Terminator: Survivors

by Manos Kavvalos

Η Nacon και η Nacon Studio Milan ανακοίνωσαν ότι το Terminator: Survivors θα κυκλοφορήσει πρώτα για PC, σε έκδοση Early Access μέσω του Steam στις 24 Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσουν, άγνωστο προς το παρόν το πότε, οι πλήρεις εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Είτε μόνος, είτε με παρέα, θα ακολουθήσεις μια ομάδα επιζώντων στο εμβληματικό σύμπαν του Terminator, με τα γεγονότα να διαδραματίζονται στον απόηχο της Judgement Day.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την ημέρα που η ανθρωπότητα παραλίγο να αφανιστεί. Η αλήθεια για τα γεγονότα εξακολουθεί να καλύπτεται από τη λάσπη της μισής αλήθειας καθώς βγαίνεις από ένα καταφύγιο για να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις από την αρχή κάτι που να μοιάζει με κοινωνία, σε έναν κόσμο που φαίνεται να έχει την τάση να εξαφανίσει εσένα και τα τελευταία υπολείμματα της ανθρωπότητας. Αναλαμβάνεις να ψάξετε τη γύρω περιοχής για προμήθειες, πληροφορίες, άλλους επιζώντες και βασικούς πόρους προκειμένου να δημιουργήσεις μια βάση επιχειρήσεων για τη νεοσύστατη ομάδα σου.

 

 

Αλλά δεν είσαι μόνος. Οι μηχανές του Skynet σε κυνηγούν. Δεν αισθάνονται τίποτα. Δεν σταματούν ποτέ. Πάντα, μέχρι να ολοκληρώσουν την αποστολή τους: την εξάλειψη όλης της ανθρωπότητας. Μόνος ή μέσα σε μια ομάδα έως και τεσσάρων ατόμων, καθοδήγησε την επάνοδο της ανθρωπότητας μέσα από τις στάχτες και ξετύλιξε την αλήθεια πίσω από τις βόμβες, το Skynet και την απειλή του Terminator.

Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας θα συναντήσεις εμβληματικούς αλλά και νέους χαρακτήρες από το κινηματογραφικό αριστούργημα που δημιούργησε ο James Cameron. Παράλληλα θα είσαι εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα εφόδια για μάχες σώμα με σώμα ή από απόσταση, ενώ η δίχως να γίνεις αντιληπτός προσέγγιση είναι ίσως η καλύτερη  τακτική για την αντιμετώπιση των μηχανών της Skynet.

Η τύχη της ανθρωπότητας περνάει στα δικά σου χέρια.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5PlayStation 4Nintendo SwitchXbox Series X, Xbox Series SPC. 

 

Έλα στην πιο KMING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη