PS4 Pro The Last of Us Part II Limited Edition

Η Sony ανακοίνωσε το συλλεκτικό The Last of Us Part II PlayStation 4 Pro Bundle, που θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με το παιχνίδι, στις 19 Ιουνίου 2020.

Η έκδοση αυτή θα περιέχει μια συλλεκτική PS4 Pro κονσόλα, εμπνευσμένη από το παιχνίδι με ματ φινίρισμα, χαραγμένη με το σχέδιο του τατουάζ της Ellie, ένα συλλεκτικό, ασύρματο χειριστήριο DualShock 4, τον τίτλο The Last of Us Part II, καθώς και έναν κωδικό για την εξαργύρωση ψηφιακού περιεχομένου, όπως το The Last of Us Part II PS4 dynamic theme, avatars, κι άλλα.

 

Το συλλεκτικό, ασύρματο χειριστήριο DualShock 4 θα είναι διαθέσιμο και μεμονωμένα. Θα έχει Steel Black ματ φινίρισμα, λευκές λεπτομέρειες και τα σχήματα του PlayStation, ενώ έχει χαραγμένο το χαρακτηριστικό τατουάζ της Ellie στην κάτω δεξιά πλευρά και το λογότυπο “The Last of Us Part II” στην επιφάνεια αφής του (touchpad).

 

Παράλληλα θα γίνει το λανσάρισμα για τη συλλεκτική έκδοση του Gold Wireless Headset σε Steel Black ματ φινίρισμα και βυσσινί εσωτερικό ακουστικών. Αυτά τα κομψά ασύρματα ακουστικά διαθέτουν, επίσης, το τατουάζ της Ellie και το λογότυπο του παιχνιδιού.

 

Ο πολυαναμενόμενος τίτλος, όπως και η Limited Edition κονσόλα, καταφθάνει στις 19 Ιουνίου αποκλειστικά στο PlayStation 4, πλήρως μεταγλωττισμένος, με ελληνικό μενού και υπότιτλους.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη