Spider-Man Remastered: Το καλύτερο super hero videogame ήρθε στους υπολογιστές

by Aggeliki Tsoukana

Ο Spiderman επιστρέφει με το Spider-Man Remastered τώρα πια και στον υπολογιστή σου! Έχοντας αναπτυχθεί από την Insomniac Games σε συνεργασία με τη Marvel και έχει βελτιστοποιηθεί για υπολογιστές από τη Nixxes Software, το Marvel’s Spider-Man Remastered παρουσιάζει έναν έμπειρο Peter Parker να πολεμά το έγκλημα και τους εμβληματικούς κακούς στη Νέα Υόρκη του σύμπαντος της Marvel. Ταυτόχρονα, προσπαθεί να ισορροπήσει τη χαοτική προσωπική του ζωή και την καριέρα του, ενώ η μοίρα της Νέας Υόρκης της Marvel στηρίζεται στους ώμους του.

Όταν λοιπόν, οι εμβληματικοί κακοί της Marvel απειλούν τη Νέα Υόρκη, οι ζωές του Peter Parker και του Spider-Man συγκρούονται. Για να σώσει την πόλη και αυτούς που αγαπά, πρέπει να προσπαθήσει σκληρά να γίνει ισχυρότερος.

Μετά από οκτώ χρόνια πίσω από τη μάσκα, ο Peter Parker είναι ένας σχετικά ολοκληρωμένος Spider-Man και είναι εκπαιδευμένος στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Έτσι θα νιώσεις την πλήρη δύναμη ενός πιο έμπειρου Spider-Man με αυτοσχεδιαστική μάχη, ακροβατικά, τέλεια μετακίνηση στον κόσμο μέσω του χαρακτηριστικού web shooting και πολλαπλές αλληλεπιδράσεις με το περιβάλλον. Επίσης, σημαντικοί χαρακτήρες από τη ζωή του Peter και του Spider-Man έχουν επανασχεδιαστεί, τοποθετώντας γνώριμους χαρακτήρες σε μοναδικούς και ολοκαίνουριους ρόλους.

Η Νέα Υόρκη θα είναι η παιδική σου χαρά, καθώς ζωντανεύει στο Marvel’s Spider-Man. Περιηγήσου σε ζωντανές γειτονιές και απόλαυσε εκπληκτική θέα στα εμβληματικά αξιοθέατα της Marvel και του Μανχάταν. Χρησιμοποίησε και το περιβάλλον για να νικήσεις τους εχθρούς με επικές κινήσεις και combos.

 

 

Μετά τα γεγονότα της κύριας ιστορίας του Marvel’s Spider-Man Remastered, μπορείς να ζήσεις τη συνέχιση του ταξιδιού του Peter Parker στο Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps, τρία επιπλέον κεφάλαια με πρόσθετες αποστολές και προκλήσεις για να ανακαλύψεις.

Έχοντας έρθει πια στο PC, το Spider-Man Remastered έχει βελτιστοποιημένα γραφικά για υπολογιστή. Θα απολαύσεις μια ποικιλία επιλογών ποιότητας γραφικών σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, για να τα προσαρμόσεις σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα, καθώς και ξεκλειδωμένους ρυθμούς καρέ και υποστήριξη για άλλες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της performance boosting NVIDIA DLSS και της image quality enhancing NVIDIA DLAA. Υποστηρίζεται επίσης η τεχνολογία Upscaling AMD FSR 2.0.

Δες την πόλη να ζωντανεύει με βελτιωμένες σκιές και εκπληκτικές επιλογές αντανάκλασης με τη χρήση ray-tracing και μια ποικιλία quality modes για να διαλέξεις. Απόλαυσε επίσης τα κινηματογραφικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης με υποστήριξη μεγάλου αριθμού setup οθονών, συμπεριλαμβανομένων των αναλύσεων 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 και 48:9 με ρυθμίσεις μέχρι χρήση τριών οθονών χρησιμοποιώντας NVIDIA Surround ή AMD Eyefinity .

Νιώσε λοιπόν πώς είναι να παίζεις ως Spider-Man μέσω του haptic feedback και των δυναμικών trigger effects χρησιμοποιώντας ένα χειριστήριο PlayStation DualSense μέσω ενσύρματης σύνδεσης USB. Απόλαυσε πλήρη υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου με διάφορες προσαρμόσιμες επιλογές controls.

Το καλύτερο super hero videogame ήρθε στους υπολογιστές και αν το επιλέξεις θα έχεις άπειρες ώρες παιχνιδιού και περιπέτειας, παίρνοντας τον ρόλο του Spider-Man και προστατεύοντας τη Νέα Υόρκη της Marvel.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη