To 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Μεγάλο αφιέρωμα της Warner Bros. Games για το Hogwarts Legacy και τους οίκους του

H Warner Bros. Games και η ομάδα ανάπτυξης, Avalanche Software δημοσίευσαν ένα αφιέρωμα με τίτλο “Back to Hogwarts” και House Common Room tour videos για το επερχόμενο Hogwarts Legacy.

Αποκαλύφθηκε ένα νέο easter egg για το Hogwarts Legacy σε ένα side quest στα ερείπια του κάστρου, τη ίδια περιοχή που υπάρχει και στο “Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure” ride στο The Wizarding World of Harry Potter που υπάρχει στο Universal Orlando Resort’s Islands of Adventure. Είναι μόνο μία από τις πολλές παραπομπές που θα βρεις στο Hogwarts Legacy και απευθύνεται σε όσους έχουν μανία με την εξερεύνηση.

Επίσης, η Warner Bros. Games ανακοίνωσε ότι οι fans του Wizarding World, θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέσουν τον λογαριασμό τους στο Harry Potter Fan Club με εκείνον στην ιστοσελίδα της Warner Bros. Games, προκειμένου να εισάγουν τον οίκο και το ραβδί τους στο Hogwarts Legacy. Βασισμένο στο επίσημο Sorting Experience του Harry Potter Fan Club, μαζί με το Wand Ceremony, οι παίκτες θα μπορέσουν να εισάγουν τον πραγματικό τους εαυτό στο Hogwarts Legacy. Με τη σύνδεση των λογαριασμών θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις ένα Beaked Skull Mask και τα αποκλειστικά House Fan-Atic School Robes για χρήση εντός του παιχνιδιού.

Επίσης, στα videos που ακολουθούν θα έχεις την ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στις εισόδους και το εσωτερικό των οίκων του Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Ξεκινώντας με την είσοδο του Slytherin που έχει κρυφτεί γύρω από την καμάρα που δημιουργεί ένα ερπετό που έχει πετρώσει, στον οίκο του Gryffindor που βρίσκεται σε έναν από τους πιο ψηλούς πύργους, στο δωμάτιο αναψυχής του Ravenclaw και τέλος στο Hufflepuff που λούζεται από τις ακτίνες του ήλιου. Καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν πολλές περιοχές προς εξερεύνηση.

Σου θυμίζουμε ότι, το Hogwarts Legacy θα λανσαριστεί στις 10 Φεβρουαρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam. Θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση για PC, σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

 

 

 

 

 

 

Overview trailer για το Sonic Frontiers

Η SEGA δημοσίευσε ένα overview trailer, διάρκειας τριών λεπτών για το Sonic Frontiers.

Οι κόσμοι συγκρούονται στη νέα περιπέτεια του Sonic the Hedgehog. Αναζητώντας τα Chaos emeralds, ο Sonic καταλήγει σε ένα αρχαίο νησί, όπου θα συμμαχήσει με παράξενα πλάσματα. Θα δώσεις μάχες με πανίσχυρους εχθρούς και παράλληλα θα εξερευνήσεις έναν κόσμο γεμάτο δράση, περιπέτεια και μυστήριο. Η εμπειρία σου θα φτάσει σε νέα ύψη και θα έχεις την ελευθερία να κινηθείς όπως θέλεις στα Starfall Islands. Καλωσόρισες στην εξέλιξη των παιχνιδιών Soni.

Μην ξεχνάς, το Sonic Frontiers θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 8 Νοεμβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 

 

Videos και τεχνικές λεπτομέρειες για τις εκδόσεις του Biomutant σε κονσόλες νέας γενιάς

H THQ Nordic και η Experiment 101 have δημοσίευσαν νέα gameplay trailers για το Biomutant, στα οποία παρουσιάζεται το πως τρέχει το παιχνίδι σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Ακόμα, μοιράστηκαν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

 

PlayStation 5

Αν είσαι κάτοχος PlayStation 5 θα απολαύσεις ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, HDR και υποστήριξη για το DualSense και τα Activity Cards. Υπάρχουν τρία graphics modes.

Quality Mode: Native 4K (με δυναμική ανάλυση) στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Performance Mode: Native 1440p (με δυναμική ανάλυση) στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Quality Unleashed: Native 4K (με δυναμική ανάλυση Dynamic Resolution) σε έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Αν έχεις ήδη αγοράσει το Biomutant στο PlayStation 4, μπορείς να αναβαθμιστείς δωρεάν στην έκδοση για το PlayStation 5, μεταφέροντας τα save files και τα τρόπαια που έχεις κερδίσει.

 

Xbox Series X

Ως κάτοχος Xbox Series X θα έχεις πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και υποστήριξη για HDR. Υπάρχουν επίσης τρία graphics modes.

Quality Mode: Native 4K (με δυναμική ανάλυση) στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Performance Mode: Native 1440p (με δυναμική ανάλυση) στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Quality Unleashed: Native 4K (με δυναμική ανάλυση) σε έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Αν έχεις ήδη αγοράσει το Biomutant στο Xbox One, μπορείς να αναβαθμιστείς δωρεάν στην έκδοση για το PlayStation 5, μεταφέροντας τα save files και τα achievements που έχεις κερδίσει.

 

Xbox Series S

Αν αποκτήσεις το παιχνίδι για Xbox Series S θα απολαύσεις ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και υποστήριξη για HDR. Τρία graphics modes και εδώ.

Quality Mode: Native 1440p (με δυναμική ανάλυση) στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Performance Mode: Native 1080p (με δυναμική ανάλυση) στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Quality Unleashed: Native 1440K (με δυναμική ανάλυση) σε έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

To Biomutant είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic Games Store, GOG, Humble Store, Origin). PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

 

 

Characters trailer και gameplay video για το New Tales from the Borderlands

Η 2K και η ομάδα ανάπτυξης Gearbox Software, δημοσίευσαν ένα νέο trailer που παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές του New Tales from the Borderlands και ένα video με 18 λεπτά δράσης. Το παιχνίδι αποτελεί πνευματικό διάδοχο της δημοφιλούς σειράς Borderlands και θα πρέπει να είσαι ετοιμασμένος να βιώσεις μια περιπέτεια με εξαιρετική αφήγηση, γεμάτη συναισθήματα, χιούμορ αλλά και νέο cast.

Στα πλάνα που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στη συνέχεια, θα πάρεις μια γεύση από έναν κόσμο όπου συγκρούονται η πανίσχυρη τεχνολογία Vault που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αδίστακτες πολυεθνικές και τρεις καθημερινοί πολίτες.

Κάθε επιλογή που θα κάνεις, θα έχει αντίκτυπο για το πως θα εξελιχθεί το σενάριο, που πολλές φορές θα πάρει απροσδόκητη τροπή. Όσο προχωράς, τόσο θα κατανοείς την επιρροή που θα έχουν οι επιλογές σου στο Borderlands.

Η επιτυχία ή η αποτυχία στα Quick Time Events θα έχει άμεση επίδραση στην περιπέτεια. Πολλές φορές θα οδηγεί σε πρώιμα συμπεράσματα και άλλες φορές θα διαμορφώνει την ιστορία σου με απροσδόκητους τρόπους.

Εκτός από την εκπληκτική απεικόνιση του περιβάλλοντος, έχουν γίνει αναβαθμίσεις στις κινήσεις των χαρακτήρων και στα animations των προσώπων τους, χρησιμοποιώντας, για πρώτη φορά σε τίτλο της σειράς Borderlands, τεχνολογίες performance capture και facial mapping.

Η τριάδα των πρωταγωνιστών αποτελείται από την επιστήμονα Anu η οποία χαρακτηρίζεται από αλτρουισμό, τον αδελφό της Octavio που είναι μεγαλωμένος στου δρόμους και τη Fran που έχει πάντοτε άγριες διαθέσεις.

Anuradha Dahr – Παρά το γεγονός ότι η Anuradha (Anu) δεν αισθάνεται άνετα όταν βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο, δεν έχει κανένα θέμα με την επίλυση προβλημάτων. Η Anu μπορεί να κάνει πολύπλοκους υπολογισμούς, να εκτιμήσει τις πιθανότητες και να λύσει γρίφους με τα Tech Glasses. Ονειρεύεται έναν κόσμο όπου, κανείς δεν θα χρειάζεται να σκοτώσει για να προοδεύεσει.

Octavio Wallace Dahr – Ο υιοθετημένος αδερφός της Anu, Octavio, κομπάζει συνεχώς για τον εαυτό του. Θεωρεί πως είναι ο πιο δημοφιλής πολίτης της Meridian City και για να το αποδείξει, επιδεικνύει την τεράστια λίστα επαφών του. Έχει τη μοναδική ικανότητα να αποκτά πρόσβαση σε πληροφορίες με τεράστια ευκολία. Στόχος του είναι να αποκτήσει τη δική του δουλειά, για να κερδίζει πολλά χρήματα.

Fran Miscowicz – Η Fran ξεχύνεται στη δράση μέσω της hover chair της που είναι γεμάτη gadgets. Το κατάστημα της Fran χτυπήθηκε με Maliwan laser και τώρα αναζητά εκδίκηση. Τίποτα δεν θα τη σταματήσει από το να βοηθάει τους φίλους της και ελπίζει ότι θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία, διαφορετικά θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες.

Το New Tales αναμένεται στις 21 Οκτωβρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

 

 

 

Το 2023 θα κυκλοφορήσει το story expansion, Phantom Liberty για το Cyberpunk 2077

Phantom Liberty θα ονομάζεται το story expansion που θα κυκλοφορήσει η CD Projekt RED για το Cyberpunk 2077. Παρά τις περί του αντιθέτου προσδοκίες θα είναι το μοναδικό που θα υπάρξει για τον δημοφιλή τίτλο. Θα λανσαριστεί εντός του 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC και Google Stadia. Η ομάδα ανάπτυξης δεν θέλησε να το μεταφέρει και σε κονσόλες προηγούμενης γενιάς, φοβούμενη ότι, λόγω της φύσης του, θα έπρεπε να προβεί σε πολλές “εκπτώσεις”, που θα είχαν άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητά του.

Στο Phantom Liberty θα γνωρίσεις ένα νέο καστ χαρακτήρων, με τους οποίους ο πρωταγωνιστής ή η πρωταγωνίστρια V, θα αλληλεπιδράσει σε μια νέα περιοχή της Night City. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι, ο αστέρας του Hollywood, Keanu Reeves θα επιστρέψει στον ρόλο του ανατρεπτικού ροκά, Johnny Silverhand.

“Ο Johnny Silverhand επιστρέφει, το ίδιο και εγώ. Ετοιμαστείτε για το Phantom Liberty, το επερχόμενο expansion του Cyberpunk 2077. Είναι υπέροχο που θα υποδυθώ ξανά τον Johnny και ελπίζω πως είστε το ίδιο ενθουσιασμένοι, που θα τον δείτε για μια ακόμα φορά στο σκοτεινό μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι και θα τα πούμε ξανά στη Night City”, δήλωσε μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος ο Reeves.

H CD Projekt RED δεν σταμάτησε εκεί, αλλά μοιράστηκε και πληροφορίες για το “Edgerunners” update τους Cyberpunik 2077 ή Patch 1.6. Αυτό θα προσθέσει στον τίτλο αντικείμενα από τη σειρά Cyberpunk: Edgerunners, που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Σεπτεμβρίου 2022. Μεταξύ άλλων, υπάρχει το jacket που θα φοράει στο anime ο πρωταγωνιστής, David Martinez και ένα shotgun. Επιπλέον, το update θα εισάγει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως ένα clothing transmog system, το cross-platform progression, το playable Roach Race minigame που θα βρεις σε καμπίνες arcade στη Night City και πολλά άλλα. Θα είναι το τελευταίο contend update που θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4 και Xbox One. Όλες οι ενημερώσεις που θα κυκλοφορήσουν στο εξής για κονσόλες προηγούμενης γενιάς, θα αφορούν αποκλειστικά την επίλυση τεχνικών θεμάτων.

Το Cyberpunk 2077 είναι άμεσα διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic Games, GOG) και Google Stadia.

 

 

 

Γεμάτο πληροφορίες το νέο trailer των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet

Το νέο trailer των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet μας αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για τον ανοικτό κόσμο τους.

Μεταξύ άλλων, την πρώτη τους εμφάνιση κάνουν τρία νέα Pokémon, Το Klawf που μοιάζει με καβούρι, ο πολεμιστής της φωτιάς Armarouge (Scarlet) και το Ceruledge (Violet) που οι περισσότεροι θα νομίζουν πως πρόκειται για φάντασμα. Το trailer έχει τίτλο Seek Your Treasure και παρουσιάζει το Treasure Hunt, ένα ανεξάρτητο επιστημονικό project, το θέμα του οποίου εξαρτάται από την έκδοση που θα επιλέξεις.

Ακόμα, θα έχεις την ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στα όσα έχει να προσφέρει ο κόσμος της Paldea.

Στη Starfall Street, θα αντιμετωπίσεις τους επαναστάτες σπουδαστές που έχουν δημιουργήσει την ομάδα Team Star.

Ακολουθώντας το Path of Legends θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση του θρυλικού Herba Mystica, επισκεπτόμενος τη χώρα των Titans, που θα έχει ως κατάληξη τη μάχη με τον Stony Cliff Titan Klawf.

Επίσης, υπάρχουν οι gym leaders της Victory Road, που διοικείται από την Geeta, πρόεδρο της Pokémon League. Εδώ, θα κερδίσεις Gym Badges ολοκληρώνοντας δοκιμασίες, όπως το να νικήσεις τους leaders, στα πρότυπα των παιχνιδιών του παρελθόντος.

Τέλος, στο trailer θα συναντήσεις τον Brassius, τον grass-type gym leader που μοιάζει να βρίσκεται μέσα στη μιζέρια καθώς μάχεται με το Smoliv του, πριν το κάνει terrastalise σε Sudowoodo.

 

 

Έρχεται κονσόλα Nintendo Switch OLED εμπνευσμένη από τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του Nintendo Switch OLED, με θεματολογία εμπνευσμένη από τα επερχόμενα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet. Θα τοποθετηθεί στα ράφια στις 4 Νοεμβρίου 2022.

Το μπροστά μέρος του dock θα κοσμήσουν τα Legendary Pokémon Koraidon και Miraidon, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει η εικόνα του εμβληματικού Poké Ball.

Το πίσω μέρος της κονσόλας θα είναι διακοσμημένο με ειδικά illustrations των τριών Pokémon που θα μπορείς να επιλέξεις στην αρχή της περιπέτειας και είναι τα Sprigatito, Fuecoco και Quaxly, μαζί με σύμβολα, τη σημασία των οποίων θα αποκαλύψεις όσο προχωράς στο παιχνίδι.

Τα Joy-Con controllers θα ταιριάζουν με τα βασικά χρώματα των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet και θα φέρουν τα σύμβολα των σχολών Naranja Academy και Uva Academy, που θα περιλαμβάνονται στα αντίστοιχα παιχνίδια.

 

 

Ανακοινώθηκε το Football Manager 2023, που έρχεται και στο PlayStation 5

Η SEGA και η ομάδα ανάπτυξης Sports Interactive, ανακοίνωσαν το Football Manager 2023, που θα λανσαριστεί στις 9 Νοεμβρίου 2022. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο σε τέσσερεις διαφορετικές εκδόσεις και σε πολλαπλές πλατφόρμες, που έχουν ως εξής:

– Football Manager 2023- PC (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, PC Game Pass)

– Football Manager 2023 Console- PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC (Microsoft Store), Xbox Game Pass

– Football Manager 2023 Mobile- iOS, Android

– Football Manager 2023 Touch-Nintendo Switch, Apple Arcade

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, το οποίο θα περιλαμβάνει τις διοργανώσεις UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη