Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο καυτές σειρές που δεν θα θέλεις να χάσεις από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

FUBAR: Η πρώτη σειρά με τον Arnold Schwarzenegger έρχεται στο Netflix

Το Netflix επέλεξε τελικά ο Arnold Schwarzenegger, για τον πρώτο του ρόλο στην “τηλεόραση”. Στη σειρά που μοιάζει να δανείζεται στοιχεία από την ταινία True Lies, που επίσης είχε πρωταγωνιστεί ο Arnie, ο Schwarzenegger υποδύεται τον Luke Brunner, ένα βετεράνο πράκτορα της CIA που βγαίνει στη σύνταξη και που για χρόνια έλεγε ψέματα στην πρώην γυναίκα του και την κόρη του, για την πραγματική του δουλειά.  Όμως η πολυπόθητη συνταξιοδότηση μπαίνει σε αναμονή όταν καλείται να αναλάβει μία τελευταία μυστική αποστολή. Να σώσει μία πράκτορα που κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι η πράκτορας είναι η κόρη του!

Πατέρας και κόρη θα πρέπει να συνεργαστούν για να γλιτώσουν, ενώ μαθαίνουν αλήθειες ο ένας για τον άλλον. Πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαΐου.

 

 

Η δεύτερη σεζόν του Prehistoric Planet έρχεται στο Apple TV+

Συνέχισε να απολαμβάνεις τα θαύματα του Πλανήτη μας όπως ποτέ άλλοτε, παρακολουθώντας  αυτήν την επική σειρά ντοκιμαντέρ από τον Jon Favreau και τους παραγωγούς του “Planet Earth”. Το “Prehistoric Planet” συνδυάζει κορυφαία κινηματογραφική παραγωγή, τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις της παλαιοντολογίας και τεχνολογία αιχμής για να σου αποκαλύψει τα πιο εντυπωσιακά πλάσματα και περιβάλλοντα της προϊστορικής Γης. Το “Prehistoric Planet” παρουσιάζει ελάχιστα γνωστά γεγονότα της ζωής των δεινοσαύρων με φόντο τα περιβάλλοντα της Κρητιδικής εποχής, συμπεριλαμβανομένων των ακτών, των ερήμων, του γλυκού νερού, των παγετώνων και των δασών. Ταξίδεψε πίσω 66 εκατομμύρια χρόνια, όταν μεγαλοπρεπείς δεινόσαυροι και ασυνήθιστα πλάσματα περιπλανήθηκαν στη στεριά, τις θάλασσες και τους ουρανούς. Η 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου 2023, ενώ μπορείς να παρακολουθήσεις ολόκληρη την πρώτη σεζόν στο Apple TV+.

 

 

Platonic (Apple TV+)

Τη νέα κωμική σειρά “Platonic”, φέρνει στην πλατφόρμα της η Apple. Τα τρία πρώτα επεισόδια της ημίωρης κωμωδίας θα κάνουν πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, με νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα. Η σειρά ακολουθεί τις ζωές δύο πλατωνικών πρώην καλύτερων φίλων, τους οποίους υποδύονται οι Rose Byrne και Seth Rogen, που ξανασμίγουν έπειτα από μια μακρά περίοδο χωρισμού, κάνοντας τη ζωή τους να ξεφύγει από τον έλεγχο με χιουμοριστικούς τρόπους. Η σειρά έχει σκοπό να εξερευνήσει την πολυπλοκότητα των πλατωνικών σχέσεων και πώς αυτές μπορούν να εξελιχθούν με την πάροδο του χρόνου.

 

 

Οι Kardashians επιστρέφουν στο Disney+

Η Disney ανακοίνωσε ότι η τρίτη σεζόν του “The Kardashians” θα έρθει στην πλατφόρμα της, την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, με νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα. Οι κάμερες ανοίγουν καθώς η Kris, η Kourtney, η Kim, η Khloé, η Kendall και η Kylie σε προσκαλούν πίσω στη ζωή τους αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις, όπως τη μητρότητα, τη συνεπιμέλεια και τη δημιουργία των ατομικών τους αυτοκρατοριών. Οι σχέσεις τους θα δοκιμαστούν και θα προκύψουν εντάσεις, όπως σε κάθε σεζόν, αλλά θα τις αντιμετωπίσουν ως οικογένεια. H τρίτη σεζόν φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από την έντονη διαμάχη της Kourtney και της Kim για τη συνεργασία της δεύτερης με τον οίκο Dolce & Gabbana, το διαζύγιο της Kim αλλά και την υγεία της Khloé. Οι δύο πρώτες σεζόν του “The Kardashians” είναι διαθέσιμες για προβολή στο Disney+.

 

 

Victim/Suspect (Νetflix)

Το ντοκιμαντέρ της σκηνοθέτιδας Nancy Schwartzman (Roll Red Roll), που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance 2023, μεταφέρει στη μεγάλη (και τη μικρή) οθόνη την έρευνα της δημοσιογράφου Rachel (Rae) de Leon, η οποία ταξιδεύοντας στην Αμερική το 2018, αποκάλυψε ένα σοκαριστικό μοτίβο: νεαρές γυναίκες που είχαν καταγγείλει στην αστυνομία πως είχαν υποστεί σεξουαλική επίθεση, αντί να βρουν δικαιοσύνη, κατέληγαν να κατηγορούνται για το έγκλημα της ψευδούς αναφοράς, να συλλαμβάνονται και να φυλακίζονται από το σύστημα που πίστευαν ότι θα τους προστάτευε, παρόλο που έλεγαν την αλήθεια. Καθώς ξεδιπλώνεται η εξαντλητική έρευνα της de Leon, αποκαλύπτεται ο συγκλονιστικός αριθμός τέτοιων περιστατικών σε εθνικό επίπεδο. Τίποτα σχετικά με το τι συμβαίνει για τις γυναίκες δεν είναι εύκολο να χωνευτεί, αλλά η ιστορία τους εγείρει κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με το πώς το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης βλέπει και αντιμετωπίζει τα θύματα σεξουαλικής επίθεσης και τι γίνεται ώστε αυτό να αλλάξει. Από τις 23 Μαΐου στο Netflix.

 

 

MerPeople (Netflix)

Αυτό το ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων κάνει βουτιά στον συναρπαστικό κόσμο των υποβρύχιων καλλιτεχνών που έχουν μετατρέψει την αγάπη τους για τις Γοργόνες σε καριέρα στον πραγματικό κόσμο. Από τις φαντασμαγορικές παραστάσεις σε μικρές πόλεις στη Φλόριντα, μέχρι τη στέψη του Βασιλιά και της Βασίλισσας των Θαλασσών στις Μπαχάμες, το ΜerPeople θα σε ταξιδέψει σε ένα ταξίδι πάθους και επιμονής. Το MerPeople έχει επιμεληθεί η βραβευμένη με Όσκαρ παραγωγός / σκηνοθέτης Cynthia Wade (Grist for the Mill, Shelter Dogs, Heart Felt, Grit, Gutsy). Το MerPeople έρχεται στο Netflix στις 25 Μαΐου.

 

 

Δες τις σειρές σου με κορυφαία κινηματογραφική εικόνα και ήχο Dolby Atmos, επιλέγοντας μία Sony Bravia XR OLED της σειράς A80L. Συνδυάζοντας την με αγορά PlayStation 5 έχεις όφελος 349€ στην τηλεόραση. H προσφορά ισχύει έως 31/05/2023 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το όφελος αφαιρείται από την TV στο καλάθι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη