Την έχεις δει series lover; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Κάθε εβδομάδα γράφουμε για τις πιο καυτές σειρές που δεν θα θέλεις να χάσεις από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming που είναι διαθέσιμες στη χώρα μας.

 

To κανάλι FX γιορτάζει την World Simpsons Day (EON TV)

Η 19η Απριλίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα των “The Simpsons”, της μακροβιότερης prime time σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης και το κανάλι FX την γιόρτασε και συνεχίζει να την γιορτάζει με νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή στις 21:50. Η σειρά ξεκίνησε το ταξίδι της τον Δεκέμβριο του 1989, με πρωταγωνιστές τον Homer, τη Marge, τη Lisa, τον Bart και τη Maggie και ακόμα και σήμερα συνεχίζει να κερδίζει θαυμαστές. Η σειρά είναι τόσο έξυπνη που τόσα χρόνια γράφει ιστορία. Μέσα από τα επεισόδιά της έχουν γίνει προβλέψεις για γεγονότα που στη συνέχεια έγιναν πραγματικότητα. Μεταξύ των κορυφαίων προβλέψεων των “The Simpsons” συγκαταλέγονται, η αντικατάσταση του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ (στον 11ο κύκλο και στο επεισόδιο με τίτλο “Bart to the Future”), η ελληνική περιπέτεια με την οικονομία (στο 10ο επεισόδιο του 23ου κύκλου το οποίο τιτλοφορείται “Politically Inept”), το ξέσπασμα του κορονοϊού (στο 21ο επεισόδιο του 4ου κύκλου με τίτλο “Marge in Chains”) κ.α. Επιπλέον, επέστρεψε και το “Bob’s Burgers” με τα νέα επεισόδια του 13ου κύκλου να προβάλλονται κάθε παρασκευή στις 22:15.

 

 

Οι Ελέφαντες έκαναν επέλαση στο Disney+

Το Disney+ γιόρτασε την Ημέρα της Γης, το Σάββατο 22 Απριλίου, με την πρεμιέρα της πρωτότυπης σειράς “Τα Μυστικά των Ελεφάντων”, σε αφήγηση της βραβευμένης με Oscar Natalie Portman. Η σειρά, αποτελεί το δεύτερο μέρος της βραβευμένης με Emmy σειράς φυσικής ιστορίας του National Geographic, “Τα Μυστικά” και όλα τα επεισόδια είναι πλέον διαθέσιμα στην πλατφόρμα. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Oscar σκηνοθέτη και National Geographic Explorer, James Cameron, η σειρά τεσσάρων επεισοδίων μας αποκαλύπτει από τα μυστικά της επικοινωνίας τους των ελεφάντων, έως το βάθος των συναισθημάτων τους. “Τα Μυστικά των Ελεφάντων” αλλάζουν όσα νομίζεις ότι ξέρεις για τους ελέφαντες καθώς πρόκειται για όντα με στρατηγική σκέψη και περίπλοκα συναισθήματα. Επιπλέον, όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στο National Geographic Wild, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω των Cosmote TV, ΕΟΝ ΤV, Vodafone TV.

 

 

Η δεύτερη σεζόν του FROM κάνει πρεμιέρα στην Cosmote TV

H επιτυχημένη σειρά μυστηρίου του Epix, επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της αποκλειστικά στην Cosmote TV, από τη Δευτέρα 24 Απριλίου. Από τον δημιουργό John Griffin, το “From” ξετυλίγει το μυστήριο μιας εφιαλτικής πόλης στην Αμερική που παγιδεύει με κάποιον τρόπο όλους όσους πηγαίνουν. Οι κάτοικοι εκεί προσπαθούν να διατηρήσουν μια κανονικότητα, ενώ παράλληλα αναζητούν μια διέξοδο που θα τους βγάλει από αυτόν τον εφιάλτη, καθώς υπάρχουν κίνδυνοι μέσα στο δάσος. Αυτοί οι κίνδυνοι είναι κάποια τρομακτικά πλάσματα που βγαίνουν όταν δύει ο ήλιος. Στη δεύτερη σεζόν δύο κρυμμένες αλήθειες για την τρομακτική ιστορία της πόλης βγαίνουν στην επιφάνεια, την ώρα που οι ζωές των μόνιμων κατοίκων βυθίζονται στο χάος εξαιτίας της άφιξης μίας ομάδας μυστηριωδών νεοφερμένων. Πρωταγωνιστούν οι Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He, Chloe Van Landschoot, Shaun Majumder, Corteon Moore, Pegah Ghafoori, David Alpay, Elizabeth Saunders, Elizabeth Moy και Avery Konrad.

 

 

“Διπλωματική κρίση” στο Netflix

Εν μέσω μιας διεθνούς κρίσης, μια διπλωμάτισσα καριέρας προσπαθεί να ανταπεξέλθει στη θέση της ως πρέσβειρα του Ηνωμένου Βασίλειου, με τεράστιες επιπτώσεις στον γάμο της και στο πολιτικό της μέλλον. Η ειδικός στις ζώνες κρίσεων Kate Wyler (Keri Russell) ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Αφγανιστάν, αλλά ξαφνικά αναλαμβάνει τη θέση της Πρέσβη των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Kate θα πρέπει να εξομαλύνει τις διεθνείς κρίσεις, να σφυρηλατήσει στρατηγικές συμμαχίες στο Λονδίνο και να προσαρμοστεί στη νέα της θέση στο προσκήνιο, ενώ θα προσπαθήσει να σώσει τον γάμο της με τον διπλωμάτη καριέρας και πολιτικό σταρ Hal Wyler (Rufus Sewell). Δημιουργός της σειράς είναι η Debora Cahn (The West Wing, Homeland),  “H Διπλωμάτισσα” (The Diplomat) είναι ένα σύγχρονο πολιτικό δράμα για την υπέρβαση και τα βάσανα των μακροχρόνιων σχέσεων, μεταξύ χωρών και ανθρώπων. Πρωταγωνιστούν επίσης οι David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear και Ato Essandoh.

 

 

Οι Εργαζόμενες μητέρες μας αποχαιρετούν (Netflix)

Η έβδομη και τελευταία σεζόν της σειράς “Workin’ Moms” κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Netflix στις 26 Απριλίου. Η επιτυχημένη mom-com, η οποία προβαλλόταν στο καναδικό δίκτυο CBC πριν φτάσει στο Netflix, ακολουθεί τις μαμάδες του Τορόντο καθώς περιηγούνται στη μητρότητα, την άδεια μητρότητας, τις σχέσεις και την επαγγελματική τους ζωή. Στην έβδομη σεζόν θα δεις τις γυναίκες της σειράς να αντιμετωπίζουν δαίμονες από το παρελθόν τους, για να προχωρήσουν στο μέλλον τους. Καθώς αποχαιρετούμε την Kate, την Anne, τη Sloane, την Jenny και τη Val, εναπόκειται σε καθεμία από αυτές να αποφασίσει το αποτύπωμα που θα αφήσουν με τη δουλειά τους, τα διδάγματα που θα μεταδώσουν στα παιδιά τους και, τελικά, το πόσα περισσότερα είναι διατεθειμένες να δεχτούν ως εργαζόμενες μαμάδες. Η σειρά είναι ολόκληρη διαθέσιμη στο Netflix.

 

 

Έρχεται η 2η σεζόν του Sweet Tooth  (Netflix)

Η αναμονή τελείωσε για την 2η σεζόν του Sweet Tooth, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Απριλίου στο Netflix. Στη νέα σεζόν θα δεις τον Gus (Christian Convery), το νεαρό αγόρι που είναι υβρίδιο ελαφιού/ανθρώπου, και τον φίλο του, Jepperd (Nonso Anozie), να συνεχίζουν το ταξίδι τους μετά το σοκαριστικό φινάλε της πρώτης σεζόν.

 

 

Πυγολαμπίδες Σεζόν 2 μέρος 2 (Netflix)

Οι καλύτερες φίλες και πυγολαμπίδες Tully Hart (Katherine Heigl) και Kate Mularkey (Sarah Chalke) επιστρέφουν στις οθόνες μας στις 27 Απριλίου, με το δεύτερο και τελευταίο μέρος του Firefly Lane. Στα πρώτα εννέα επεισόδια της 2ης σεζόν ακολουθήσαμε την 30ετή φιλία της Tully και της Kate από την ύπαιθρο της Ουάσιγκτον μέχρι και την καριέρα της Tully στην τηλεόραση. Μέσα στα χρόνια οι δύο φίλες παραμένουν κοντά, ακόμα κι αν περιστασιακά περνούν μεγάλο χρονικό διάστημα χωριστά. Ήρθε λοιπόν η ώρα για να μάθουμε πως θα τελειώσει η ιστορία για τα κορίτσια του Firefly Lane.

 

 

Η αληθινή ιστορία του Sam στο Disney+

Το “Sam – A Saxon”, που βασίζεται στην απίστευτη, αλλά αληθινή ιστορία του Samuel “Sam” Njankouo Meffire, του πρώτου μαύρου αστυνομικού της Ανατολικής Γερμανίας, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και με τα επτά επεισόδια του στο Disney+ στις 26 Απριλίου. Η συναρπαστική σειρά ακολουθεί τον Sam στον αγώνα του για δικαιοσύνη ενάντια σε ένα ακαταμάχητο σύστημα. Από την παιδική του ηλικία, που σημαδεύτηκε από τη δολοφονία του πατέρα του, την ταχεία άνοδο του ως το σύμβολο μιας νέας Γερμανίας από τα ΜΜΕ και την πτώση του, καθώς έγινε ένας διεθνώς καταζητούμενος δημόσιος εχθρός, η σειρά και η ζωή του Sam θα σε καθηλώσoυν.

 

 

H “Νοσοκόμα” από τη Δανία στο Netflix

Παγκόσμια πρεμιέρα κάνει στις 27 Απριλίου η “The Nurse”, μια δανέζικη σειρά του Netflix από τους παραγωγούς του “The Chestnut Man”. H σειρά αφηγείται την αληθινή ιστορία της Δανής νοσοκόμας που καταδικάστηκε για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Η σειρά μας μεταφέρει πίσω από τους τοίχους ενός νοσοκομείου στα περίχωρα της Δανίας, όπου ακολουθούμε την Pernille Kurzmann τις πρώτες της μέρες στη νέα της δουλειά ως νοσοκόμα. Σύντομα γίνεται φίλη με την πολύ γοητευτική και χαρισματική νοσοκόμα Christina Aistrup Hansen, που στην αρχή φαίνεται μοναδική στο είδος της, αγαπητή σε όλους και πάντα πρώτη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ωστόσο, καθώς οι μέρες περνούν και η Pernille  αρχίζει σιγά σιγά να βλέπει ότι η Christina μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται. Αποφασίζει ότι δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια σε αυτό που συμβαίνει μπροστά της και προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια. Η “The Nurse” βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που έγραψε ο Kristian Corfixen. Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Josephine Park (“Baby Fever”), η ανερχόμενη Fanny Bernth (“It’s So Charming”), η Amalie Lindegård (“Baby Fever”), ο Peter Zandersen (“Chosen”) και ο Dick Kaysø (“The Crumbs”).

 

 

Teaser trailer για το Black Knight (Netflix)

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για το Black Knight, την καινούργια δυστοπική σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix και ήδη άρχισαν οι συγκρίσεις με το αγαπημένο του κοινού Fury Road. Βασισμένο σε ένα νοτιοκορεατικό webtoon, το Black Knight εκτυλίσσεται σε έναν κόσμο που καταστρέφεται από ρύπανση τόσο σοβαρή, που άγονη έρημος αντικαθιστά το πράσινο και οι μάσκες οξυγόνου είναι καθημερινή ανάγκη. Η σειρά ακολουθεί τον οδηγό παράδοσης 5-8 (Kim Woo-bin), ο οποίος είναι υπεύθυνος για την παράδοση πόρων, όπως δοχεία οξυγόνου και την προστασία τους από τους κλέφτες. Ωστόσο, ακόμη και όταν παραδίδονται με ασφάλεια, αυτοί οι πόροι κατανέμονται άνισα εξαιτίας των έντονων ταξικών διαφορών, με την ισχυρή ομάδα Cheonmyeong να βρίσκεται στην κορυφή. H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Μαΐου.

 

 

Πρώτο trailer για το “American Born Chinese” (Disney+)

Το Disney+ κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη νέα κωμική σειρά φαντασίας και δράσης “American Born Chinese”, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 24 Μαΐου. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο graphic novel του 2006 του Gene Luen Yang. Η ιστορία ακολουθεί τον Jin Wang (Ben Wang), έναν φαινομενικά συνηθισμένο έφηβο που αγωνίζεται να ισορροπήσει την κοινωνική του ζωή στο γυμνάσιο με την οικογενειακή του ζωή. Ωστόσο, όταν γνωρίσει έναν νέο ξένο μαθητή την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, οι κόσμοι τους θα συγκρουστούν καθώς θα μπλέξει σε μια μάχη κινεζικών μυθικών θεών. Το έργο επανενώνει τους θρύλους Michelle Yeoh, Ke Huy Quan και Stephanie Hsu, της πολυβραβευμένης ταινίας “Everything Everywhere All at Once”.

 

 

FUBAR: Έρχεται η πρώτη σειρά με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger! (Νetflix)

Στον πρώτο του ρόλο στην “τηλεόραση”, ο Arnold Schwarzenegger είναι ο πρωταγωνιστής και ο παραγωγός της επερχόμενης κατασκοπευτικής σειράς δράσης-κωμωδίας FUBAR, που δημιουργήθηκε από τον Nick Santora. Ο Schwarzenegger πρωταγωνιστεί ως Luke Brunner, ένας βετεράνος πράκτορας της CIA λίγο πριν τη συνταξιοδότηση. Αλλά η πολυπόθητη συνταξιοδότηση τίθεται σε αναμονή όταν καλείται για μια τελευταία μυστική αποστολή: να σώσει έναν άλλο πράκτορα που τυχαίνει να είναι η κόρη του. Η σειρά καταπιάνεται με την παγκόσμια δυναμική της οικογένειας σε ένα παγκόσμιο σκηνικό κατασκόπων, δράσης και χιούμορ. Έρχεται στο Netflix στις 25 Μαΐου.

 

 

Εγώ ποτέ – Τελευταία Σεζόν (Νetflix)

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ και καινούργιες εικόνες για την 4η σεζόν του “Never Have I Ever”, της αγαπημένης κωμωδίας ενηλικίωσης, που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου. Η σειρά ακολουθεί μια 15χρονη Ινδοαμερικανίδα, την Devi (Maitreyi Ramakrishnan), καθώς πηγαίνει στο γυμνάσιο και ασχολείται με τη χαοτική ερωτική της ζωή. Το νέο τρέιλερ αποκαλύπτει ότι η Devi και οι φίλες της επιστρέφουν στο γυμνάσιο για την τελευταία τους χρονιά, κατά την οποία η ερωτική τους ζωή θα συνεχίσει να γίνεται πιο ακατάστατη.

 

 

Όλο το Φως που δεν Μπορούμε να Δούμε πρώτο trailer (Netflix)

Tο Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη μίνι σειρά τεσσάρων μερών “All the Light We Cannot See” που βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του 2013 του Anthony Doerr. Σε σκηνοθεσία Shawn Levy (“Free Guy”, “Deadpool 3”), η μίνι σειρά ακολουθεί την ανερχόμενη Aria Mia Loberti στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Marie-Laure LeBlanc, μιας τυφλής Γαλλίδας, που φεύγει από το γερμανοκρατούμενο Παρίσι με τον πατέρα της κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, για να αποτρέψει την αρπαγή ένα διάσημου διαμαντιού από τους Ναζί. Ο Louis Hofmann συμπρωταγωνιστεί ως Werner, ένα ορφανό γερμανό αγόρι που εντάσσεται σε μια βάναυση ακαδημία της νεολαίας του Χίτλερ και αργότερα αναλαμβάνει να εντοπίσει παράνομες ραδιοφωνικές εκπομπές για το καθεστώς. Η ζωή του διασταυρώνεται με αυτή της Marie-Laure, καθώς αυτή και ο πατέρας της, Daniel LeBlanc (Mark Ruffalo), αναζητούν καταφύγιο στον θείο της Etienne (Hugh Laurie), που μεταδίδει ραδιοφωνικές εκπομπές ως μέρος της αντίστασης. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 2 Νοεμβρίου.

 

 

Ο Colin Farrell θα επιστρέψει ως “Πιγκουίνος” (HBO Max)

Με αφορμή την ανακοίνωση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας streaming, Max, η Warner Bros. αποκάλυψε μία σειρά από νέα project που θα προβληθούν στη νέα πλατφόρμα και μέσω του HBO Max για τις χώρες που δεν θα υπάρχει το Max. Ανάμεσά τους ξεχώρισε το η νέα σειρά “The Penguin”, που είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει εντός του 2024, με τον Colin Farrell να επιστρέφει στον εμβληματικό του ρόλο ως Πιγκουίνος, από το πολύ επιτυχημένο reboot της ταινίας The Batman του Mat Reeves. H σειρά, που θα έχει οκτώ επεισόδια θα επικεντρώνεται στις εγκληματικές δραστηριότητες του Πιγκουίνου, ο οποίος θέλει να αναρριχηθεί στην κορυφή της μαφίας της Gotham City, μετά το κενό που άφησε στην ιεραρχία ο θάνατος του Carmine Falcone. Εκτός από τον Colin Farrell στη σειρά θα πρωταγωνιστούν οι Cristin Milioti (“Made for Love”) στον ρόλο της κόρης του Carmine, Sofia Falcone, Michael Zegen (“The Marvelous Mrs. Maisel”) στον ρόλο του γιου του Carmine, Alberto Falcone και Clancy Brown (“John Wick: Chapter 4”) στον ρόλο του κορυφαίου μαφιόζου της Gotham, Salvatore Maroni.

 

 

Απόλαυσε τους Ελέφαντες στην κλίμακα που τους αρμόζει αγοράζοντας 4K ΤV Samsung της σειράς Crystal με δώρο την επόμενη διάσταση. H προσφορά ισχύει μέχρι 30/04 ή μέχρι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μπορείς να δεις ακόμη