The Game Awards: Όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις

Η εκδήλωση «The Game Awards» αποτελεί πλέον το μέσο για να κάνουν οι διάφορες εταιρείες σημαντικές ανακοινώσεις και να παρουσιάσουν νέα πρότζεκτ που θα δούμε μελλοντικά στις πλατφόρμες των Sony, Microsoft, Nintendo, στις mobile πλατφόρμες Android και iOS και βεβαίως στην πλατφόρμα PC. Δεν ήταν λίγοι λοιπόν που περίμεναν πως και πως την κατηγορία «World Premieres» στα βραβεία.

Με πολλές εκπλήξεις αλλά και απροσδόκητα νέα, κι ανάμεσά τους ξεχώρισε το Xbox Series X, η νέα παιχνιδοκονσόλα της Microsoft. Γνωστό και ως «Project Scarlett» από τον επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, Phil Spencer. Το νέο Xbox Series X θα είναι τέσσερις φορές ισχυρότερο από το Xbox One X.

Το παιχνίδι Hellblade II με τα γραφικά επόμενης γενιάς θα αποτελέσει αποκλειστικό τίτλο για το Xbox ενώ αποκλειστικός τίτλος για το PlayStation θα είναι o «Ghost of Tsushima» που βρίσκεται υπό ανάπτυξη τα τελευταία πέντε με έξι χρόνια από την εταιρεία Sucker Punch. To Final Fantasy VII Remake της Square Enix βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη ωστόσο θα διατεθεί για το PlayStation 4 στις 3 Μαρτίου του 2020. Οι φίλοι του Xbox ή της πλατφόρμας PC θα παίξουν το παιχνίδι ένα χρόνο αργότερα. Ο τίτλος στρατηγικής της Amplitude Studios με την ονομασία Humankind αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για την πλατφόρμα PC.

Κατά την τελετή επίσης ανακοινώθηκε το Bravely Default II που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος αποκλειστικά για το Nintendo Switch, το Sons of the Forest της Endnight Games αλλά και το Godfall, ένα νέο παιχνίδι από την Gearbox Publishing με νέας γενιάς γραφικά για το PlayStation 5 που θα ανακοινωθεί στο τέλος της νέας χρονιάς. Το νέο multiplayer παιχνίδι επίσης Naraka: Bladepoint της εταιρείας 24 Entertainment θα διατεθεί μέσω του Steam για την πλατφόρμα PC μέσα στο 2020.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη