Στις 7 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο content update του Sifu

by Zikou Stella

Το τελευταίο content update για το Sifu θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC στις 7 Σεπτεμβρίου 2023, όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης Sloclap. Οι προσθήκες θα γίνουν διαθέσιμες και στην έκδοση του Nintendo Switch, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε.

 

 

Με το update θα επεκταθούν τα όρια Arenas Mode, με νέες περιοχές και συγκλονιστικές μάχες ενάντια σε γνωστούς κακοποιούς, bosses και απροσδόκητα πρόσωπα. Με την προσθήκη έξι δυναμικών Arenas, 75 συναρπαστικών δοκιμασιών, μιας γκάμας από modifiers και cheats, όπως επίσης ενδυμασιών εμπνευσμένες από ταινίες πολεμικών τεχνών, θα πρέπει να περιμένεις ένα συγκλονιστικό ταξίδι που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις σου. Ετοιμάσου για μάχες με εχθρούς που μοιάζουν με zombies σε διαδραστικά περιβάλλοντα που θα δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά σου και τη στρατηγική σου όσο ποτέ στο παρελθόν.

Το Sifu αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού μαθητή του Kung Fu που αναζητά εκδίκηση και κυνηγάει τους δολοφόνους της οικογένειάς τους. Ένας εναντίον όλων, δεν έχει συμμάχους, μόνο αναρίθμητους εχθρούς. Θα πρέπει να βασιστεί στις μοναδικές του ικανότητες στο Kung Fu αλλά και σε ένα μυστηριώδες μενταγιόν, προκειμένου να διαφυλάξει την κληρονομιά της οικογένειάς του.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη