύ προπονείσαι, απολαμβάνοντας ένα καλό soundtrack χωρίς να χάνεις ούτε beat, ή μπορείς να το φορτίζεις όταν δεν το χρησιμοποιείς, ώστε να είναι και πάλι έτοιμο για την επόμενή σου προπόνηση.

 

Το Gear IconX μπορεί να σου δώσει το κίνητρο που χρειάζεσαι

Ακόμα και αν δεν έχεις βάλει την άσκηση στην καθημερινότητα σου, το Gear IconX είναι η ιδανική επιλογή για να βελτιώσεις σταδιακά – μέρα με τη μέρα – τη φυσική σου κατάσταση, κάνοντας ευκολότερο το ξεκίνημα σου. Κι αν είσαι ήδη από αυτούς που γυμνάζονται γενικά ή που τρέχουν μεγάλες αποστάσεις είναι σίγουρο πώς τα Gear IconX θα σου κρατούν παρέα!

 

Μπορείς να δεις ακόμη