Στις 3 Ιουνίου η κυκλοφορία του Wonder Boy Collection

by Aggeliki Tsoukana

Έχοντας ισχυρή παράδοση στις χρυσές εποχές του gaming στο δεύτερο μισό της δεκαετίας των 80s και το πρώτο των 90s, o Wonder Boy και οι περιπέτειές του εχουν χαραχθεί ανεξίτηλα στη μνήμη εκατοντάδων χιλιάδων gamers. Θέλοντας λοιπόν να γιορτάσει την επέτειο των 35 χρόνων της σειράς Wonder Boy, η ININ Games ανακοίνωσε το λανσάρισμα της συλλογής Wonder Boy Collection, για PlayStation 4 και Nintendo Switch, στις 3 Ιουνίου του 2022.

 

 

Η συλλογή θα αποτελείται από τα εξής τέσσερα παιχνίδια:

To Wonder Boy (1986), τον ιστορικό ομώνυμο τίτλο από τα Coin-Op, τo Wonder Boy in Monster Land (1987), – τη συνέχεια του πρώτου τίτλου στα Coin-Οp-, το Wonder Boy in Monster World (1991) από το θρυλικό Mega Drive και το Monster World IV (1994), επίσης από την κονσόλα της Sega.

Τα τέσσερα παιχνίδια θα είναι βελτιωμένα με νέα οπτικά φίλτρα και shaders, θα περιλαμβάνουν δυνατότητα savegame χωρίς περιορισμό, επιλογές για Rewind και Fast forward, καθώς και gallery με πλούσιο art υλικό. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη μέσα από το PlayStation Store και το Nintendo eShop, ενώ εκτός από τις ψηφιακές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν και ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις από την Strictly Limited, με την Ultra Collector’s Edition, εκτός από το παιχνίδι, να περιλαμβάνει:

– Συλλεκτικό κουτί με μαγνητικό κούμπωμα

– Πιστοποιητικό αυθεντικότητας και μία κάρτα αυτογράφων

– Ειδικά σχεδιασμένο manual

– Επιλεγμένα Soundtrack από τα παιχνίδια

– Βιβλίο artwork με σκληρό εξώφυλλο

– Ένα ακρυλικό διόραμα

– Πόστερ δύο όψεων, 7 αυτοκόλλητα βινυλίου, μία κονκάρδα

– Ένα μουσικό κουτί

– Άλμπουμ με συλλεκτικά νομίσματα

– Τρία διαφημιστικά φυλλάδια των coin-op

– Ένα παιχνίδι με κάρτες

– Φακελο με παρτιτούρες με τη μουσική από τα παιχνίδια

– Ένα σετ με 6 καρτ ποστάλ

– Ένα ακρυλικό διόραμα

– Βιβλιοστάτες με χαρακτήρες από τα παιχνίδια

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 4, Nintendo Switch.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη