Nutribullet: Τώρα το υγιεινό έγινε υγιεινότερο!

by Aggeliki Tsoukana

Υπάρχει συσκευή που μπορεί να σου εξασφαλίσει όχι απλώς ένα γευστικό και υγιεινό smoothie, αλλά το maximum της διατροφικής απόδοσης των φρέσκων φρούτων και λαχανικών; Υπάρχει και είναι στη διάθεσή σου σε 3 διαφορετικούς τύπους για να βρεις τον ιδανικό για σένα!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής συχνά μας γεμίζει με άγχος και η έλλειψη ελεύθερου χρόνου μας απομακρύνει από τον τρόπο που θα θέλαμε να φροντίζουμε τη διατροφή και την υγεία μας. Ο λίγος χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας, συχνά δεν μας επιτρέπει να ψωνίσουμε, να μαγειρέψουμε τα καθημερινά μας γεύματα, να γυμναστούμε και να ξεκουραστούμε όπως θα έπρεπε. Αν μάλιστα έχουμε να φροντίσουμε και την οικογένειά μας, αλλά νιώθουμε την ανάγκη να ακολουθήσουμε για κάποιο διάστημα ένα διαφορετικό τρόπο διατροφής, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Κι όμως, υπάρχει τρόπος να τα προλαβαίνουμε όλα, να δημιουργούμε για εμάς μέσα σε ελάχιστο χρόνο υγιεινά γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό ή βραδινό) σνακ και επιδόρπια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Φαντάσου…

  • Να έφτιαχνες ένα διαφορετικό πρωινό κάθε μέρα, συνδυάζοντας τις πρώτες ύλες της επιλογής σου κάθε φορά (γιαούρτι, φρούτα, ξηρούς καρπούς, φυτικά ροφήματα κλπ)
  • Να μπορούσες να μεταφέρεις εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια στο γραφείο για μεσημεριανό μια ωραία σαλάτα ή μια σούπα σε ρευστή μορφή και να τη συνδυάζεις με ένα βραστό αυγό, ένα παξιμάδι, λίγο τυρί με χαμηλά λιπαρά, μια γαλέτα.
  • Να μπορείς να απολαμβάνεις ένα θρεπτικό και γεμάτο ενέργεια ρόφημα μετά την πρωινή ή την απογευματινή προπόνηση στο γυμναστήριο.
  • Να μπορούσες να ετοιμάζεις υγιεινά επιδόρπια με φρέσκα και ξερά φρούτα και καρπούς.
  • Να μπορούσες να φτιάχνεις το δικό σου φιστικοβούτυρο ή το butter ξηρών καρπών της επιλογής σου εύκολα και απλά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
  • Να μπορούσες να ετοιμάζεις όλα τα παραπάνω με μια μόλις κίνηση.

Μπορείς και είναι στο χέρι σου, γιατί ήρθε το Nutribullet

 

 

 

Μα τι είναι τελικά το Nutribullet;

  • Είναι μία συσκευή εκχύλισης θρεπτικών συστατικών και όχι απλά ένα ακόμη μπλέντερ, η οποία συναρμολογείται εύκολα, ψιλοκόβει, αλέθει και πολτοποιεί μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
  • Αντίθετα με τα συνηθισμένα μπλέντερ και τους αποχυμωτές, το Nurtibullet διασπά το κυτταρικό τοίχωμα των φρούτων, λαχανικών, καρπών και σπόρων και απελευθερώνει τις βιταμίνες, τις πρωτεΐνες και τα μέταλλα που περιέχουν.
  • Ταυτόχρονα μετατρέπει τις ίνες, τους σπόρους, τον πολτό και τη φλούδα των φρούτων σε ένα λείο, ομοιογενές ρόφημα που μπορούμε να χωνέψουμε και να αφομοιώσουμε πλήρως.
  • Μέσα σε ελάχιστο χρόνο το Nutribullet μπορεί να σπάει ακόμη και τα μικροσκοπικά super foods (λιναρόσπορο, chia, goji berries, ιπποφαές) που τα άλλα μπλέντερς δεν μπορούν να πιάσουν στις λεπίδες τους.

Μπορείς να δεις ακόμη