Τέσσερις ελληνικές ομάδες και την Εθνική Ανδρών θα περιλαμβάνει το FIFA 22

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η ημέρα κυκλοφορίας του νέου FIFA πλησιάζει και η Electronics Arts έδωσε στη δημοσιότητα την πλήρη λίστα με τις άδειες, τα πρωταθλήματα, τα γήπεδα και τις ομάδες που θα περιλαμβάνει το FIFA 22. Συνολικά, ο τίτλος που κυκλοφορεί την 1η Οκτωβρίου για PC, Nintendo Switch, PS4, PS5Xbox Series X|S, Xbox One και Google Stadia, θα περιλαμβάνει περισσότερες από 700 ομάδες και πάνω από 30 πρωταθλήματα. Ειδικά σε ότι αφορά το ελληνικό περιεχόμενο, στο FIFA 22 θα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τέσσερις ελληνικές ομάδες – τον Παναθηναϊκο, τον Ολυμπιακό, την AEK, και τον ΠΑΟΚ – ενώ δε λείπει και η Εθνική Ομάδα των ανδρών.

 

 

Από τις υπόλοιπες αλλαγές, αξίζει να σημειώσουμε την επέκταση της συνεργασίας της EA με το ιταλικό πρωτάθλημα προσθέτοντας 16 επιπλέον ομάδες – εκ των οποίων οι 14 αποκλειστικές – καθώς και την προσθήκη των ομάδων του ινδικού πρωταθλήματος της Premier League.

Δες εδώ την επίσημη ανακοίνωση του FIFAUTeam στο Twitter

 

 

 

Πάνω από 100 είναι και τα γήπεδα  – από το Anfield μέχρι το Santiago Bernabéu, και από το Parc des Princes μέχρι το San Siro – που απεικονίζονται σε όλο τους το μεγαλείο με τις εξέδρες, τα στέγαστρα και τους πίνακες ανακοινώσεων. Μάλιστα ανάμεσα στα νέα γήπεδα βρίσκονται και το Estadio da Luz και το Estadio do Dragao, κάτι που θα χαροποιήσει τους οπαδούς του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

 

 

Πλήρως ανανεωμένη είναι και η Reale Arena, ενώ το Brentford Community Stadium θα προστεθεί αργότερα στον κατάλογο με δωρεάν αναβάθμιση. Τέλος η EA έχει δεσμευθεί ότι με μελλοντικές αναβαθμίσεις θα προστεθούν και όσα από τα 20 γήπεδα της Premier League δεν θα είναι διαθέσιμα κατά το λανσάρισμα του τίτλου. Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές το σύνολο τους ξεπερνάει τους 17.000, με την ομοιότητά τους να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κανονική.

Αν είσαι έτοιμος για το πρώτο σφύριγμα της σεζόν, μπες από τώρα στο kotsovolos.gr και προ-παράγγειλε την κατάλληλη έκδοση του FIFA 22, για τη δική σου πλατφόρμα.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη