Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας μπορούν να σου χαρίσουν το γέλιο και τη συγκίνηση που τόσο ψάχνεις στη ζωή σου. Παρακάτω όλες οι πληροφορίες και τα trailers των νέων σειρών και ταινιών.

 

GAMERA REBITH (Netflix)

Το Gamera Rebirth είναι μια νέα ιαπωνική, πρωτότυπη σειρά anime παραγωγή της Kadokawa Corporation και του στούντιο ENGI, σε σκηνοθεσία του Shusuke Kaneko. Είναι η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων στο franchise Gamera και έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου στο Netflix, παγκοσμίως. To Gamera, το γιγάντιο τέρας που αγαπήθηκε από τους θαυμαστές του Kaiju σε όλο τον κόσμο από τη δεκαετία του 1960, έρχεται αντιμέτωπο με πέντε εχθρικά τέρατα στα έξι επεισόδια που διαρκεί αυτός ο κύκλος.

Το καλοκαίρι του 1989, οι μαθητές της έκτης τάξης, ο Boko, o Joe και o Junichi από το Τόκιο κάνουν τις τελευταίες τους διακοπές ως μαθητές του Δημοτικού Σχολείου. Ο Brody, γιος ενός στρατιωτικού διοικητή των ΗΠΑ, εξαφανίζεται ξαφνικά μπροστά στα μάτια τους, κλέβοντας τα χρήματα που είχαν αποταμιεύσει. Εξαγριωμένοι, αρχίζουν να σχεδιάζουν πως να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αλλά καθώς πρόκειται να υλοποιήσουν το σχέδιο, o Kaiju Gyaos επιτίθεται ξαφνικά στο Τόκιο. Τέσσερα άτομα στέκονται σε μια πόλη που έχει καταστραφεί από το Gyaos. Όταν το Gyaos στοχεύει εναντίον τους, εμφανίζεται η χελώνα Gamera, ένα τεράστιο τέρας. Αυτή ήταν η αρχή του «Monster Summer» για τους τέσσερίς τους. Τα τέρατα εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο. Τα αγόρια γίνονται μάρτυρες της εξαφάνισης της χελώνας Gamera, που εναντιώνεται γενναία, παρόλο που είναι τραυματισμένη, στα γιγάντια ανθρωποφάγα τέρατα.

 

 

SING 2 (Netflix)

Πρόκειται για μια νέα κωμική ταινία κινουμένων σχεδίων, το “Sing 2”, αμερικάνικης παραγωγής και συνέχεια του επιτυχημένου “Sing”, η οποία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Garth Jennings. Τα τραγούδια της ταινίας έχουν απήχηση σε μια μεγάλη γκάμα θαυμαστών του χώρου της Rock μουσικής σκηνής, της R&B και της Latin με μεγάλα ονόματα όπως η Billie Eilish, o Drake, o Weeknd, o Prince, Elton John, η Taylor Swift, η Cardi B, o Pharrell Williams και τα συγκροτήματα U2 και BTS. Στο soundtrack της ταινίας θα περιλαμβάνεται το ολοκαίνουργιο single των U2, το “Your Song Saved My Life” καθώς και επιτυχίες από το album του συγκροτήματος, “The Joshua Tree”. Ο Bono δε, θα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, αφού θα δανείσει τη φωνή του στον χαρακτήρα Clay Calloway.

Τη φωνή τους θα δανείσουν επίσης οι: Θέμης Γεωργαντάς, Θοδωρής Μαραντίνης, Σπύρος Μπιμπίλας, Πέτρος Δημούλης, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Θάνος Λέκκας, Άγγελος Λιάγκος.  Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στο Netflix στις 11 Σεπτεμβρίου.

Στη  λαμπερή παγκόσμια πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας, το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ονειροπόλα ζωάκια της παρέας ετοιμάζονται να παρουσιάσουν μια εκθαμβωτική παράσταση για να αναδειχθεί το ταλέντο τους μέσα από εκπληκτικά τραγούδια. Πρέπει να τα καταφέρουν να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση! Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο αφού πρέπει πρώτα να καταφέρουν να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους. Η παρέα του Μπάστερ, περιλαμβάνει μια χαρούμενη μαμά γουρουνίτσα, τη Ροζίτα, μια ροκού σκαντζοχοιρίνα, την Ας, έναν σοβαρό γορίλα, τον Τζόνι και το απίθανο γουρουνάκι, τον προβοκάτορα Γκάντερ. Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, έστω δυσλειτουργική και με πολλές παραξενιές, θα βάλουν τα δυνατά τους να βρουν τον δρόμο για το ξακουστό θέατρο, το οποίο ελέγχει ένας γκάνγκστερ, ο Τζίμι Κρίσταλ. Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τη σκηνή του θεάτρου, ο Γκάντερ έχει την τρελή ιδέα να πείσει τον μεγάλο αστέρα της παγκόσμιας μουσικής, τον ξακουστό Κλέι, να επιστρέψει στη σκηνή μαζί τους και να τραγουδήσουν το τραγούδι της ζωής τους. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι ο Μπάστερ δεν έχει δει τον Κλέι, τον περίφημο καλλιτέχνη που παράτησε τα εγκόσμια εδώ και δέκα χρόνια μετά τον χαμό της συζύγου του. Όσο ο Γκάντερ βοηθάει τον Μπάστερ να φτιάξουν την ονειρική τους παράσταση, η δύναμη της μουσικής κλέβει το ενδιαφέρον.

 

 

Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ (Disney+)

Μιούζικαλ φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023 από τον σκηνοθέτη Rob Marshall (γνωστό για τις ταινίες Σικάγο, οι Πειρατές τις Καραϊβικής : Σε Άγνωστα Νερά, Η Mαίρη Πόπινς Επιστρέφει) και τον David Magee στο σενάριο. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και μεταφέρει τη δύναμη της αγάπης μέσω της 23χρονης αφροαμερικανής ανερχόμενης τραγουδίστριας της ποπ και της μαύρης μουσικής Halle Bailey, που με την υπέροχη ερμηνεία της ζωντανεύει τον μύθο. Η Μικρή Γοργόνα έρχεται στο Disney+ στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η Άριελ είναι μια όμορφη και ζωηρή νεαρή γοργόνα, με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο τολμηρή. Λαχταράει να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον γεμάτο ζωντάνια Πρίγκιπα Έρικ. Παρόλο που οι γοργόνες απαγορεύεται να αλληλοεπιδρούν με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κάνει συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, την Ούρσουλα, η οποία της δίνει μια ευκαιρία να δει πως είναι η στεριά, αλλά τελικά βάζει τη ζωή της και το στέμμα του πατέρα της σε κίνδυνο.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Halle Bailey, Daveed Diggs, Awkwafina, Jonah Hauer-King, Javier Bardem, Melissa Mc Carthy, Noma Dumezweni, Kajsa Mohammar, Lorena Andrea.

 

 

FIREHEART (Cosmote Cinema 1)

“Η Μικρή Πυροσβέστης” (Fireheart) είναι μια Γαλλοκαναδέζικη κωμωδία περιπέτειας κινουμένων σχεδίων υπολογιστή σε σκηνοθεσία Theodore Ty και Lauren Zeitoun και σενάριο Zeitoun, Jennica Harper και Daphene Ballon. Η ταινία θίγει με μεγάλη επιτυχία το κοινωνικό θέμα της γυναικείας χειραφέτησης  μέσα από μια γιορτή θάρρους, ομαδικής εργασίας, οικογένειας και ενσυναίσθησης. Θα προβληθεί στις 5/9 στο Cosmote Cinema 1.

Το παιδικό όνειρο της 16χρονης Georgia Nolan ήταν να γίνει πυροσβέστης, ακολουθώντας έτσι τα βήματα του πατέρα της. Ωστόσο ο νόμος δεν είναι με το μέρος της, καθώς απαγορεύεται στη Νέα Υόρκη του 1932 οι γυναίκες να ασκούν αυτό το επάγγελμα. Όταν οι πυροσβέστες της πόλης εξαφανίζονται ένας ένας στην προσπάθειά τους να κατασβήσουν μια μυστηριώδη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Broadway, η Georgia αρπάζει την ευκαιρία και μεταμφιέζεται σε έναν αδέξιο νεαρό εθελοντή πυροσβέστη τον Joe, που καλείται εκτάκτως για να βρει τα ίχνη του εμπρηστή. Πρέπει να παίξει τον ρόλο της τέλεια μπροστά στον πατέρα της, που είναι επικεφαλής αυτής της επικίνδυνης αποστολής.

 

 

EUREKA! (Disney+)

Το Eureka είναι μια computer animated σειρά που δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Emmy, Norton Virgien (Doc McStuffins) και τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων και εικονογράφο Niamh Sharkey (Henry Hugglemonster). Εκτελεστική παραγωγός και συγγραφέας της ιστορίας είναι η υποψήφια για βραβείο Emmy, Erica Rothschild (Sofia The First) η οποία ήταν και βοηθός τους στην παραγωγή της σειράς. Η σειρά δείχνει ότι η εφεύρεση, η δημιουργικότητα και η φαντασία μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τον κόσμο. Ο πρώτος κύκλος των 20 επεισοδίων είναι διαθέσιμος στο Disney+.

H Eureka είναι μια μικρή εφευρέτρια πολύ μπροστά από την προϊστορική εποχή, που ζει στον φανταστικό πέτρινο κόσμο των Rocky Falls. Σχεδιάζει εφευρέσεις και gadgets που τα χρησιμοποιεί για να κάνει τη ζωή των φίλων της, της οικογένειάς της και γενικά του περίγυρού της καλύτερη και πιο εύκολη. Ο δάσκαλος της, Ohm, οι φίλες της, Pepper και Barry, το αγαπημένο της κατοικίδιο μαμούθ Murphy και οι γονείς της, Roxy και Rollo είναι πάντα ένθερμοι υποστηρικτές της.

 

 

Κινηματογραφικές εμπειρίες που μπορείς να τις απολαύσεις από την άνεση του καναπέ σου. Μπες στο site του Κωτσόβολου και διάλεξε τη Smart TV  που σου ταιριάζει.

Μπορείς να δεις ακόμη