Τα “Gargoyles” του Sega Mega Drive επιστρέφουν μετά από 27 χρόνια!

by Aggeliki Tsoukana

Αν ήσουν πιτσιρικάς τη δεκαετία του 90 τότε σίγουρα γνωρίζεις το Gargoyles. Με πρωταγωνιστή τον φτερωτό Goliath, το Gargoyles ξεχώριζε από τα καρτούν της εποχής για το σκοτεινό γοτθικό ύφος και τις σαιξπηρικές επιρροές στους χαρακτήρες του. Αν και κράτησε μόλις τρεις σεζόν το Gargoyles βρήκε τον δρόμο του και στις κονσόλες με τον ομώνυμο τίτλο να κυκλοφορεί το 1995 για το Genesis – το γνωστό σε εμάς Mega Drive – της Sega.

 

 

Εικοσιεπτά χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία τα Gargoyles θα επιστρέψουν ξανά στις σύγχρονες κονσόλες (PS5 και Xbox Series X|S, και ίσως Nintendo Switch) και στα PC αυτή τη φορά. Την μεταφορά για λογαριασμό της Disney, την έχει αναλάβει η Empty Clip Studios, στούντιο που μας έχει αναλάβει στο παρελθόν μεταφορές και remakes άλλων 16-bit τίτλων όπως το Dead Island: Retro Revenge και το NHL ‘94 Rewind, αν και για την περίπτωση των Gargoyles ελπίζουμε το remake να έχει σύγχρονα cell shaded γραφικά και κυρίως νέο σύστημα χειρισμού, καθώς αυτό ήταν το βασικό μειονέκτημα του αρχικού τίτλου.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη