State of Play: Οι επερχόμενες κυκλοφορίες

by K-Admin 1

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, σε χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκε το State of Play της Sony, το livestream μέσω του οποίου η εταιρεία ενημερώνει με επίσημο τρόπο το κοινό της, σχετικά με τις επερχόμενες κυκλοφορίες για τις κονσόλες της, δηλαδή το PlayStation 4  και το PlayStation 5. Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι παρουσιάστηκε.

 

 

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Το Final Fantasy VII Remake έρχεται και στο PlayStation 5 στις 10 Ιουνίου 2021, με την ονομασία Final Fantasy VII Remake Intergrade. Θα συνοδεύεται από ένα νέο επεισόδιο, όπου πρωταγωνίστρια θα είναι η ninja Yuffie Kisaragi. Αυτή διεισδύει στα άδυτα της σκοτεινής Shinra Corporation με αποστολή να κλέψει ένα σπάνιο και πανίσχυρο υλικό, που θα επιτρέψει στην πατρίδα της να ζήσει ξανά στιγμές δόξας. Αν έχεις ήδη αγοράσει το παιχνίδι για PlayStation 4, θα έχεις το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης στην αντίστοιχη έκδοση για PlayStation 5, εκτός από το επεισόδιο της Yuffie που θα πωλείται ξεχωριστά, υπό μορφή DLC.

Στο PlayStation 5 θα μπορέσεις να απολαύσεις γραφικά ανάλυσης 4Κ, ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, βελτιωμένα γραφικά και φωτισμούς. Τέλος, η Square Enix έχει προσθέσει Photo Mode για να διατηρήσεις ζωντανές τις αγαπημένες σου στιγμές στη Midgar, αλλά και νέες επιλογές για το επίπεδο δυσκολίας.

 

 

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

To Crash Bandicoot 4: It’s About Time κυκλοφορεί στις 12 Μαρτίου 2021 για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X και Nintendo Switch. Θα εκμεταλλεύεται τις τεχνολογικές δυνατότητες του PlayStation 5, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να παίξεις σε ανάλυση 4K με ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και βελτιωμένο, σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις, ήχο 3D. Τα πάντα θα δείχνου πιο ζωντανά στο PlayStation 5. Η εμπειρία σου αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο μέσω των λειτουργιών του ασύρματου χειριστηρίου DualSense, Μέσω των adaptive triggers, θα νιώθει στα χέρια σου την ισχύ του DNA-changing blaster του Neo Cortex, τη λαβή του Hookshot της Tawna, τη δύναμη του Jetboard του Crash αλλά και την ορμή όταν χρησιμοποιείς το vacuum του Dingodile.

 

 

Returnal

To Returnal θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation 5 στις 30 Απριλίου 2021. Κατά τη διάρκεια του State of Play, ο publisher Sony Interactive Entertainment και η developer Housemarque παρουσίασαν ένα gameplay walkthrough διάρκειας τριών λεπτών, που θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις στη συνέχεια.

Έχοντας ναυαγήσει σε έναν πλανήτη που αλλάζει συνεχώς μορφή, η Selene θα πρέπει να αναζητήσει τρόπο διαφυγής μέσα από τα απομεινάρια ενός αρχαίου πολιτισμού. Ολομόναχη, θα πρέπει να παλέψει με νύχια και με δόντια για την επιβίωσή της. Θα ηττηθεί ξανά και ξανά και θα πρέπει να αρχίσει την προσπάθειά της από το σημείο μηδέν κάθε φορά που πεθαίνει. Κάθε φορά που επανέρχεται δεν είναι μόνο ο πλανήτης διαφορετικός, αλλά και τα αντικείμενα που έχει στην κατοχή της, πράγμα που θα σε αναγκάσει να σκεφτεσαι διαφορετικες στρατηγικές. Το gameplay του Returnal έχει ταχύτατο ρυθμό και η Housemarque υπόσχεται ένα ανεπανάληπτο shooter.

 

 

Five Nights at Freddy’s: Security Breach

Κατά τη διαρκεια του State of Play, η Steel Wool Studios παρουσίασε τα πρώτα πλάνα από το gameplay του Five Nights at Freddy’s: Security Breach. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, για PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. Είναι ο πιο φιλόδοξος τίτλος της σειράς Five Nights at Freddy’s. Αυτό που θα παρακολουθήσεις στη συνέχεια δεν είναι παρά ένα ελάχιστο δείγμα από τον τρόμο που θα βιώσεις, αφήνοντας το γραφείο σου στο Mega Pizza Plex. Οι σκοτεινοί διάδρομοι, τα arcades και τα Fazbear attractions υπόσχονται να σε γεμίσουν ρίγος από τον φόβο.

