Τα ασύρματα ηχεία της σειράς Home Line III της Marshall είναι εδώ!

by Zikou Stella

Συνδυάζοντας την εμβληματική σχεδίαση και τον χαρακτηριστικό ήχο της εταιρείας με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, η νέα σειρά ασύρματων Bluetooth ηχείων Home Line III της Marshall, που αποτελείται από τα μοντέλα Acton III, Stanmore III και Woburn III, υπόσχεται κορυφαία εμπειρία ακροάσεων στο σπίτι και αντοχή στον χρόνο με την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών με μελλοντικές αναβαθμίσεις.

 

Ξεκινώντας από τον ήχο, όλα τα ηχεία της σειράς διαθέτουν μονάδες tweeter στραμμένα προς τα έξω, ώστε να δημιουργούν μεγαλύτερη ηχητική σκηνή και ειδικά σχεδιασμένους κυματοδηγούς (bass reflex) για καλύτερη απόδοση στις χαμηλές. Επιπλέον χάρη στη νέα λειτουργία “Αντιστάθμισης Τοποθέτησης”, μπορούν και προσαρμόζουν τον ήχο τους αν βρίσκονται κοντά σε ανακλαστικές επιφάνειες, ενώ η λειτουργία Dynamic Loudness σου επιτρέπει να αλλάξεις την τονική ισορροπία για να έχεις γεμάτο ήχο ανεξαρτήτως έντασης.

 

 

Όλα τα ηχεία της σειράς είναι σχεδιασμένα για να μπορούν να παίξουν πολύ γρήγορα χωρίς να απαιτούν πολύπλοκες διαδικασίες pairing, ενώ όλα τα χειριστήρια και ρυθμιστικά κουμπιά είναι άμεσα προσβάσιμα στο πάνω μέρος, συμπεριλαμβανομένου του κουμπιού σύζευξης του Bluetooth, των ρυθμιστικών των μπάσων και των πρίμων, του διακόπτη on/off και επιλογέα εισόδου, ώστε να μπορείς να ελέγχεις τα πάντα χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις που είναι τι.

Παράλληλα, όλη η σειρά ηχείων Home Line III είναι έτοιμη για το μέλλον της τεχνολογίας Bluetooth και έχει κατασκευαστεί για να παρέχει λειτουργίες Bluetooth επόμενης γενιάς τη στιγμή που θα είναι διαθέσιμες, όπως οι λειτουργίες multi-stream και broadcast μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής για smartphone με ενημερώσεις Over the Air (OTA). Μάλιστα εκτός από την ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth 5.2, όλα τα ηχεία της σειράς διαθέτουν και ενσύρματη είσοδο Aux σε βύσμα mini jack, ενώ ειδικά το Wooburn III διαθέτει και είσοδο HDMI για σύνδεση με την τηλεόρασή σου.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών και ξεκινώντας αντίστροφα το Woburn III είναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο ηχείο της σειράς. Το βάρος του είναι στα 7,45 κιλά και χρησιμοποιεί έναν ενισχυτή κλάσης D των 90W για την οδήγηση του Woofer, δύο ενισχυτές κλάσης D των 15W για τις μονάδες των μεσαίων συχνοτήτων και δύο ενισχυτές κλάσης D επίσης των 15W για τα tweeter.

 

To Stanmore III είναι το μεσαίο ηχείο της σειράς με βάρος στα 4,25 κιλά, ενώ χρησιμοποιεί έναν ενισχυτή κλάσης D των 50W για το midwoofer και δύο ενισχυτές κλάσης D των 15W για τα tweeter. Όσο για το Action III, αυτό ζυγίζει μόλις 2,85 κιλά και διαθέτει ενισχυτή κλάσης D των 30W για το midwoofer και δύο ενισχυτές κλάσης D των 15W για τα tweeter.

 

Τέλος, όλη η σειρά Home Line III έχει μειωμένο οικολογικό αποτύπωμα και για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν υλικά PVC-free με χρήση ανακυκλωμένων πλαστικών σε ποσοστό 70% και μόνο vegan υλικά.

Μπορείς να δεις ακόμη