Την έχεις δει ξανά παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Οι νέες κυκλοφορίες μπορούν να μας χαρίσουν το γέλιο και τη συγκίνηση που τόσο ψάχνουμε στη ζωή μας. Παρακάτω όλες οι πληροφορίες και τα trailers των νέων σειρών και ταινιών.

 

ELEMENTAL (DISNEY+)

H νέα πρωτότυπη ταινία animation με τίτλο Elemental, των Disney και Pixar, σε σκηνοθεσία του Peter Sohn και σενάριο των John Hoberg, Kat Likkel & Brenda Hsueh, προστίθεται στο Disney+. Ο κορεάτικης καταγωγής Sohn ο οποίος μεγάλωσε ως γιος μεταναστών στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1970, εμπνέεται από την παιδική ηλικία και από ρομαντικές ταινίες όπως : Μάντεψε ποιος θα έρθει το βράδυ (1967), Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού (1967) και Αμελί (2001). Η παραγωγή διήρκεσε εφτά χρόνια, με την ιστορία να ολοκληρώνεται απομακρυσμένα. Ο Thomas Newman σύνθεσε την μουσική της ταινίας, κάνοντας αυτή την τέταρτή του συνεργασία με την Pixar.

Στην πόλη όπου η φωτιά, το νερό, η γη και ο αέρας συνυπάρχουν, μια νεαρή δυναμική, πανέξυπνη και εκρηκτική γυναίκα η Ember Lumen και ένας αστείος, γλυκανάλατος και cool άνδρας ο Wade Ripple που πάει “με τα νερά” όλων, θα ανακαλύψουν κάτι στοιχειώδες: πόσα πολλά κοινά έχουν παρά τις διαφορές τους. Η φιλία τους θα κάνει τη “Φλόγα” να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο στον οποίο ζουν.

Τις φωνές τους δανείζουν: Κλέλια Ανδριολάτου, Δανάη Νικολάτου, Άλκης Ζερβός, Ορέστης Χαλκιάς, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Κώστας Φιλίππογλου, Τίτος Γρηγορόπουλος, Αλεξάνδρα Ηλία, Σταύρος Τσουμάνης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης.

 

 

PHEONIX EDEN 17 (DISNEY+)

Το Pheonix: Eden17 είναι μια σειρά anime βασισμένη σε μια πρωτότυπη ιστορία του θρυλικού δημιουργού manga, Osama Tezuka. Ο Tezuka θεωρούσε το Phoenix «το έργο της ζωής του» και αποτελείται από 12 βιβλία, καθένα από τα οποία αφηγείται μια ξεχωριστή, αυτοτελή ιστορία και διαδραματίζονται σε διαφορετική εποχή. Η ιστορία δεν ολοκληρώθηκε λόγω του θανάτου του Tezuka. Η νέα σειρά μεταδίδεται στο Disney+ με τον πρώτο κύκλο να αποτελείται από τέσσερα επεισόδια. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Shojiro Nishimi ο οποίος συμμετείχε στο παρελθόν στο “Batman:Gotham Knight”. Το σενάριο έχουν γράψει οι Katsunari Mano και Saku Konohana.

Η Ρόμι και ο Τζόρτζ αφήνουν την κατεστραμμένη, από έντονη ξηρασία και σεισμική αστάθεια Γη και εγκαθίστανται στον πλανήτη Eden17 που είναι ακατάλληλος για ανθρώπους, παρά το όνομα του. Μετά την απώλεια του Τζορτζ, η Ρόμι για να επιβιώσει με τον γιο της Κάιν, μπαίνει σε χειμερία νάρκη. Ξυπνάει 1300 χρόνια μετά και η Eden είναι μια ακμάζουσα πόλη που δημιούργησαν οι απόγονοι του Κάιν και ο εξωγήινος Μούπι. Η Ρόμι γίνεται βασίλισσα, αλλά θέλει να γυρίσει στη Γη. Ο Κομ της υπόσχεται να την πάει πίσω.

 

 

POWER RAGERS COSMIC FURY (NETFLIX)

To Power Rangers Cosmic Fury είναι η άμεση συνέχεια του Dino Fury και της 30ης σεζόν των Power Rangers, με στοιχεία Zord και τέρατα που έχει δημιουργήσει ο Ushu Sentai Kyuranger. Σε αυτή τη σεζόν οι Power Rangers ξεκινούν μια διαστρική καταδίωξη στο διάστημα για τον Λόρδο Zedd.

Όλο το cast της προηγούμενης σειράς Power Rangers: Dino Fury θα επιστρέψει με τους Curry Russell ως Zayto, Hunter Deno ως Amelia Jones, Kai Moya ως Ollie Akana, Tessa Rao ως Izzy Garcia, Chance Perez ως Javi Garcia, Jordan Fite ως Aiyon και Jacqueline Joe ως Fern. To Cosmic Fury είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Ο Λόρδος Zedd έχει δραπετεύσει και αυτή τη φορά η έξαψη του επεκτείνεται στα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος. Οι Rangers πρέπει να βρουν νέα Zords και νέες δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν την τελευταία απειλή του Zedd και δεν θα το κάνουν μόνοι τους. Μαζί με μερικά γνωστά πρόσωπα, θα ανακαλύψουν τη δύναμη των Cosmic Orbs και θα γίνουν οι Cosmic Fury Rangers, οπλισμένοι με νέες στολές, νέα όπλα και έναν εντελώς νέο στόλο Zords.

 

 

SPIRIT RANGERS (NETFLIX)

Νέα σεζόν προβάλλεται στο Netflix για τη σειρά Spirit Rangers, μια μοντέρνα βερσιόν του The Three Musketeers (Οι Tρεις Σωματοφύλακες). Δημιουργήθηκε από την Karissa Valencia, την πρώτη παρουσιάστρια του Hollywood Native στην Καλιφόρνια και είναι μια παραγωγή της Laughing Wild. Το Spirit Rangers έχει μια ομάδα συγγραφέων αποκλειστικά για τους ιθαγενείς και την ευλογία των φυλών Chumash και Cowlitz, που χρησιμεύουν ως πολιτιστικά θεμέλια της σειράς. Όντας εμπνευσμένοι από τη λαογραφία των ιθαγενών επεκτείνουν διαφορετικές ιστορίες μέσα από την οικειότητα που διαθέτουν με τις φυλές. Η δεύτερη σεζόν εισήγαγε τρεις νέες μορφές πνευμάτων για το κορυφαίο τρίο της, μια τσούχτρα, ένα χταπόδι και μια όρκα.

Η σειρά ακολουθεί τα αδέλφια των ιθαγενών Αμερικανών (Spirit Rangers), τους Kodi, Summer και Eddy, τα οποία αφού ενεργοποιήσουν τα περιδέραια με χάντρες, μπορούν να μεταμορφωθούν σε μια μαγική υπόσταση. Οι «πνευματώδεις» φυλακές τους, ένας μικρός αρκούδος γκρίζλι, ένα γεράκι με κόκκινη ουρά και μια χελώνα, χρησιμοποιούν στοιχειώδεις δυνάμεις για να προστατέψουν το Εθνικό Πάρκο της Καλιφόρνια που αποκαλούν σπίτι τους. Τα τρία αυτόχθονα αδέλφια ξεκινούν απίστευτες, φανταστικές περιπέτειες και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να διατηρήσουν την παράδοση και να φροντίσουν τη γη που ζουν και αγαπούν.

 

 

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ (Argonuts) (COSMOTE TV)

Μια ταινία computer animated με φόντο την αρχαία Ελλάδα και τις αποικίες της που απλώνονταν από τη Σικελία μέχρι την Οξιτανία. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο David Alaux & ο Eric Tosti και το σενάριο ο David Alaux, ο Eric Tosti & ο Jean Francois Tosti. Μια ξεκαρδιστική και σπαρταριστή ταινία για όλη την οικογένεια από την ομάδα της “Ζουγκλοπαρέας” και του “Πλανήτη Γουίλι”, που συνεχίζει να παραποιεί μύθους και είδη αλλά καταφέρνει να προσφέρει ένα ευχάριστο θέαμα.

Η ζωή κυλάει ήρεμα στην Ιωλκό, το πανέμορφο και ακμάζον λιμάνι της Αρχαίας Ελλάδας. Μέχρι που ο πανίσχυρος Ολύμπιος θεός της θάλασσας Ποσειδώνας οργίζεται και απειλεί να το εξαφανίσει. Ένα πανέξυπνο και περιπετειώδες νεαρό ποντίκι μαζί με τον γάτο που παίζει τον ρόλο του θετού του πατέρα σπεύδουν να βοηθήσουν τον γερασμένο πια Ιάσωνα και τους Αργοναύτες στην αποστολή διάσωσης της πόλης. Η εκστρατεία αυτή θα τους οδηγήσει σε μέρη μακρινά, όπου ζουν μυθικά πλάσματα και μερικά από τα πιο επικίνδυνα τέρατα της μυθολογίας.

 

 

PRINCES POWER (NETFLIX)

Το Princes Power είναι μια σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του 2005 των Savannah Guthrie και Allison Oppenheim, το οποίο δημιουργήθηκε από την Elise Allen. Είναι ένα θέαμα γεμάτο ψυχαγωγία και δράμα. Η σειρά κινουμένων σχεδίων Princess Power μπορεί να σου προσφέρει τη ζεστασιά της οικογένειας , την επιθυμία για περιπέτεια, τη γοητεία της φαντασίας και τη διάθεση για γέλιο. Η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 23 Οκτωβρίου στο Netflix.

Η πλοκή επικεντρώνεται σε τέσσερις πριγκίπισσες από διαφορετικά φρούτο-βασίλεια, την Kira από το βασίλειο Kiwi, τη Beatrice από το Blueberry, τη Rita από το Raspberry και την Penelope από το Pineapple που μαζί αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν τον κόσμο τους καλύτερο. Κάθε πριγκίπισσα έχει μοναδικά ταλέντα όπως η αγάπη για τα ζώα, αθλητικές ικανότητες, εφευρέτης και επιστήμονας. Κάθε πριγκίπισσα έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο για φέρει εις πέρας την οποιαδήποτε αποστολή διάσωσης. Από πάρτι τσαγιού και παιχνίδια με διάφορα στυλ ενδυμασίας μέχρι να πετάνε ψηλά στον ουρανό και να πηγαίνουν σε αποστολές διάσωσης. Αυτές οι πριγκίπισσες μπορούν να τα κάνουν όλα και να πάρουν μέσα από αυτά σημαντικά μαθήματα για τη ζωή, την ομαδικότητα και την καλοσύνη.

 

 

H ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΟΒΑΛΤΟΥ (NETFLIX)

Τo Strawberry Shortcake and the Βeast of Berry Bo (Η Φραουλίτσα και το Τέρας του Μαυροβάλτου) είναι μια πρωτότυπη σειρά 3D κινουμένων σχεδίων σε παραγωγή της WildBrain Studios που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Οκτωβρίου. Τόσο οι συνεργάτες όσο και οι θαυμαστές της πολυαγαπημένης και διάσημης Φραουλίτσας συσπειρώνονται γύρω από μια εκδήλωση που έχει σκοπό να φέρει στην επιφάνεια τη διαφορετικότητα, τη δημιουργικότητα και τη φιλία με τόσους πολλούς ευφάνταστους και εμπνευσμένους τρόπους.

Στο καρναβάλι Berry Fright-Fall Carnival, κάποιος προσπαθεί να καταστρέψει τη διασκέδαση για όλους! Η Strawberry Shortcake και οι Berry Besties (Orange Blossom, Blueberry Muffin, Lemon Meringue, Lime Chiffon και Huckleberry Pie) εργάζονται ως ντετέκτιβ για να βρουν στοιχεία, να αποκαλύψουν την αλήθεια και να λύσουν το μυστήριο του μεγάλου τρομακτικού τέρατος, έτσι ώστε κάθε Berry να απολαύσει το καρναβάλι χωρίς φόβο. Παρά την τρομακτική κατάσταση, η Strawberry αντιμετωπίζει τους φόβους της και αντιστέκεται στο τέρας προκαλώντας χάος στη Big Apple City.

 

 

Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ (DISNEY+)

Μια ταινία της 20th Century Studios και της Locksmith Animation σε σκηνοθεσία των Sarah Smith και Jean-Philippe Vine και σενάριο των Peter Baynham και Sarah Smith.
Η κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων “Ο ΡΟΝ ΧΑΛΑΣΕ”, αφηγείται την ιστορία του Μπάρνεϊ, ενός κοινωνικά απροσάρμοστου γυμνασιόπαιδου και του Ρον, του υπερσύγχρονου ψηφιακού ρομπότ που μιλά και περπατά και το οποίο υποτίθεται πως είναι «Ο Αντισυμβατικός Κολλητός Φίλος». Μια συγκινητική, αλλά και ξεκαρδιστική ιστορία που αφορά την ιδιότυπη φιλία μεταξύ ενός γυμνασιόπαιδου και του ελαττωματικού του ρομπότ.

Στο μέλλον, η τεχνολογία του Ρομπότ-φούσκα παρέχει τον ιδανικό τεχνητής νοημοσύνης φίλο σε κάθε άνθρωπο. Σε όλους εκτός από τον Μπάρνεϊ. Αυτός μοιράζεται τη μοναξιά του με τον εφευρέτη πατέρα του και την εκκεντρική Βουλγάρα γιαγιά του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελε ένα δικό του Ρομπότ-φούσκα. Έτσι ο πατέρας του, του φέρνει ένα ελλαττωματικό μοντέλο για τα γενέθλιά του, η ζωή του θα αλλάξει για πάντα, όχι όμως κατά ανάγκη προς το καλύτερο. Ο νέος του μικρός φίλος, ο Ρον, αντί να σκορπίζει ευτυχία σκορπά χάος. Είναι στο χέρι του Μπάρνεϊ να του διδάξει πως να είναι φιλικός, αλλιώς τον περιμένει η διακοπή λειτουργίας. Οι ξεκαρδιστικές δυσλειτουργίες του Ρον, στην εποχή των social media, μπλέκουν τον Μπάρνεϊ και τον Ρον σε ένα γεμάτο δράση ταξίδι μέσα από το οποίο το αγόρι και το ρομπότ του μαθαίνουν να ζουν και να απολαμβάνουν το υπέροχο χάος της αληθινής τους φιλίας.

 

 

PLUTO (NETFLIX)

To Pluto είναι μια ιαπωνική σειρά manga που γράφτηκε και εικονογραφήθηκε από τον Naoki Urasawa, βασισμένο στην ιστορία του “Astro Boy The Greatest Robot on Earth”. Ο Urasawa, ένας καλλιτέχνης με επιρροή, που τα έργα του καθόρισαν το πρώιμο στυλ του manga, ερμηνεύει ξανά την ιστορία ως ένα μυστήριο δολοφονίας με αγωνία. Πρόκειται για μια πρωτότυπη σειρά anime, παραγωγής Genco και Tesuka Productions με κινούμενα σχέδια που έχει δημιουργήσει το Studio M2, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Οκτωβρίου.

Άνθρωποι και ρομπότ συνυπάρχουν σε έναν ιδανικό κόσμο στον Πλούτωνα. Η καταστροφή ενός ισχυρού ελβετικού ρομπότ ονόματι Mont Blanc και η δολοφονία ενός βασικού προσώπου σε μια ομάδα που ασχολείται με τα δικαιώματα των ρομπότ σηματοδοτούν την αρχή της ιστορίας. Αυτά τα περιστατικά φαίνονται άσχετα. Αλλά μοιράζονται μια εμφανή ένδειξη. Κάποιος έφτιαξε ένα περίεργο κολάζ με αυτοσχέδια κέρατα κοντά στα κεφάλια των θυμάτων χρησιμοποιώντας το σώμα τους.

Για να λύσει την υπόθεση, η Ιντερπόλ αναθέτει την έρευνα στον Gesicht. Είναι ένα από τα επτά σπουδαία ρομπότ του κόσμου και ένας ντετέκτιβ ρομπότ. Αποδεικνύεται ότι είναι η πιο περίπλοκη υπόθεση της καριέρας του και διαπιστώνει ότι είναι και αυτός στόχος. Το anime εμβαθύνει στα θέματα της τεχνητής νοημοσύνης, της ηθικής και της δικαιοσύνης. Έτσι αυτό το καθιστά απαραίτητο για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας.

 

 

LE TOUR DU MONDE EN 80 JOURS (DISNEY+)

Ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες  είναι μια ταινία μεγάλου μήκους βασισμένη στο κλασσικό μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν που έχει δεχτεί πάρα πολλές διασκευές. Ο Samuel Tourneux κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε μια προσπάθεια να αποδώσει μόνο τα στοιχειώδη για να γνωρίσουν τα παιδιά μικρών ηλικιών την ιστορία του Βερν, αλλά με μια καλόκαρδη πρόθεση και μια αξιοπρεπή computer animated τεχνική.

Ο Πασπαρτού είναι ένας σκιουροπίθηκος που ονειρεύεται να γίνει εξερευνητής αλλά η υπερπροστατευτική μητέρα του δεν τον αφήνει να εκπληρώσει το όνειρό του. Μια μέρα και τελείως τυχαία συναντά τον Φιλέα, έναν βάτραχο που ζει ανέμελα τη ζωή του και έχει στοιχηματίσει ότι μπορεί να γυρίσει τον κόσμο σε 80 ημέρες. Αν τα καταφέρει θα κερδίσει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο. Ο Πασπαρτού βλέποντας το όλο εγχείρημα σαν τη μοναδική του ευκαιρία να γυρίσει τον κόσμο θα δεχτεί την πρόκληση και θα σαλπάρει με τον νέο του φίλο για μια τρελή και αστεία περιπέτεια, γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Τι θα συμβεί όμως όταν το μάθει η μητέρα του;

 

 

Μάθε πριν απ’ όλους για κορυφαίες προσφορές και ολοκαίνουργια προϊόντα. Μπες στο site του Κωτσόβολου και διάλεξε μέσα από τις προσφορές του τη Smart TV που σου ταιριάζει.

 

Μπορείς να δεις ακόμη