 

 

Kena: Bridge of Spirits

Με την ευκαιρία του State of Play ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Kena: Bridge of Spirits. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος στις 24 Αυγούστου 2021, για PlayStation 4, PlayStation 5 και PC. Πρωταγωνίστρια είναι η Kena, μια νεαρή γυναίκα που έχει την ιδιότητα της Spirit Guide. Ταξιδεύει σε ένα ερημωμένο χωριό ψάχνοντας έναν ιερό ναό. Αποστολή της είναι να ανακαλύψει τα μυστικά ενός ξεχασμένου πολιτισμού, που κρύβονται σε ένα δάσος όπου περιφέρονται παγιδευμένα πνεύματα. Η δύναμή τους είναι μεγάλη, μιας και διαχειρίζονται στοιχεία που είναι σημαντικά για τη διατήρηση της ισορροπίας στο περιβάλλον.

 

 

Deathloop

To Deathloop είναι ένα first person shooter και πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Arkane Lyon. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC στις 21 Μαΐου 2021. Σύμφωνα με το σενάριο, δύο αντίπαλοι εκτελεστές παγιδεύονται στο νησί Blackreef και κάθε μέρα πρέπει να επαναλαμβάνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα. Αναλαμβάνεις τον ρόλο του Colt και ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από αυτόν τον ατέρμονο κύκλο είναι να δολοφονήσεις οκτώ άτομα πριν δύσει ο ήλιος. Σε κάθε προσπάθεια θα πρέπει να δοκιμάζεις νέες στρατηγικές, να συγκεντρώνεις πληροφορίες, νέα όπλα και να αναβαθμίζεις τις ικανότητές σου. Θα πρέπει να κάνεις το αδύνατο δυνατό, αν θέλει να μπορέσεις να ξεφύγεις από τον οδυνηρό κύκλο του χρόνου.

 

 

Oddworld: Soulstorm

Στις 6 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το Oddworld: Soulstorm, για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC. Αυτό ανακοίνωσε κατά τη διαρκεια του State of Play η εταιρεία ανάπτυξης Oddworld Inhabitants. Παράλληλα παρουσίασε ένα νέο gameplay video, με τον πρωταγωνιστή Abe the Mudokon σε δράση. Πρόκειται για ένα κατά λάθος ήρωα, που άθελά του καταλήγει αρχηγός μιας επανάστασης. Ο Abe γυαλίζει πατώματα στην Glukkon RuptureFarms που ανήκει στον Mullock, μια εταιρεία που ασχολείται με τη συσκευασία κρέατος. Όταν μαθαίνει για τα σχέδια του Molluck να μετατρέψει τους Mudokons σε νόστιμα snacks, παίρνει το θάρρος να σώσει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και όλο το είδος του. Είναι μια πράξη που θα πυροδοτήσει την εξέγερση ενός λαού.

 

 

Solar Ash

Το Solar Ash είναι ένα third-preson action platformer και κατά τη διάρκεια του State of Play, ο publisher Annapurna Interactive και η developer Heart Machine παρουσίασαν ένα narrated gameplay video. Πρωταγωνίστρια είναι η  Rei, μία Voidrunner που προσπαθεί να σώσει την πατρίδα της από το Ultravoid, μια τεράστια μαύρη τρύπα που καταβροχθίζει ολόκληρους κόσμους. Διαθέτει την κατάλληλη ταχύτητα, αντίληψη και πολλά άλλα εργαλεία για να τα καταφέρει. Το Solar Ash θα λανσαριστεί μέσα στο 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

 

 

Knockout City

Το Knockout City θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου 2021, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Είναι ένα παιχνίδι που αναβιώνει το παραδοσιακό παιχνίδι Dodgeball ή αλλιώς “Τα Μήλα”, που πιθανό να έπαιζες μικρός σε γειτονιές και αλάνες. Ο publisher Electronic Arts και η developer Velan Studios υπόσχονται άπειρες ώρες διασκέδασης και παρακάτω μπορείς να πάρεις μια ιδέα από το τι σε περιμένει.

 

 

Sifu

To Sifu είναι ένα νέο παιχνίδι με θέμα τις πολεμικές τέχνες και η εταιρεία ανάπτυξης Sloclap θα το κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 4 και PlayStation 5 μέσα στο 2021. Πρωταγωνιστής είναι ένας μαθητής Kung-Fu που αναζητά εκδίκηση. Η οικογένειά του δολοφονείται και αυτός περνάει τα επόμενα οκτώ χρόνια της ζωής του, προετοιμαζόμενος να αποδώσει δικαιοσύνη. Περισσότερες λεπτομέρειες στο video που θα βρεις στη συνέχεια.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη