Summer Games Fest 2022 τί γνωρίζουμε μέχρι τώρα

by Aggeliki Tsoukana

Η μεγαλύτερη gaming εκδήλωση για φέτος πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και περιμένουμε να δούμε πολλά νέα εντυπωσιακά trailer. Μάλιστα η διοργάνωση προχώρησε και σε συμφωνία με την αλυσίδα κινηματογράφων της IMAX και οι τυχεροί Αμερικανοί gamers θα μπορέσουν, αν και εφόσον το επιθυμούν, να προμηθευτούν εισιτήρια για τις αντίστοιχες κινηματογραφικές αίθουσες και να παρακολουθήσουν το livestream στις μεγαλύτερες και εντυπωσιακότερες κινηματογραφικές οθόνες που υπάρχουν.

 

 

To Summer Game Fest 2022, θα ξεκινήσει με ένα “live cross-industry showcase” στις 9 Ιουνίου στις 21:00 ώρα Ελλάδας και σε αυτό το livestream περιμένουμε να δούμε ανακοινώσεις νέων τίτλων, παγκόσμιες πρεμιέρες, καλεσμένους έκπληξη και πολλά άλλα, ενώ ο βασικός κορμός του event θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουνίου. Αν και για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια διαρροή για συγκεκριμένα παιχνίδια – πέρσι οι μεγάλες ανακοινώσεις ήταν το Elden Ring και το Death Stranding: Director’s Cut -, ωστόσο η λίστα των εταιρειών που συμμετέχουν έχει περισσότερα από 30 ονόματα:

2K

Activision

Amazon Games

Annapurna

Blizzard

Capcom

Devolver

Dotemu

EA

Epic Games

Finji

Frontier

Gearbox

Hi-Rez

Innersloth

Koch Media

Mediatonic

MiHoYo

Bandai Namco

Netflix

Psyonix

Raw Fury

Riot Games

Saber

Sega

Sony

Prime Gaming

Square Enix

Steam

Tencent Games

Tribeca Festival

Ubisoft

Warner Bros.

Wizards of the Coast

Xbox

Σε συνέντευξη του ο δημιουργός του Summer Game Fest Geoff Keighley έχει αναφέρει πως το φετινό event θα περιλαμβάνει αρκετά μεγάλα streams από developers και publishers, ωστόσο μερικά από αυτά μπορεί να λάβουν χώρα έξω από το παράθυρο των τεσσάρων ημερών. Ακόμη, ανέφερε πως λιγότερες εταιρείες θα κάνουν αυτόνομες παρουσιάσεις και ότι οι περισσότερες θα πάρουν μέρος στα first-party presentations.

Και μην ξεχνάς ότι στο καπάκι, στις 12 Ιουνίου θα λάβει χώρα και το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, τις προβλέψεις μας για το οποίο θα τις διαβάσεις αναλυτικά σε ξεχωριστή ανάρτηση.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη