Smarter FridgeCam: Κάνε το ψυγείο σου έξυπνο

 

Έχεις διαβάσει για τα έξυπνα ψυγεία που συνδέονται στο οικιακό Wi-Fi ώστε να μπορεί κανείς να παρακολουθεί τα είδη διατροφής του μέσα από το smartphone του; Αν ναι, ίσως να μην γνωρίζεις πως μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο με το ψυγείο που ήδη έχεις, χωρίς να χρειάζεται να το αντικαταστήσεις με ένα καινούριο μοντέλο τελευταίας γενιάς.

Το μόνο που θα χρειασθείς είναι ο έξυπνος αισθητήρας Smarter FridgeCam, ο οποίος τοποθετείται στο εσωτερικό της πόρτας του ψυγείου και αναλαμβάνει την επικοινωνία του μέσω ίντερνετ με το smartphone ή το tablet σου. Έτσι, μόλις «κατεβάσεις» την εφαρμογή AI SmarterAssist, θα μπορείς να διαχειρίζεσαι το απόθεμα του ψυγείου από τη συσκευή σου.

Ο αισθητήρας είναι συμβατός με οποιοδήποτε ψυγείο, ενώ η σύνδεση με το κινητό είναι θέμα λίγων λεπτών! Με αυτό τον τρόπο θα «προικίσεις» το ψυγείο σου με καινούργιες δυνατότητες, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ποιότητα των αγορών σου.

 

 

Λίστα αγορών πιο εύκολα από ποτέ

Πόσες φορές έχεις πάει στο σούπερ μάρκετ και δε θυμάσαι τι ακριβώς ήταν αυτό που ήθελες; Ή, ακόμη χειρότερα, να επιστρέφεις στο σπίτι και να διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει κάτι; Χρησιμοποιώντας το Smarter FridgeCam, οργανώνεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, αποφεύγεις τις παρορμητικές αγορές και έτσι εξοικονομείς χρόνο και χρήμα.

Πρόσθεσε τα αντικείμενά σου σαρώνοντας το προϊόν μία φορά και το SmarterAssist app θα ενημερώσει αυτόματα τη λίστα αγορών σου και θα σε ειδοποιήσει με βάση του τι υπάρχει στο ψυγείο σου, έτσι ώστε να μην σου λείπουν ποτέ τα προϊόντα που χρειάζεσαι.

Επιπλέον, ο αισθητήρας έρχεται με ενσωματωμένη κάμερα για να σου προσφέρει εικόνα του τι έχεις μέσα στο ψυγείο σου, κάθε φορά που κλείνεις την πόρτα του ψυγείου. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι, είτε εν κινήσει, είτε στη δουλειά, ή ακόμα και στο σούπερ μάρκετ, πάντα γνωρίζεις το περιεχόμενο του ψυγείου σου από την τελευταία φωτογραφίας που αποστέλλεται στο κινητό σου. Αν έχει τελειώσει ένα προϊόν, το SmarterAssist θα το προσθέσει αυτόματα στη λίστα αγορών σου, ώστε να ξέρεις τι να αγοράσεις όταν πας για ψώνια.

Η λίστα αγορών σου είναι πάντα μαζί σου, στο smartphone ή στο tablet. Έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι για το τί μπορεί να έχεις ή να μην έχεις στο ψυγείο σου. Ακολούθησε τη λίστα σου και χαλάρωσε. Τα έχεις όλα ήδη σημειωμένα!

 

 

Λιγότερη σπατάλη τροφίμων

Ετησίως, σπαταλιούνται μεγάλες ποσότητες τροφίμων. Και μάλιστα, χωρίς καν να το αντιλαμβάνεσαι. Σκέψου μόνο το πόσα τρόφιμα μπορεί να πετάς επειδή έχουν λήξει. Χάρη στο Smarter FridgeCam, πετυχαίνεις σωστότερη διαχείριση, αφού πλέον γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή πότε λήγουν τα προ-συσκευασμένα προϊόντα που έχεις στο ψυγείο.

Η λειτουργία “Best Before Tracker” στέλνει μια προειδοποίηση στο κινητό σου πριν λήξει κάποιο προϊόν, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσεις πριν τη λήξη του. Με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσεις πολλά χρήματα ανά έτος, ενώ παράλληλα συμβάλεις στη φροντίδα του περιβάλλοντος, μειώνοντας τα απόβλητα τροφίμων.

 

Περισσότερος χρόνος για σένα

Όπως όλες οι έξυπνες οικιακές συσκευές, έτσι κι ο αισθητήρας Smarter FridgeCam είναι σχεδιασμένος για να απλοποιήσει τη ζωή σου. Προσθέτει περισσότερες ώρες στην ημέρα σου, για να κάνεις όλα όσα αγαπάς. Σκέψου, για παράδειγμα, ότι δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να «πονοκεφαλιάσεις» μπροστά από τα ράφια του σούπερ μάρκετ προσπαθώντας να θυμηθείς αν σου έχει τελειώσει το γάλα ή αν έχεις αυγά. Ανοίγοντας απλώς την εφαρμογή AI SmarterAssist στο smartphone σου, θα μπορείς να δεις τι ακριβώς «φιλοξενεί» το ψυγείο σου.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη